Etukoodeja sinulle! 👶
Etukoodeja sinulle! 👶
Vain tänään:
Säästä jopa 70 €
00
t
00
min
00
s
Valitse etukoodii
BRIO WORLD etukuormain, jossa on magneettinen lataus

BRIO WORLD etukuormain, jossa on magneettinen lataus


Hinta
10,40 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A271507

EAN: 7312350334364

BRIO WORLD etukuormain, jossa on magneettinen lataus
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tällä pyöräkuormaajalla voit nostaa jopa raskaimpia taakkoja rautatie BRIO World -järjestelmässäsi. Tämä kestävä, realistisesti suunniteltu rakennuskone, kirkkaankeltainen, on varustettu helppokäyttöisellä nostovarsilla, jonka avulla on helppo nostaa ja kuljettaa lastia. Muut ajoneuvot voidaan BRIO World kytkeä pyöräkuormaajan takana olevaan magneettikytkentään. Leikki tällä rakennuskoneella edistää hienoa motorista osaamista ja tarjoaa tuntikausia mielikuvituksellista pelaamista.

Tiedot:
  • mitat: 10 x 3,5 x 5 cm
  • Osat: 2
  • Materiaali: Puu
  • Ikä: 3 vuotta

Lisätarvikkeita

Hinta
58,78 €
Hinta
53,59 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Brio

BRIO

Ruotsin Skånessa perustettu Brio on ollut monien lasten suosikkilelujen takana jo 1800-luvun lopulta alkaen. Brion vuosikymmeniä jatkunut suosio perustuu sen kykyyn löytää tasapaino perinteisten klassikkolelujen ja uusien innovaatioiden välillä. Brion tavoitteena on, että kaikki sukupolvet, menneet, nykyiset ja tulevat, näkevät oman lapsuutensa Brio-lelut myönteisen nostalgian valossa. Ehkä sinun lapsuudenmuistoihisi liittyy vahvasti Brion rautatiet tai nukenvaunut?
 
Brio jatkaa edelleen väsymättä turvallisten ja kehittävien lelujen suunnittelua ja valmistamista, tavoitteena on lasten kehityksen tukemisen lisäksi myös vanhempien arjen helpottaminen.

Suosituimmat tuotteemme

BRIO WORLD etukuormain, jossa on magneettinen lataus
10,40 €