15% turvaistuinlöydöistä 🚗
15% turvaistuinlöydöistä 🚗
Kopioi etukoodi:
ISTU4829
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
howa® Kävelytuki
ovh¹
91,58 €
Hinta
83,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
7,59 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A293223

EAN: 4027914060162

howa® Kävelytuki
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Yhden vuoden iässä olevilla lapsilla on paljon löydettävää vauvankävelijöiden kanssa ""minun sateenkaari"". Vauvankävelijä on suunniteltu suunnittelemaan iloinen sateenkaari ja sitä voidaan pelata kaikilla puolilla.

Värikkäät puiset yksityiskohdat kuun, pilven, tähden jne. Muodossa haastavat taitavasti pienten näköalan ja kouluttaa myös kykynsä tunnistaa kontrastit. Esimerkiksi vauvat voivat tuntea ja koskettaa hammaspyöriä, moottorisilmukoita ja pyörivää sateenkaaren palapeliä. Lisäksi hauska sateenkaaren labyrintti ja marmoripyörä kouluttavat pienten pieniä motorisia taitoja. Palapeli, jossa on rakastavia puisia yksityiskohtia, leikkisästi myös edistää vauvan osaamista ja osaamista. Toisaalta pieni peili tarjoaa paljon hauskaa kasvoja tehdessä. Vauvankävelijän ja leikkielementtien yhdistelmällä pienet voivat nauttia tehokkaasta kaksi yhdessä -lelua. Kumirenkaiden ansiosta pienet ovat hiljaisia ??ja säästävät lattiaa ulkona ollessasi.

Monipuolinen puinen moottoriharjoittelulelu, joka on tarkoitettu lapsille vuodesta 1 vuosi, tarjoaa monia pelielementtejä, kuten: hammaspyörät, moottorisilmukka, sateenkaaren palapeli, marmoripyörä, peili, palapeli. puinen kävelijä ratsastaa hiljaisella, kumiväsyneellä pyörät. Kävelijä on maalattu valkoisella lastenvarjolla ja on lelujen eurooppalaisten turvallisuusstandardien EN71 mukainen. Baby Walker sopii lapsille vuodesta 1 vuoden.

Tuotetiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 33 x 51 x 32 cm
  • Ikä: 12 kuukaudesta alkaen
Huomio
Ei sovellu alle 12 kuukauden ikäisille. Käytä aikuisen välittömässä valvonnassa."

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: howa® Kävelytuki
5
44 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 37
 
4 tähteä
| 5
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

howa® Kävelytuki
howa® Kävelytuki
ovh¹ 91,58 €
83,99 €