Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
haakaa® Äidinmaitopussi, 260ml 2 kpl:n setti
Vaihtoehdot:
  • haakaa® Äidinmaitopussi, 260ml 2 kpl:n setti
  • haakaa® Äidinmaitopussi, 260ml 5 kpl:n setti

Hinta
21,99 €
(11,00 € / kappale)
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A344097

EAN: 9420060203967

haakaa® Äidinmaitopussi, 260ml 2 kpl:n setti
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Silikonimaitopussit ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille kertakäyttöisille maitopusseille. Ne ovat käytännöllinen ratkaisu ilmaistun rintamaidon säilyttämiseen, kuljettamiseen ja lämmittämiseen. Niitä voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen, mikä vähentää kertakäyttöisen muovijätteen määrää.

Maitopussit voidaan sijoittaa turvallisesti sekä jääkaappiin että pakastimeen ja säilyttää makuuasennossa tai pystyssä. Täytä pussi äidinmaidolla ja sulje se tiiviillä tulpalla. Jos haluat käyttää maitoa, voit yksinkertaisesti laittaa koko pussin vesihauteeseen ja lämmittää maitoa varovasti. Sulkimessa on kahva, jonka ansiosta laukku on helppo ottaa mukaan.

Puhdistus ja hoito

Puhdista jokaisen käytön jälkeen. Haakaa suosittelee silikonituotteiden puhdistamista käsin kuumalla vedellä ja saippualla. Silikoni saattaa muuttua maitomaiseksi astianpesukoneessa. Älä käytä aggressiivisia aineita, kuten sterilointitabletteja tai valkaisuaineita. Steriloi Haakaa-silikonituotteet jokaisen käyttökerran jälkeen, mieluiten höyrysterilisaattorissa tai keittämällä niitä kuumassa vedessä 2-3 minuuttia. Älä myöskään käytä UV-sterilisaattoreita, sillä ne lyhentävät tuotteiden käyttöikää.

Tarkista säännöllisesti, että tuote on edelleen täysin ehjä, ja vaihda se, jos siinä on merkkejä vaurioista.Älä säilytä tuotetta terävien esineiden lähellä.Käytä puhdistukseen vain pehmeitä pesusieniä tai pehmeäharjaisia harjoja (kovat harjakset tai sienet voivat vahingoittaa silikonipintaa)Jos tuote joutuu kosketuksiin astianpesunesteen kanssa, silikoni voi muuttua valkoiseksi.Tämä ei ole lelu. Käytä tuotetta vain sille tarkoitettuun tarkoitukseen ja aikuisen valvonnassa.Säilytä tuote viileässä, kuivassa paikassa ja vältä suoraa auringonvaloa.Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Tuotteen tiedot
  • Ei vuotoja
  • 260ml tilavuus
  • Valmistettu elintarvikkeille turvallisesta silikonista
  • Maitoa voidaan lämmittää suoraan pussissa.
  • Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä eikä ftalaatteja.
  • Kahvalla helppoa kuljetusta varten

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
4,99 €
(9,98 € / 1l)

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: haakaa® Äidinmaitopussi, 260ml 2 kpl:n setti
5
18 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 16
 
4 tähteä
| 2
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

haakaa® Äidinmaitopussi, 260ml 2 kpl:n setti
haakaa® Äidinmaitopussi, 260ml 2 kpl:n setti
21,99 €
(11,00 € / kappale)