CHICCO Vaipparoskis Odour Off, valkoinen

CHICCO Vaipparoskis Odour Off, valkoinen


Hinta
58,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A241669

CHICCO Vaipparoskis Odour Off, valkoinen
Chicco vaipparoskikseen sopivat normaalit roskapussit, joten sinun ei tarvitse ostaa erillisiä pusseja tätä roskakoria varten. Vaipparoskis estää epämiellyttävien hajujen leviämisen. Käytännöllinen ja helppo: vaippa hävitetään kolmella helpolla liikkeellä. Kompaktin kokoiseen roskikseen mahtuu jopa 25 vaippaa.

Tuotetietoja:
  • Roskikseen mahtuu jopa 25 vaippaa
  • Helppokäyttöinen
  • Roskakoriin sopivat normaalit roskapussit
  • Ei tarvitse vaippakasetteja
  • Pitää hajut loitolla

Lisätarvikkeita

Hinta
3,68 €
(0,06 € / kappale)

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Chicco

Chicco – monipuolinen valikoima

Chicco on Italiasta lähtöisin oleva vauvojen ja lasten tuotteiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1958 lähtien. Chicco tekee jatkuvaa yhteistyötä tutkijoiden ja terveysalan asiantuntijoiden kanssa kehittääkseen parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lapsesi arkea.

Suosittujen matkarattaiden lisäksi Chiccon tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa matkasänkyjä, sittereitä ja mobileja, unohtamatta laajaa ruuanvalmistukseen, -lämmitykseen ja syöttämiseen liittyvää valikoimaa. Tutustu itse Chiccon tuotteisiin ja anna niiden yllättää sinut, niin kuin ne ovat jo yllättäneet tuhannet muut vanhemmat.

CHICCO Vaipparoskis Odour Off, valkoinen
58,90 €
Suositut merkit