Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
babybay patjaluokka ic puuvillapehmeä alkuperäiselle
Hinta
24,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A264759

EAN: 4260472556931

babybay patjaluokka ic puuvillapehmeä alkuperäiselle
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Nukkuminen, särkyminen, hikoilu - vauvasängyssä olevan patjan on kestettävä paljon stressiä. Todistettu klassinen babybay ® -luokan puuvillapehmeä ja vankka ® babybay -laatu tekee kaiken. Babybay ® -luokan ic Cotton Soft -tuotteen korkealaatuinen hengittävä mukava vaahtomuovi yhdessä ihanan pehmeän puuvillakannen kanssa luo vauvaystävällisen mikroilmaston: ilma voi kiertää optimaalisesti ilman, että kehosta kulutetaan liikaa lämpöä. Mukavuusvaahtoydin mukautuu ihanteellisesti suosikkisi kehon muotoon kannen hienostuneen tikkaamisen avulla tähtikuvioissa, sillä on tukeva vaikutus ja näin varmistetaan syvä, pitkä, rauhallinen ja unenomainen vauvan uni. Puuvillakansi voidaan poistaa vetoketjulla ja pestä 30 ° C: seen. babybay Class ic Cotton Soft - terveelliseen, rauhalliseen vauvan nukkumiseen. Kaikki patjat on testattu haitallisten aineiden varalta, ja niille on myönnetty ""luottamusta tekstiileihin"" -sertifikaatti vauvoille tarkoitetun Ökotex Standard 100 Class 1 -standardin (12.0.03346) mukaisesti.

Tuotetiedot:
  • mitat: 41,5 x 81 x 5 cm
  • Materiaalin suoja: 100% puuvillaa
  • Materiaalin täyttö: avokokoinen, korkealaatuinen tiikeri ja hengittävä mukavuusvaahto ydin
  • vetoketjulla irrotettava kansi
  • Konepestävä 30 ° C: ssa
  • Silitys matalassa lämpötilassa
  • Testattu haitallisille aineille ja palkittu "" Luottamus tekstiileihin ""Ökotex Standard 100 Class 1 -sertifikaatti vauvoille (12.0.03346)
  • Lisäpatjaksi sopiva patja Alkuperäinen
"

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

Babybay

Babybay sivuvaunusänky on oma sänky vanhempien sängyn vieressä

Babybay on valmistanut melkein kymmenen vuoden ajan sivuvaunusänkyjä ja sivuvaunusänkyjen lisätarvikkeita. Sivuvaunusängyssä jälkikasvu pysyy lähellä myös öisin. Se on helppo tuoda vanhempien sängyn viereen, jotta lapsen imetys ja rauhoittelu öisin onnistuu vaivatta.

Babybay sivuvaunusänky– Ainoa alkuperäinen

Babybayn alkuperäinen sivuvaunusänky on innovatiivinen yli puolen miljoonan eurooppalaisen vanhemman valinta. Mukava ja turvallinen sänky takaa hyvät unet, ja vauva pysyy vanhempien lähellä myös öisin.

Babybay Maxi – Lisää vapautta

Babybay Maxi ja babybay Maxi Advanced –sivuvaunusängyissä on  makuupinta-ala, minkä takia se sopii erinomaisesti kaksosille. 

Babybayn sivuvaunusängyt – innovatiivisia ja ekologisia

Sivuvaunusängyn kiinnitys vanhempien sänkyyn sujuu käden käänteessä. Sivuvaunusängyn korkeutta on helppo säätää ja sänky on pitkäikäinen. Sängyt valmistetaan ympäristöystävällisesti laadukkaista materiaaleista. Materiaalina käytetään pyökkiä. Babybayn patjat hengittävät erinomaisesti ja sopeutuvat lapsen kehoon. Sivuvaunusängyn laidan saa nostettua, joten siitä saa käden käänteessä pinnasängyn.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: babybay patjaluokka ic puuvillapehmeä alkuperäiselle
5
33 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 28
 
4 tähteä
| 4
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

babybay patjaluokka ic puuvillapehmeä alkuperäiselle
babybay patjaluokka ic puuvillapehmeä alkuperäiselle
24,90 €