BERG Rally APX Sininen
Hinta
499,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A343230

EAN: 8715839081992

BERG Rally APX Sininen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Koe parhaat seikkailut BERG Rallyn kanssa. Tämä siisti Pedal go-kart on solid e ja turvallinen. Se pysyy vakaasti maassa terävimmissäkin mutkissa. Tutki maailmaa tällä siistillä Pedal go-kartilla! Sinun ei tarvitse olla huolissasi seikkailuidesi aikana, sillä BERG Rally täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset. BFR-järjestelmän ansiosta huristelet ympäriinsä vaivattomasti. BERG Rally kasvaa mukanasi, joten voit nauttia siitä vuosien ajan.

Ohjauspyörä ja istuin ovat säädettävissä, joten voit nauttia BERG Rallysta vuosien ajan. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aina ihanteellinen istuma-asento Pedal go-kartissasi. Istuin on säädettävissä kolmeen asentoon, jotta pääset aina Pedal e asentoon. Lisäksi Rallyn ohjauspyörä on portaattomasti korkeussäädettävissä, joten se on helppo asettaa oikealle korkeudelle joka kerta. Voit siis huristella alueen läpi huoletta!

BERG Rally on varustettu ainutlaatuisella patentoidulla BFR-järjestelmällä. BFR on lyhenne sanoista Break, Forward , Reverse. BFR-järjestelmä mahdollistaa jarruttamisen Pedal fi ja peruutuksen heti pysähtymisen jälkeen. Tämä tekee BERG Rallysta erittäin helpon ja kevyen ajaa!

Neljän pyörän ansiosta BERG Rally tarjoaa erinomaisen vakauden. Tämä tarkoittaa, että voit ajaa nopeasti ja turvallisesti ahtaissa mutkissa. Kaatuminen on käytännössä mahdotonta, koska kaatumismomenttia ei ole.

BERG Rally on varustettu ilmarenkailla. Koska näillä renkailla on pienempi vierintävastus ja ne helpottavat polkemista Pedal , ajaminen on erityisen vaivatonta. Tämä saa sinut tietysti myös kulkemaan nopeammin.

Tuotetiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 124 x 71 x 69 cm.
  • Materiaali: teräs
  • Lapsiystävällisten ja korkealaatuisten materiaalien käyttö
  • Kannustaa lasta leikkimään
  • Minimikorkeus: 110 cm
  • Ikä: 4-12 vuotta

    Sponsoroitu

    product_detail_ad

    Lisätarvikkeita

    Hinta
    15,90 €

    Toimitustiedot

    Toimitus:

    Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

    Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

    Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

    Arvostelut

    Asiakkaidemme tuotearvostelut: BERG Rally APX Sininen
    5
    4 asiakasarvostelua
     
    5 tähteä
    | 4
     
    4 tähteä
    | 0
     
    3 tähteä
    | 0
     
    2 tähteä
    | 0
     
    1 tähti
    | 0
    Mikä on eKomi?

    100% aito asiakaspalaute

    Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

    Suosituimmat tuotteemme

    BERG Rally APX Sininen
    BERG Rally APX Sininen
    499,00 €