Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Gillette ® Labs -järjestelmän terät, 9 kpl:n pakkaus
toistaiseksi loppuunmyyty

Gillette ® Labs -järjestelmän terät, 9 kpl:n pakkaus


Hinta
42,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A438367

EAN: 8700216048712

Gillette ® Labs -järjestelmän terät, 9 kpl:n pakkaus
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Gillette Labs partakoneen teriä voidaan käyttää kaikissa Gillette Labs partakoneissa, mukaan lukien Gillette Labs partakone, jossa on puhdistuselementti ja Gillette Labs lämmitetty partakone.
  • Tässä innovatiivisessa partakoneessa on viisi parasta terää Gillette ja sen keskellä on aukko, jonka läpi lämmitettävä tanko ja puhdistuselementti napsahtavat paikalleen.
  • Tämän universaalin vaihtoterän avulla voit helposti vaihtaa terät riippumatta siitä, minkä Gillette Labs -parranajokoneen käytät mieluiten
  • Gillette Labs parranajokoneet ovat loistavia lahjasettejä miehille, varsinkin kun ne yhdistetään vaihtoteräsarjaan.
  • Saumaton tehokkuus: Gillette terävimmillä terillä (ensimmäiset 4 terää) tasainen parranajo, jossa on vähemmän vetoa ja repimistä (verrattuna Sensor3:een).
  • Äärimmäinen tarkkuus: Sisältää takana olevan trimmerin vaikeasti saavutettavia alueita ja tarkkoja leikkausreunoja varten.

Sisältyy toimitukseen:
  • Gillette Labs

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme