30% vaatelöydöistä 👖
30% vaatelöydöistä 👖
Kopioi etukoodi:
MUOT1715
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
MAXI COSI Selkä menosuuntaan -istuin Axiss Fix Authentic Graphite
Hinta
299,99 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A314392

EAN: 3220660316885

MAXI COSI Selkä menosuuntaan -istuin Axiss Fix Authentic Graphite
61 - 105 cm (noin 4 kuukaudesta 4. ikävuoteen).

Koe lasten turvallisuuden uusi ulottuvuus Maxi Cosi Axiss Fixin avulla!
Innovatiivinen Axiss Fix kääntyy 360°, mikä helpottaa istuimen käyttöä. Axiss Fix on uusimman eurooppalaisen i-Size -turvallisuusstandardin mukainen, ja se mahdollistaa selkä menosuuntaan asennetun kyydin, mikä parantaa pään ja niskan suojaa.

Asennus
Asenna Maxi Cosi Axiss Fix autoosi käyttämällä ISOFIX -liittimiä ja yläkiinnitystä, mikä tekee asennuksesta turvallista ja kätevää. Kun olet kiinnittänyt AxissFixin autosi ISOFIX -liittimiin, sinun on kiinnitettävä yläkiinnityshihna autosi kiinnityspisteeseen. Näin saat erittäin turvallisen, vakaan, yksinkertaisen ja oikean asennuksen.
Lapsen kiinnittäminen istuimeen on entistäkin helpompaa, sillä kääntyvä istuin on käännetty ulospäin!

Turvallisuus
Maxi-Cosilla olemme kantaneet yli 50 miljoonaa vauvaa kotiin sairaalasta. Meille lapsesi turvallisuus on Bébé Confortin tärkein prioriteetti. Ulkopuoliset törmäystestauskeskukset, kuten ADAC, ovat testanneet Axiss Fixin dynaamisen turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden ja arvioineet sen hyväksi. Maxi-Cosi Axiss Fix täyttää viimeisimmän eurooppalaisen i-Size -turvallisuusstandardin parantuneen sivutörmäyssuojan. Tämä tarkoittaa sitä, että Axiss Fix tarjoaa optimaalisen suojan päähän, niskaan ja vartaloon ja sallii samalla istuimen istumisen selkä menosuuntaan 87 cm:n (noin 2 vuotta) pituuteen asti, jota pidetään turvallisimpana asentona lapsille. Axiss Fix tarjoaa helpon ja turvallisen ISOFIX asennuksen, ja sen Top Tether -järjestelmä tekee asennuksesta entistäkin turvallisemman vähentämällä eteenpäin suuntautuvaa liikettä. Merkkivalot osoittavat, kun ISOFIX asennus ja Top Tetherin kireys ovat oikein. Axiss Fix-autoistuimen niskatuen iskuja vaimentava materiaali antaa lapsellesi lisäsuojaa. Maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi Axiss Fix-kääntyvässä turvaistuimessa on kolme lisäominaisuutta: integroidut 5-pisteturvavaljaat, liukumista estävät olkapääpehmusteet, jotka takaavat hyvän turvajärjestelmän etutörmäystilanteessa, sekä automaattinen turvavyö, joka varmistaa, että istuin ja alusta ovat aina kiinni toisissaan.

Tuotteen tiedot
  • Helppo käyttää
  • Istuin kääntyy 360 astetta
  • Helppo vaihto selkä menosuuntaan asennetusta istuimesta kasvot menosuuntaan asennettuun istuimeen.
  • Mittauskorkeuden ilmaisin: Auttaa tunnistamaan, milloin on aika vaihtaa selkä menosuuntaan asennetusta istuimesta kasvot menosuuntaan asennettuun istuimeen.
  • Kätevät valjaiden koukut pitävät valjaat auki, kun lapsi asetetaan istuimeen.
  • Pehmeä yhden käden valjaiden säätölaite
  • Pestävä kansi
  • 7-suuntaisesti säädettävä pääntuki
  • 4 makuuasentoa molempiin suuntiin
  • Erittäin mukava istuin, jossa on erityiset mukavuusalueet istuimen, selkänojan ja niskatuen alueilla.
  • Olkapäiden ja haarojen pehmusteet lisäävät mukavuutta.
  • i-Size yhteensopiva
  • Selkä menosuuntaan noin 2-vuotiaaksi asti (87 cm).
  • ISOFIX Top Tether -järjestelmä
  • Pääntuki, jossa on suorituskykyinen, iskuja vaimentava materiaali, joka antaa lisäsuojaa sivutörmäyksen sattuessa.
  • 5-pisteturvavaljaat
  • Vyön liukumista estävä pehmuste takaa hyvän turvajärjestelmän suorituskyvyn etutörmäyksen sattuessa.
  • A.S.B.-järjestelmä (Automatic Safety Belt), joka varmistaa, että istuin ja jalusta ovat aina yhteydessä toisiinsa.
Tekniset tiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 55 x 44,5 x 65 cm.
  • Selkä menosuuntaan 61-87 cm (n. 4kk - 2 vuotta).
  • Kasvot menosuuntaan 76-105 cm (>15kk - n. 4 vuotta).

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
15,49 €
Hinta
12,43 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Maxi Cosi

MAXI COSI – turvallisuutta lapsellesi

Maxi Cosi on tunnettu ennen kaikkea turvakaukaloistaan ja turvaistuimistaan, mutta sen valikoimista löytyy myös useita laadukkaita lastenvaunumalleja. Maxi Cosin turvaistuimet täyttävät ja jopa ylittävät tiukimmat europpalaiset turvallisuusstandardit. Sen valikoimista löytyy istuimia niin vastasyntyneille kuin kouluikäisillekin. Maxi Cosi on yksi maailman johtavista brändeistä lastentarvikemarkkinoilla ja monissa maissa Maxi Cosi on synonyymi turvallisille ja laadukkaille turvaistuimille.

Maxi Cosi takaa hyvän laadun

Maxi Cosi on Hollantilainen yritys, jonka kanadalainen Dorel osti vuonna 1994, minkä seurauksena tuotekirjo kasvoi huomattavasti. Nykyään Maxi Cosi on kansainvälisesti tunnettu lastenvaunujen, turvaistuimien ja kantoreppujen valmistaja.

Maxi Cosi -turvaistuin

Maxi Cosille tärkeintä on turvallisuus. Tämän takia on tärkeää valita lapsen painolle sopiva turvaistuin. Maxi Cosin valikoimasta löydät taatusti sopivan turvaistuimen. Kun olet löytänyt tarpeisiisi sopivan turvaistuimen, voit valita haluamasi värin ja kuvion. Vanhemmat ympäri maailmaa luottavat Maxi Cosin turvaistuimiin, jotka on tehty sitä varten, että lapset voivat tutkia maailmaa turvallisesti.

Maxi Cosi -lastenrattaat

Maxi Cosi –lastenrattaat ovat turvallisia ja mukavia. Valikoimastamme löydät taatusti sinulle sopivat rattaat, halusitpa lyhyelle ostosreissulle tai pitkälle kävelylle metsässä. Voit luottaa siihen, että rattaat ovat laadukkaat ja parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistetut.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: MAXI COSI Selkä menosuuntaan -istuin Axiss Fix Authentic Graphite
5
368 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 290
 
4 tähteä
| 67
 
3 tähteä
| 10
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

MAXI COSI Selkä menosuuntaan -istuin Axiss Fix Authentic Graphite
MAXI COSI Selkä menosuuntaan -istuin Axiss Fix Authentic Graphite
299,99 €