Ingenuity In Lighten Bouncer™ - Twinkle Tails™ Sitteri
pinkorblue suosittelee
Hinta
104,99 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A319537

EAN: 074451112001

Ingenuity In Lighten Bouncer™ - Twinkle Tails™ Sitteri
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Kehtokeinu, joka rauhoittaa ja rauhoittaa vauvaa kosketuksilla, äänillä ja valoilla!

Tämä vauvan keinutuoli, jossa on söpö pupu Design , rauhoittaa vastasyntynyttä makuulta kotona ja matkalla. Syvä kehtoistuin, jossa on pehmeät muhkeat kankaat, lohduttavat vauvaa.

Pupu vauvan tukityyny on käännettävissä - käännä se ympäri vaihtaaksesi keinutuolin ulkoasua. Rauhoittavat vilkkuvat valot tanssivat yläpuolella lelutangossa kannen kuomussa.

Kehtokeinussa on kaksi makuuasentoa ja rauhoittavat melodiat, äänet ja värinät, jotka tuovat mukavuutta.

Irrotettavassa lelupalkissa on kaksi pehmolelua. Se voidaan nopeasti irrottaa, jotta vauva pääsee siihen helposti käsiksi.

Tuotetiedot: Kippis on helppo asentaa ja asentaa:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 59 x 43,4 x 14,8 cm.
  • Vaatii 3 x C-paristoa (ei sisälly).
  • Materiaali: Polyesteri, muovi, Metal l
  • Ikä: 0 kuukaudesta alkaen

Käyttöohjeet Ingenuity In Light en Bouncer™ - Twinkle Tails™ Wiegewippe

Hoito-ohjeet
Matto on konepestävä.

Varoitus.
Vakavien tai kuolemaan johtavien vammojen välttämiseksi: Käytä tuotetta vain, jos lapsi ei osaa istua itsenäisesti pystyasennossa (n. 6 kk ikäinen) ja painaa 3-9 kg.
Ei sovellu vauvan kantamiseen. Älä koskaan jätä lasta ilman valvontaa vauvan pomppulautaan. Käytä aina turvajärjestelmää. Tuote ei sovellu käytettäväksi pidempien unijaksojen aikana. Älä koskaan kanna keinutuolia leikkitangosta. Älä koskaan siirrä keinutinta paikaltaan lapsen ollessa istuimessa. Älä koskaan käytä vauvan kantorepustuksena autossa tai lentomatkoilla. Älä koskaan kiinnitä tuotteeseen tai leikkitankoon ylimääräisiä naruja tai hihnoja.
Kaatumisvaara: Keinu voi siirtyä paikaltaan lapsen liikkeiden vuoksi. Älä koskaan aseta vauvakeinua tiskipöydille, pöydille tai lähelle portaita tai muita korotettuja pintoja. Aseta aina lattialle.
Tukehtumisvaara: Älä koskaan aseta keinutuolia pehmeälle alustalle (sänky, sohva, tyyny), sillä se voi kaatua ja aiheuttaa tukehtumisen.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Ingenuity In Lighten Bouncer™ - Twinkle Tails™ Sitteri
5
21 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 17
 
4 tähteä
| 4
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Ingenuity In Lighten Bouncer™ - Twinkle Tails™ Sitteri
Ingenuity In Lighten Bouncer™ - Twinkle Tails™ Sitteri
104,99 €