15% Lastenvaunu LÖYTÖ ☀️
15% Lastenvaunu LÖYTÖ ☀️
Kopioi etukoodi:
LAST4713
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
babymoov Niskatuki Lovenest Original White
vastuullinen -22%
Vaihtoehdot:
  • babymoov Niskatuki Lovenest Natural Care
  • babymoov Niskatuki Lovenest Original White

ovh¹
23,90 €
Hinta
18,58 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
5,32 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A303613

EAN: 3661276171565

babymoov Niskatuki Lovenest Original White
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Lovenest-sarja on suunniteltu kokonaan lapsesi mukavuutta ajatellen, ergonomisesti lapsesi pään muodon mukaan. Materiaalien valinnasta tuotteen valmistukseen kaikki on huolellisesti suunniteltu ja kehitetty yhteistyössä ranskalaisen lastenlääkäri Dr. M aiden bergin ja vanhempien yhteisön kanssa.

Patentoitu Lovenest-vauvan tyyny estää muodonmuutokset selkänojan aiheuttama lapsen pään takaosa. Sen erityinen kaltevuus ja erityinen muoto suojaavat vauvan kallon muotoa, joka on paljon pitkänomaisempi kuin aikuisen, ja varmistaa tasaisen paineen jakautumisen vauvan kalloon.
Lovenest tarjoaa siten todellisen tuen rajoittamatta sananvapautta. liike.
Lovenest-vauvan tyynyä voidaan käyttää syntymästä lähtien kaikissa lapsen hyökkääjissä, sängyissä tai rattaissa, ja se on konepestävä 30 °: ssa.

Koska babymoov on tietoinen ympäristövastuustaan ??ja siitä, kuinka paljon tekomme ovat tänään vaikuttaa lastemme tulevaisuuteen, se toimii ympäristötietoisella ajattelutavalla kaikissa päätöksissään.
Tällä tavoin he optimoivat jatkuvasti tuotantopolitiikkaansa ja -menetelmiään ja yhdessä siirtyvät kohti käytäntöjä, jotka kunnioittavat ympäristöä entistä paremmin ja samalla suojaavat vauvan herkkää ihoa.

Vauvan tyynyä litteää päätä vastaan ??voidaan käyttää lapsesi syntymästä lähtien.
Lopeta Lovenest Originalin käyttäminen, kun vauva kääntyy itsestään.

Tuotetiedot : \ t \ t
  • Lovenest-sarja valmistetaan Portugalissa ympäristöystävällisistä syistä.
  • Oeko-Tex®-sertifikaatti takaa käytettyjen materiaalien korkean laadun
  • Erittäin pehmeä puuvilla on 100% orgaanista.
  • Pakkaus FSC-merkinnällä.
  • Patentoitu ja testattu riippumattomien, tunnustettujen laboratorioiden lastenhoitostandardien mukaisesti.
  • Kehitetty yhteistyössä ranskalaisen lastenlääkäri Dr.M aiden bergin kanssa
  • Estää selkäasennosta johtuvat lapsen pään takaosan muodonmuutokset
  • varmistaa paineen tasaisen jakautumisen lapsen kalloon
  • Voidaan käyttää syntymästä lähtien missä tahansa vauvankorottajana ja kaikissa sängyissä tai rattaissa
Tekniset tiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 23 x 23 x 3 cm
  • Mater injektiopullo: 100% puuvillaa
  • Voidaan pestä 30 ° C: ssa pesukoneessa.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
4,08 €

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

Babymoov

Babymoov – Nauti ihanista hetkistä lapsesi kanssa

Babymoov perustettiin 1997 helpottamaan tuoreiden vanhempien elämää. Lapsen syntymästä alkaa jännittävä seikkailu, jonka aikana ei kuitenkaan saa unohtaa vanhempien tarpeita. Tilanteesta riippumatta Babymoov on tukenasi. Tavoitteenamme on auttaa vanhempia vastaamaan vanhemmuuden haasteisiin, jotta voit nauttia ihanimmista hetkistä ongelmitta.

Hyvä alku elämään vieroitusvalmisteilla

Babymoov auttaa raskauden, imetyksen ja vieroituksen aikana käytännöllisillä ja innovatiivisilla tuotteilla, jotka pitävät äidin ja lapsen ravittuina. Tarjolla on ruoanlämmittimiä, ruoanvalmistustuotteita ja säilytysrasioita, jotka on kaikki valmistettu vanhempien ja lasten tarpeet edellä. Nutribaby(+) auttaa valmistamaan ravitsevia aterioita vieroitusaikana.

Luotettavaa vauvan tarkkailua

Jos haluat pitää lastasi silmällä öisin tai nokosten aikana, on Babymoovin itkuhälytin oiva valinta Niissä on erinomainen äänenlaatu. Helppokäyttöisissä YOO-sarjan hälyttimissä on kamera, jolla voit nähdä lapsesi ja kauko-ohjain, joka takaa hyvän näkyvyyden.

Parasta mukavuutta lapselle

Moni asia voi häiritä lapsen unta. Babymoovin Cosy-sarjan tyynyt helpottavat unihäiriöitä ja auttavat lasta nukkumaan yönsä hyvin. Tyynyt ovat laadukkaita, ergonomisesti muotoiltuja ja tyylikkäitä.

Parhaat varusteet matkantekoon

Babymoovilla on erinomaisia varusteita vanhemmille, joilla on monia harrastuksia, tai jotka pitävät liikkumisesta. Lasten kanssa liikkeelle lähtö vaatii suunnittelua, mutta matkasänkyjen ja hoitolaukkujen kanssa suunnittelu muuttuu paljon helpommaksi.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: babymoov Niskatuki Lovenest Original White
4.5
89 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 70
 
4 tähteä
| 10
 
3 tähteä
| 5
 
2 tähteä
| 2
 
1 tähti
| 2
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

babymoov Niskatuki Lovenest Original White
babymoov Niskatuki Lovenest Original White
ovh¹ 23,90 €
18,58 €