10% lastenvaunuista ja -istuimista
10% lastenvaunuista ja -istuimista
Kopioi etukoodi
SYNT6487
00
s
00
min
00
sek
Varmista etukoodi
babyGO Kaarikeinu pehmusteella beige
vastuullinen -21%
ovh¹
249,00 €
Hinta
195,49 €
Ilmainen toimitus!*
säästä nyt
53,51 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A446259

EAN: 4260332056892

babyGO Kaarikeinu pehmusteella beige
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Ikä: alkaen 3 vuotta
  • Keulakeinu on enemmän kuin pelkkä lelu - se on monipuolinen liikkumisväline, joka voi kallistaa, heilua ja keinua sen mukaan, miten lapsi haluaa sitä käyttää
  • Olipa kyseessä sitten pieni silta, keinu tai viihtyisä piilopaikka - mahdollisuudet ovat rajattomat.
  • Sen lempeä keinutusliike edistää tasapainoa ja lihasten kehitystä, ja lapsiystävälliset materiaalit takaavat turvallisuuden.
Mitat ja paino:
  • Mitat koottuna (pituus x leveys x korkeus): 110 x 41 x 30 cm.
  • Paino: 7,5 kg
Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito: Materiaali ja hoito:
  • Materiaali: Massiivipuu
  • Hoito: Pyyhitään kostealla liinalla.
Varoitus- ja turvallisuusohjeet: Varoitus ja turvallisuusohjeet: Pyyhitään huolellisesti:
    Varoitus: Lapsia ei saa koskaan jättää ilman valvontaa kiipeilyn ajaksi. Aikuisen on oltava lähellä, jotta hän voi puuttua asiaan hätätilanteessa tai jos lapsi tarvitsee apua.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

babyGO Kaarikeinu pehmusteella beige
babyGO Kaarikeinu pehmusteella beige
ovh¹ 249,00 €
195,49 €