15% löytökategorian leluista ⚽
15% löytökategorian leluista ⚽
Kopioi etukoodi:
LAST4713
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
HOBEA-Germany kastepuku Jonas 4-osainen tummansininen
Kokotaulukko

Hinta
69,00 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A276575

HOBEA-Germany kastepuku Jonas 4-osainen tummansininen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Erityisen tyylikäs ja tyylikäs näyttää pieneltä aarteeltasi suloisella kastepuvulla ""Jonas"". 4-osaisen sinisen kastepuvun Jonas kanssa suloinen on ehdottomasti katseenvangitsija ja näyttää pieneltä herrasmieheltä.
Suuri rooli sopivien kastevaatteiden valinnassa on jalo, juhlallinen muotoilukurssi ja myös kulumislaatu joilla on riittävä liikkumisvapaus.
Kaikki kastepuvun ""Jonas"" vaatteet on valmistettu 80% puuvillasta ja 20% polyesteristä. Kangas on käytännöllinen ja miellyttävä. Käytetyt materiaalit tekevät vauvojen ja lasten kastepuvusta ihoystävällisen, hengittävän, kevyen ja vakuuttavan lapsiystävällisillä kulumisominaisuuksillaan.
Kastepuku ""Jonas"" tarjoaa miellyttävän tunteen käytettäessä elastisen, mukavan kankaan ansiosta. . Joten lapsesi vaatteet tarjoavat korkeatasoista mukavuutta ja pieni aarteesi voi liikkua vapaasti tänä erityisenä juhlallisena päivänä.
Housut, henkselit ja rusetti ovat vahvana ja ajattomana tummansinisenä perusvärinä. Valkoinen paita on pitkähihainen ja näyttää erittäin tyylikkäältä ja jaloilta tummansinisille sävyille. Kaksi nappia ja ommellut elastiset nauhat helpottavat vaippojen pukemista ja irrotusta sekä vaihtoa.
Juhlava BT-asu on pyöristetty kahdella lisävarusteella: pienellä sinisellä rusetilla ja käytännöllisillä henkseleillä. . Tummansiniset, säädettävät henkselit tarjoavat valkoisilla pisteillä uuden katseenvangitsijan, ja ne voidaan kiinnittää mukavasti housuihin yksittäisillä hopeapidikkeillä.
Perho ja henkselit voidaan laittaa päälle ja ottaa pois halunsa mukaan. Juhlallinen kastepuku ""Jonas"" sopii täydellisesti pieneen auringonpaisteeseesi ja antaa pikkupojille unohtumattoman ulkonäön. Vauvojen tummansininen puku koostuu yhteensä neljästä harmonisesti sovitetusta osasta.

""Jonas"" -puku sisältää seuraavat tuotteet:
  • puku housut tummansininen
  • Valkoiset pisteviivat olkaimet tummansinisellä
  • Valkoinen paita pitkillä hihoilla
  • Fly in Blue

< vahva> Tuotetiedot:
  • Materiaali: 80% puuvillaa, 20% polyesteriä
  • pestävä 30 ° C: ssa
  • valmistettu EU: ssa
"

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: HOBEA-Germany kastepuku Jonas 4-osainen tummansininen
4.5
3 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 2
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

HOBEA-Germany kastepuku Jonas 4-osainen tummansininen
HOBEA-Germany kastepuku Jonas 4-osainen tummansininen
69,00 €