BIBS Ruokalappu Bib alkaen 6 kk Sage
-23%

ovh¹
17,95 €
Hinta
13,75 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
4,20 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A345890

EAN: 5713795204670

BIBS Ruokalappu Bib alkaen 6 kk Sage
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Bibs-laput ovat saaneet inspiraationsa klassisesta vauvan haalarista, ja ne voidaan avata edestä nappien avulla, joten niistä tulee NAme Overall -lappu. Siinä on klassinen BIBS Reto- Nordic -deisgn ja- fabren on

Oberall-materiaalimme on valittu huolellisesti, jotta se olisi mukava lapsille ja helppo puhdistaa. Se on erittäin kestävä ja kestää öljyä, rasvaa ja elintarvikevärejä.

Ruokalapussa on käytännöllinen tasku edessä, johon jääneet ruoantähteet mahtuvat ja joka suojaa vauvan vaatteita mahdollisimman hyvin. Näin enemmän vauvan ruokaa päätyy suuhusi kuin lattialle. Lisäksi ruokalappu on suunniteltu sopimaan vauvasi anatomiaan niin, että se voi liikuttaa käsiään vapaasti ja mahtuu silti mukavasti vauvasi vatsan ympärille.

Aukko sijaitsee ruokalappujen etupuolella, jotta hiukset tai vaatteet eivät jää kiinni. Lappu on helposti säädettävissä kolmeen eri kokoon, jotta se sopii pienille lapsille täydellisesti. Etutasku on suunniteltu niin pehmeäksi, että se voidaan painaa lapsen ja pöydän väliin.

Lappu on valmistettu 100 % turvallisesta elintarvikekelpoisesta TPU:sta, ympäristöystävällisestä materiaalista, joka on täydellisen joustava. TPU:lla on samat loistavat ominaisuudet kuin silikonilla, mutta se on ympäristön kannalta parempi, koska sen kehittäminen on ympäristöystävällisempää ja se on helpompi hävittää/kierrättää kuin silikoni.

Tuotetiedot:
  • Design : Salvia
  • 6 kuukaudesta alkaen
  • Valmistettu Tanskassa

Tuotteen materiaali:
  • TPU on kestävää, myrkytöntä, 100 % kierrätettävää ja biohajoavaa.
  • 100% BPA- ja ftalaattivapaa
  • 100 % turvallinen, elintarvikekelpoinen materiaali
  • 100 % kierrätettävissä

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: BIBS Ruokalappu Bib alkaen 6 kk Sage
5
17 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 15
 
4 tähteä
| 2
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

BIBS Ruokalappu Bib alkaen 6 kk Sage
BIBS Ruokalappu Bib alkaen 6 kk Sage
ovh¹ 17,95 €
13,75 €