Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
CHICCO Vaipparoskis Odour Off, valkoinen
Vaihtoehdot:
  • CHICCO Vaipparoskis Odour Off, valkoinen
  • chicco Diaper Pail Odour Off -Vaipparoskis vihreänä.
  • chicco Diaper Pail Odour Off harmaana.
  • chicco Vaipparoskis Odour Off Pink
  • +2

Hinta
57,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A241669

EAN: 8058664093113

CHICCO Vaipparoskis Odour Off, valkoinen
Chicco vaipparoskikseen sopivat normaalit roskapussit, joten sinun ei tarvitse ostaa erillisiä pusseja tätä roskakoria varten. Vaipparoskis estää epämiellyttävien hajujen leviämisen. Käytännöllinen ja helppo: vaippa hävitetään kolmella helpolla liikkeellä. Kompaktin kokoiseen roskikseen mahtuu jopa 25 vaippaa.

Tuotetietoja:
  • Roskikseen mahtuu jopa 25 vaippaa
  • Helppokäyttöinen
  • Roskakoriin sopivat normaalit roskapussit
  • Ei tarvitse vaippakasetteja
  • Pitää hajut loitolla

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

Chicco

Chicco – monipuolinen valikoima

Chicco onItaliasta lähtöisin oleva vauvojen ja lasten tuotteiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1958 lähtien. Chicco tekee jatkuvaa yhteistyötä tutkijoiden ja terveysalan asiantuntijoiden kanssa kehittääkseen parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lapsesi arkea.

Suosittujen matkarattaiden lisäksi Chiccon tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa matkasänkyjä, sittereitä ja mobileja, unohtamatta laajaa ruuanvalmistukseen, -lämmitykseen ja syöttämiseen liittyvää valikoimaa. Tutustu itse Chiccon tuotteisiin ja anna niiden yllättää sinut, niin kuin ne ovat jo yllättäneet tuhannet muut vanhemmat.

Leikin kautta oppimista Chiccon lelujen avulla

Kaikki Chiccon lelut on kehitelty lastenterveyden ammattilaisten ja vanhempien yhteistyön ja suositusten mukaisesti. Tämän takia ne kehittävät lasta sekä fyysisesti että psyykkisesti. Chiccon leluvalikoimaan kuuluu värikkäitä mobileja, tarttumisleluja ja musiikkileluja, jotka kehittävät lapsen motoriikkaa ja aisteja. Valikoimassa on myös puuleluja, kuten palapelejä ja rakennuspalikoita, jotka sopivat alle kolmivuotiaille. Äänikirjat ja muut lelut, jotka äännähtelevät, herättävät vauvojen mielenkiinnon. Fit&Fun-kokoelman lelut taas houkuttelevat alle kolmivuotiaat lapset liikkumaan. Chiccon tehtävänä on ilahduttaa lapsia.

Mukavuutta ja laatua lapselle ja vanhemmille

Chiccon valikoimassa on lelujen lisäksi tarjolla kaikkea, mitä vanhemmat ja lapset arkeensa tarvitsevat. Koska lapsen hyvinvointi on kaikkein tärkeintä, ovat Chiccon valmistamat juomapullot viimeistelty silikonilla ja kumilla. Tutit ovat anatomisesti suunniteltuja, toiminnallisia ja sopivat vauvojen suuhun ja rauhoittavat pienokaista. Kantoreput ja lastenvaunut on suunniteltu toiminnallisiksi, jotta vanhempien elämä olisi hieman helpompaa. Tämän takia lapsen liikuttelu on lasten leikkiä. Lastenvaunuissa on monia eri käyttövaihtoehtoja, jotta pienokaisen kanssa ei tarvitse tehdä kompromisseja.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: CHICCO Vaipparoskis Odour Off, valkoinen
4.5
1138 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 879
 
4 tähteä
| 224
 
3 tähteä
| 31
 
2 tähteä
| 3
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

CHICCO Vaipparoskis Odour Off, valkoinen
CHICCO Vaipparoskis Odour Off, valkoinen
57,99 €