Tervetuloa roba-brändikauppaan

roba Banner
roba Talosänky

Nuorten perheiden suosikkimerkkinä roba tarjoaa vauvoille ja pikkulapsille koko elämän ja leikkimisen maailman. Yli 95 vuoden kokemus, laajat sertifioinnit tunnustettujen ympäristöstandardien mukaisesti ja innovatiivinen tuotevalikoima tekevät roba-brändistä erityisen. Merkittäviä palkintoja ovat GOTS, Oeko Tex Standard 100 ja FSC, jotka todistavat ympäristöystävällisten materiaalien käytön ja tiukkojen laatustandardien noudattamisen. 

Lisäksi roba on ylpeä siitä, että se käyttää kestävistä lähteistä peräisin olevaa puuta, mikä edistää osaltaan kestävää metsätaloutta ja korostaa ekologista vastuuta. Yrityksenä roba on aktiivisesti sitoutunut kestävään kehitykseen toteuttamalla jatkuvasti toimenpiteitä ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. 

Suurin osa tuotteista on suunniteltu Montessori-pedagogiikan periaatteiden mukaisesti, mikä tarkoittaa, että ne pyrkivät edistämään lapsen luontaista uteliaisuutta ja oppimiskykyä. Integroimalla Montessori-periaatteet tuotevalikoimaansa roba tukee lasten kokonaisvaltaista kehitystä ja tarjoaa vanhemmille innovatiivisia ratkaisuja, joilla he voivat tukea lapsiaan optimaalisesti. 

Sukella nyt roba-tuote- ja teemamaailmoihin ja löydä laaja valikoima tarkkaan mietittyjä vauva- ja lastentuotteita - kasvatuksellisesti arvokkaita, kestäviä ja kauniita.

Tutustu Roba-valikoimaamme

Suosituimmat tuotteet

roba lastenhuoneVauvanhuoneroba TalosänkyHuonekalutroba OppimistorniMontessoriroba HevonenUlkolelutroba Paw Patrol lastenhuonePaw Patrolroba Peppa Pig lastenhuonePeppa Pigroba LeikkikauppaLelutroba TekstiilitTekstiilit