30% vaatelöydöistä 👖
30% vaatelöydöistä 👖
Kopioi etukoodi:
MUOT1715
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
Ever Earth Suuri leikkikeittiö
vastuullinen
Ever Earth Suuri leikkikeittiö
ovh¹
129,95 €
Hinta
123,45 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
6,50 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A281208

EAN: 6923619437576

Ever Earth Suuri leikkikeittiö
Tämän tyylikkään leikkikeittiön avulla taataan hauskanpito. Lapset voivat antaa luovuutensa vapautua, kokeilla uusia hienoja reseptejä ja oppia leikkisällä tavalla. Lelu sopii 36 kuukauden ikäisestä alkaen. Jokaiselle lelulle tehdään tiukimmat testit ja se on eurooppalaisen standardin EN71 mukainen. Jokainen Ever Earth- tuote on valmistettu 100% FSC-sertifioidusta puusta. Värit ovat vesipohjaisia ja 100% turvallisia vauvallesi.

Tämä tuote kehittää seuraavia osa-alueita:

  • Ajattelukyky: Lapsen looginen ajattelu. Lapsia edistetään rohkaisemalla lapsia löytämään malleja, symmetrioita tai rakenteita leikkiessään. Lapsi alkaa ymmärtää, kuinka asiat toimivat.

  • Hienomotoriset taidot: Tämä lelu edistää lapsen kosketus- ja tartuntatajua ja edistää hänen taidokkuuttaan. Lapset saavat tunteen liikkeistä ja omasta kädestään. Kokeilemalla asioita, tutkimalla esineitä ja havaitsemalla kaikilla aisteilla, se auttaa lasta kehittämään aistejaan pitkällä tähtäimellä.

  • Tunnista muodot: leikkiessä eri muodoilla ja hahmoilla, lapsen ymmärrys muodosta kehittyy ja samalla parannetaan lapsen avaruudellista mielikuvitusta ja hienomotorisia taitoja.

  • Käsi-silmä koordinaatio: Tämä lelu edistää etenkin käden ja silmän koordinaatiota ja auttaa kehittämään lapsen motorisia taitoja sekä vartalon tietoisuutta pitkällä aikavälillä. Lapsi oppii leikkiessään käyttämään käsiään ja sormiaan taitavammin.

  • Luovuus ja mielikuvitus: Lapsilla on rikas mielikuvitus. Leikkimällä he saavat uusia mahdollisuuksia elää luovuutensa kanssa ja antaa mielikuvituksensa vapautua. Ideoidensa ja mielikuvituksensa ansiosta lapset suunnittelevat leikkisästi maailmaa.

  • Ongelmien ratkaiseminen: Haastavien haasteiden vastaaminen leikkiin auttaa lapsia käsittelemään ongelmia. Jopa arkielämässä ongelmien ratkaisemisesta tulee heille lasten leikkiä. Näiden haasteiden hallitseminen lisää itseluottamusta ja edistää oppimisprosessia.

  • Rakenna itseluottamusta: Laajentamalla ideoitaan lapset kehittävät itsetuntoaan. Leikkiessään he asettavat itselleen tehtävät ja haasteet. Jokaisen haasteen hallinnan myötä heidän itseluottamuksensa vahvistuu. He oppivat kommunikoimaan muiden kanssa ja vahvistamaan sosiaalisia taitojaan.

  • Sosiaalinen osaaminen: Kokemusten ja uuden tiedon jakaminen muiden kanssa on erityisen tärkeää lasten kehitykselle. Lapset oppivat ratkaisemaan konfliktit leikillä ja parantamaan sanallista kommunikaatiotaan. He käsittelevät päivittäisiä havaintoja ja rooleja ja parantavat sosiaalisia taitojaan.

  • Stimuloi käsityksiä: Aktivoimalla erilaisia aisteja lapset voivat vahvistaa käsityksiään hyvin varhaisessa iässä.
  • Tunnista numerot: Numeroiden oppiminen on lapsen leikkiä tämän lelun kanssa. Numeroiden varhainen käsittely auttaa lapsia saavuttamaan suuren oppimismenestyksen leikeissään.


  • Tiedot:
    • Mitat: 67,5 x 29,5 x 78 cm
    • Materiaali: Pyökki
    • Ikä: alkaen 3 vuotta
    Varoitus!
    Yksilöllinen kiinnitys tai pakkauskomponentit voivat aiheuttaa tukehtumisriskin pienille lapsille.

    Puhdistusohjeet
    Lelun puhdistamiseksi käytä mietoa saippuaa ja vettä sekä kosteaa kangasta. Ikkunanpuhdistusaineet tai vahvat pesuaineet voivat naarmuttaa pintaa ja vahingoittaa lelua.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
19,99 €
Hinta
27,60 €
Hinta
9,99 €

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Ever Earth Suuri leikkikeittiö
4.5
18 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 14
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 2
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Ever Earth Suuri leikkikeittiö
Ever Earth Suuri leikkikeittiö
ovh¹ 129,95 €
123,45 €