haakaa® Hedelmän tutti, sis. pakastussuojasarjan laivastonsininen

haakaa® Hedelmän tutti, sis. pakastussuojasarjan laivastonsininen



Hinta
18,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A343886

EAN: 9420060207279

haakaa® Hedelmän tutti, sis. pakastussuojasarjan laivastonsininen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Hedelmäimuri on valmistettu 100 % elintarvikekelpoisesta silikonista, ja se on hygieenisempi, kestävämpi ja helpompi puhdistaa kuin verkkovaihtoehdot. Niiden haittapuolena on se, että niitä on erittäin vaikea puhdistaa, ja ne voivat revetä, sisältää bakteereja ja imeä itseensä hajuja. Tämä hedelmäinen imuri taas on superhelppo koota ja käyttää! Laita vain hedelmät, vihannekset tai liha silikonipussiin ja sulje se tiiviisti. Voit myös pakastaa jäisiä herkkuja suoraan hedelmäannostelijassamme. Laita vain pussin tiivis kansi päälle, täytä neste (esim. rintamaito tai soseutettu ruoka) pussiin, kokoa syöttölaite, laita kansi kiinni ja pakasta se! Pakastamisen jälkeen sinun tarvitsee vain ottaa kansi pois ja antaa lapsesi lähteä löytöretkelle! Lapsesi nauttii uusien makujen ja pintojen oppimisesta samalla kun hän kehittyy itsenäiseksi, oppii ruokkimaan itse ja parantaa silmä-käsi-koordinaatiota ja hienomotoriikkaa.

Puhdistus ja hoito

Pese hedelmän tutti ennen ja jälkeen jokaisen käytön. Vaikka se on astianpesukoneenkestävä, suosittelemme sen pesemistä lämpimässä saippuavedessä. Älä käytä valkaisuainetta sisältäviä pesuaineita tai tabletteja tämän tuotteen sterilointiin tai puhdistamiseen. Steriloi tuote höyrysterilisaattorilla tai keitä sitä vedessä 2-3 minuuttia. Silikoni voi imeä itseensä ruoan värit, joiden kanssa se joutuu kosketuksiin. Värimuutosten välttämiseksi on parasta pestä hedelmän tutti heti käytön jälkeen.

Tarkista säännöllisesti, että tuote on edelleen täysin ehjä, ja vaihda se, jos siinä on merkkejä vaurioista. Älä säilytä tuotetta terävien esineiden läheisyydessä.Käytä puhdistukseen vain pehmeitä sieniä tai pehmeäharjaisia harjoja (kovat harjakset tai sienet voivat vahingoittaa silikonipintaa).Käytä tuotetta vain sille tarkoitettuun tarkoitukseen.Säilytä tuotetta viileässä, kuivassa paikassa ja vältä suoraa auringonvaloa.Käytä vain aikuisen valvonnassa.Älä pakasta sulatettua äidinmaitoa, puuroa tai muita elintarvikkeita.

Tuotteen tiedot
  • 100 % elintarvikekelpoista silikonia
  • Syöttölaite on valmistettu 100 % silikonista, joten se on turvallinen vauvan pureskeltavaksi ja imettäväksi.
  • Pehmeä silikonipussi, jossa on pieniä reikiä, jotka päästävät läpi vain pieniä, sulavia ruokapaloja.
  • Mukana on tiivis kansi, joten voit pakastaa täydellisen kokoisia jääkylmiä herkkuja suoraan syöttölaitteeseen.
  • Kannessa olevat jalat mahdollistavat syöttölaitteen pystysuoran säilytyksen.
  • Kannessa olevan korvakkeen ansiosta pussi on helppo avata puhdistusta/täyttöä varten.
  • Helppo purkaa ja puhdistaa - bakteereille ei ole tilaa lisääntyä.
  • Toisella puolella olevat kuvioidut pupunkorvat tarjoavat vaihtelua pienille käsille.
  • Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä eikä ftalaatteja.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: haakaa® Hedelmän tutti, sis. pakastussuojasarjan laivastonsininen
5
79 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 65
 
4 tähteä
| 13
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

haakaa® Hedelmän tutti, sis. pakastussuojasarjan laivastonsininen
18,99 €