Filibabba  Baby Nest 2nd Generation Cool Summer Kirjonta, Frappé
vastuullinen -41%

Filibabba Baby Nest 2nd Generation Cool Summer Kirjonta, Frappé


Vaihtoehdot:
  • Filibabba  Baby Nest 2nd Generation Cool Summer Kirjonta, Frappé
  • Filibabba  Vauvapesä 2. sukupolvi - Cool Summer Kirjonta - Pearl Sininen

107,99 €
Hinta
64,12 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
43,87 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A382669

EAN: 5712804026845

Filibabba Baby Nest 2nd Generation Cool Summer Kirjonta, Frappé
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Ikä: alkaen 0 kuukautta
  • FILIBABBA työskentelee väsymättä kehittääkseen tuotteitaan entistäkin paremmiksi, ja ensimmäisenä Tanskan markkinoilla vauvapesää tarjoavana yrityksenä he ovat enemmän kuin iloisia voidessaan toivottaa tervetulleeksi perheeseen vauvapesän toisen sukupolven jäsenen.
  • Uusi vauvapesä on yhtä kaunis kuin toimiva, sillä sen kansi on valmistettu kirjaillusta GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasatiinista ja siinä on monia hienostuneita yksityiskohtia.
  • Aivan kuten isoveljensä ja -siskonsa, heidän uusi vauvapesänsä on johdoton design t, joten pikkuinen voi maata mahdollisimman turvallisesti.
  • Uusi, kodikas patja on erityisen hellävarainen vauvan herkälle iholle kevyen GOTS-sertifioidun luomupuuvillakankaan ansiosta, jonka takana on erittäin hengittävä Airmesh Inlay
  • Ja koska kiinteä vaahtomuovipatja on ommeltu kiinni sivupaneeleihin, se tarjoaa entistäkin enemmän vakautta ja suuremman makuutilan.
  • Vauvapesän alapuolella on piilotettu vetoketju, jonka ansiosta patja on helppo ja nopea ottaa pois ja laittaa takaisin sisään, joten voit pestä pesän tarvittaessa.
  • Yhdessä erityisen hengittävän verkkomaisen Inlay sivupaneelin kanssa patja takaa erinomaisen ilmankierron vauvapesässä, mikä on erityisen mukavaa "lämpimille" vauvoille.
  • Erityisominaisuutena patjan pääosa on hieman korotettu, mikä tarjoaa erittäin mukavan makuuasennon ja voi auttaa flunssasta ja voimakkaasta refluksista kärsiviä vauvoja rauhoittumaan.
  • Vauvapesä on kirjailtu uudella Cool Summer -kuosilla, joka antaa entistäkin ylellisemmän tunnun. Cool Summer kerää kaikki upeat jäätelöretket ja muistuttaa sinua lapsuutesi jokaisesta kesälomasta parhaasta perherituaalista: iltakävelystä jäätelökioskille joka ilta.
Mitat ja paino:
  • Mitat koottuna (pituus x leveys x korkeus): 89 x 56 x 12 cm.
Materiaali & hoito: Materiaali & hoito: Materiaali & hoito: Materiaali & hoito: Materiaali & hoito:
  • Materiaali: 100 % luomupuuvilla, täyte ja patja: 100 % polyesteri ja kylmäpuristettu vaahtomuovi, GOTS-sertifioitu luomupuuvillasatiini.
Varoitukset ja turvallisuusohjeet:
    Huomio: Tärkeää vauvapesää käytettäessä: Varmista aina, että vauvapesä asetetaan tasaiselle alustalle. Älä koskaan jätä vauvaa ilman valvontaa.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

Filibabba  Baby Nest 2nd Generation Cool Summer Kirjonta, Frappé
Filibabba Baby Nest 2nd Generation Cool Summer Kirjonta, Frappé
107,99 €
64,12 €