haakaa® Imetyskorkki
Hinta
14,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A345369

EAN: 9421903711755

haakaa® Imetyskorkki
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Imetys vaatii useimmilta äideiltä jonkin verran harjoittelua. Nämä nännisuojat ovat tehokas apuväline, sillä jos vauva puree, vetää pois, sinulla on käänteiset/lattaat nännit tai kipeät nännit, voit nännisuojan ansiosta imettää hyvin ja ilman epämukavuutta.Erittäin ohuen silikonin ansiosta nännisuoja istuu täydellisesti rintaasi vasten, lämpiää kehosi lämpötilaan oman kehosi kautta ja tarjoaa näin luonnollisen ja rauhoittavan tunteen äidille ja lapselle. Imetyssuojuksen ansiosta monet äidit voivat nauttia imetyksen ihanista puolista ilman kipua tai epämukavuutta.
Sisältö: 2 x hoitokorkki + 1 x säilytysastia
Nännisuojissa on halkaisijaltaan 18 mm:n aukko nännille.

Puhdistus ja hoito

Pese hoitokorkki ennen ja jälkeen jokaisen käytön. Vaikka se on astianpesukoneen kestävä, suosittelemme, että käpy pestään lämpimällä saippuavedellä, huuhdellaan hyvin ja annetaan kuivua. Älä käytä aggressiivisia aineita, kuten sterilointitabletteja tai valkaisuaineita. Rintasuoja voidaan steriloida höyrysterilisaattorissa tai keittämällä sitä kuumassa vedessä 2-3 minuuttia.

Tarkista säännöllisesti, että tuote on edelleen täysin ehjä, ja vaihda se, jos siinä on merkkejä vaurioista. Älä säilytä laitetta terävien esineiden lähellä. Käytä puhdistukseen vain pehmeitä sieniä tai harjoja, joissa on pehmeät harjakset (kovat harjakset tai sienet voivat vahingoittaa silikonin pintaa). Jos tuote joutuu kosketuksiin astianpesuaineen kanssa, silikoni voi muuttua valkoiseksi. Käytä tuotetta vain sille tarkoitettuun tarkoitukseen. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa ja vältä suoraa auringonvaloa. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Tuotteen tiedot
  • Sopii äideille, joilla on käänteiset/lappeat nännit tai kipeät nännit, jotta he voivat jatkaa imetystä.
  • Ainutlaatuinen muoto ja erittäin ohut silikoni mahdollistavat paremman ihokontaktin äidin ja vauvan välillä.
  • Lämmittää äidin ruumiinlämpöä luonnollisen tuntuman saavuttamiseksi.
  • Valmistettu 100 % pehmeästä, joustavasta ja erittäin ohuesta lääketieteellisestä silikonista.
  • Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä eikä ftalaatteja.
  • Tuote sisältää kaksi nännisuojaa ja säilytysastian.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: haakaa® Imetyskorkki
4.5
2 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 1
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

haakaa® Imetyskorkki
haakaa® Imetyskorkki
14,99 €