30% vaatelöydöistä 👖
30% vaatelöydöistä 👖
Kopioi etukoodi:
MUOT1715
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
Hinta
179,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A342414

EAN: 8715839086102

BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Buzzy-sarja sopii 2-5-vuotiaille lapsille. Buzzy Beat z ja Buzzy Police on varustettu upealla äänilaatikolla!

BERG Buzzy seisoo tukevasti maassa sen 4 pyörän ansiosta. Kolmipyöräisiin polkupyöriin verrattuna Buzzy on erittäin vakaa. Jos kolmipyöräisellä polkupyörällä ajetaan jyrkästi tai nopeasti mutkaan, se kaatuu ja putoaa helpommin. Koska go-kartissa on neljä pyörää, kallistumispiste on paljon kauempana ja kauempana painopisteestä. Tämän ansiosta kartista putoaminen on lähes mahdotonta, joten monet kilometrit voidaan ajaa turvallisesti.

Tällä kartilla voi ajaa eteen- ja taaksepäin. Istuin on myös säädettävissä kolmessa portaassa. Toisin kuin kolmipyöräisessä polkupyörässä, Pedal e ja ohjauspyörää käytetään erikseen. Tämä tarkoittaa, että Pedal e ei liiku ohjauksen aikana ja jalat pysyvät aina siististi Pedal en päällä. Ajaminen ja ohjaaminen eivät vaikuta toisiinsa, mikä lisää pelaamisen iloa valtavasti.

Buzzy-gokartin EVA-kumit ovat ihanteellinen vaihtoehto perinteisten kumisten sisä- ja ulkoputkien tilalle. Oikean koostumuksen ansiosta EVA-renkaat kestävät yhtä hyvin kulutusta kuin perinteiset kumirenkaat, mutta ne eivät koskaan menetä ilmaa.

Tuotetiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 83 x 49 x 50 cm.
  • Materiaali: teräs
  • Lapsiystävällisten ja korkealaatuisten materiaalien käyttö
  • Täyttää tiukimmat turvallisuusvaatimukset
  • Ikä: Alkaen 2 vuotta
Huomio
Aikuisen valvonta on tarpeen. Tätä tuotetta ei saa käyttää yleisillä teillä. Älä tee jyrkkiä käännöksiä, kun ajat suurella nopeudella. Go-kart saattaa kaatua! Varo löysästi roikkuvia vaatteita, kuten huiveja ja kengännauhoja. Ne voivat jäädä kiinni liikkuviin osiin, mikä voi johtaa onnettomuuksiin. Älä koskaan aja alkoholin, huumeiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena, sillä ne voivat vaikuttaa kielteisesti reaktioaikaan tai ymmärtämiseen.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
15,90 €
Hinta
10,00 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
5
11 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 11
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
179,00 €