Britax Römer - kumppanisi turvallisiin seikkailuihin

Tyttö istuu Britax Römer Selkä menosuuntaan -istuimessa

Lasten turvallisuutta vuodesta 1966. Britax Römer on aina ollut sitoutunut huolehtimaan siitä, että lapset kulkevat turvallisesti tien päällä, ja siksi lasten turvallisuus on etusijalla, tuotemerkin tunnuslauseen "Protecting What Matters Most" mukaisesti. Jo vuonna 1966 yritys kehitti ensimmäisen lastenistuimen, ja nykyään sen tuotevalikoimassa on lastenistuinten lisäksi myös lastenvaunuja. Tuotteet kehitetään Leipheimin tehtaalla äärimmäisen huolellisesti yrityksen palveluksessa jo vuosia olleiden työntekijöiden toimesta, ja ne ovat suurelta osin "Made in Germany".

Tyttö istuu turvaistuimessa takapenkilläNainen kävelee lastenvaunujen kanssa mukulakiviä pitkin
Tutustu kaikkiin Britax Römer tuotteisiin

Kestävä kehitys

Made in Germany

MADE IN GERMANY

Suurin osa lastenistuimista valmistetaan Leipheimin tehtaalla Saksassa. Suunnittelusta tuotantoon kaikki on saman katon alla, joten eri tiimit ovat jatkuvassa vaihdossa keskenään ja pystyvät tuottamaan turvallisimmat lastenistuimet.

 

Paikallinen tuotanto takaa nopeat vaste- ja toimitusajat sekä lyhyemmät kuljetusmatkat - näin säästetään ympäristöä ja sen resursseja.
 

GREEN SENSE

Britax Römer haluaa pitää hiilijalanjälkensä mahdollisimman pienenä. Yritys asettaa suuren painoarvon turvallisille, mukaville ja kestäville lastenistuimille ja lastenvaunuille. Britax Römer välittää sekä lasten turvallisuudesta maailmanlaajuisesti että maailmasta, jossa he kasvavat - joten GREEN SENSE -mallistolla yritys edistää kestävämpää tulevaisuutta.

 

GREEN SENSE -malliston kankaanpäälliset on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetyistä PET-pulloista, joista on valmistettu uutta lankaa. Verkkomateriaali takaa myös ihanteellisen ilmankierron avoimen rakenteensa ansiosta.

Green Sense

KORKEIN LAATU JA TURVALLISUUS

Tyttö istuu turvaistuimessa takapenkillä

Liikkuvuus ja maksimaalinen turvallisuus

Britax Römer tarjoaa korkealaatuisia lastenistuimia ja rattaita, jotka täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit. Tämän varmistavat erinomaiset lisäturvaominaisuudet, kuten XP-PAD, SecureGuard ja sivutörmäyssuoja SICT. Nämä ylimääräiset turvaelementit heikentävät sivu- tai etutörmäyksessä syntyviä voimia. Tämä tarjoaa optimaalisen turvallisuuden, kun vanhemmat ovat lastensa kanssa tien päällä.

Mitä lastenistuinryhmää etsit?

Suosituimmat lastenistuimet

Lisävarusteet, jotka täydentävät täydellisesti lastenistuinta

LASTENVAUNUT JOKAISEEN SEIKKAILUUN

Olipa kyseessä rattaat, vaunut tai kaksoisvaunut – Britax Römer tarjoaa useita erilaisia malleja. Pienten mukavuus ja turvallisuus ovat aina etusijalla. Jotta vanhempien arki olisi mahdollisimman helppoa, vaunumallit ovat yhteensopivia Britax Römerin turvakaukaloitten kanssa, kuten BABY-SAFE 5Z2 ja monien muiden valmistajien kanssa.

Suosituimmat lastenvaunut ja -rattaat

Löydä sopivat lisävarusteet

Tutustu kaikkiin Britax Römerin tuotteisiin