BIG Rescue Sound Wheel -ohjauspyörä

BIG Rescue Sound Wheel -ohjauspyörä


Hinta 20,41 € Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A232884

BIG Rescue Sound Wheel -ohjauspyörä
Tämän ohjauspyörän avulla lastenhuone tai leikkikenttä muuttuu jännittäväksi pelastuskohteeksi.

Ohjauspyörästä löytyy ääniä niin poliisille, helikopterille, ambulanssille, koiralle kuin palokunnallekin.

Kahdeksan erilaisen painikkeen avulla lapsi voi valita erilaisia hälytysääniä leikkiin. Siniset vilkkuvalot ja poliisin tai palokunnan sireeni nostattavat leikin uudelle tasolle.

BIG Rescue-Sound-Wheel sopii kaikkiin Bobby Car -autoihin (New ja Classic) rakennusvuodesta 2010 eteenpäin sekä kaikkiin BIG-traktoreihin.

Lisätietoja:
 • Mitat: 19,3 x 19,3 x 10,5 cm
 • Ohjauspyörä äänitehosteilla
 • Sisältää 3 x AAA-paristot
 • Yhteensopivuus: BIG-Bobby-Car (New + Classic alk. 2010) + BIG-Tractor
 • Lapsille 1-vuotiaasta alkaen
 • Toimitustiedot

  Toimitus:

  Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

  Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

  Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

  Merkki

  BIG

  BIG – Enemmän kuin vain BIG Bobby Car

  BIG on yksi Saksan suurimmista leluvalmistajista ja myös kansainvälisesti merkittävä muovilelujen valmistaja. Brändinä BIG haluaa välittää korkealaatuista ja lapsiystävällistä muotoilua. Kaikki BIG-tuotteet valmistetaan Saksassa ja ne testataan huolellisesti sekä sisäisissä että ulkoisissa prosesseissa. Tällä tavalla BIG takaa sen, että kaikki sen lelut ovat korkeimpien laatu- ja turvallisuusvaatimusten mukaisia.

  BIG:n Bobby Car –potkuautot ja muut lasten kulkupelit ovat olleet jo pitkään lasten suosikkeja. Niiden lisäksi BIG tarjoaa laajan valikoiman muitakin leluja niin sisä- kuin ulkoleikkeihin.

  BIG Rescue Sound Wheel -ohjauspyörä
  20,41 €
  Suositut merkit