Maksaminen ja toimitus

Maksaminen

Verkkokaupassamme voit valita jonkin seuraavista maksutavoista:

• Klarna Checkout (lasku, luottokortti, verkkomaksu)

• Diners/Discover

• PayPal Express

• Ennakkomaksu

Klarna Checkout

Kun siirryt kassalle, maksutavaksi on valmiiksi valittuna Klarna Checkout. Klarnan maksutavoilla voit maksaa ostoksesi helposti ilman rekisteröitymistä. Ensimmäisellä kerralla annat vain osoitetietosi, ja seuraavalla kerralla tiedot on tallennettu valmiiksi. Voit valita maksutavaksi laskun, luottokorttimaksun tai verkkopankkimaksun. Klarnan maksutavoilla teet ostoksia turvallisesti! Lue lisää Klarnan ostajan turvasta.

Klarna-lasku

Antaessasi kassalla henkilötunnuksesi, sinulle tarjotaan automaattisesti Klarna-laskua, jolla on 30 päivää kulutonta maksuaikaa. Saat laskun sähköpostiisi samaan aikaan, kun paketti lähetetään matkaan. Halutessasi voit itse pidentää maksuaikaa 10 päivällä Klarnan kotisivuilla.

Klarna-luottokorttimaksu

Verkkokaupassamme voit maksaa Visa-, American Express- tai MasterCard-luottokortilla.

Tilauksen yhteydessä luottokorttitietoja siirrettäessä käytetään turvallista 128-bittistä SSL-koodausta. Jos luottokortissasi on 3D Secure -ominaisuus (Verified by Visa tai MasterCard SecureCode), oma pankkisi varmentaa vielä maksutapahtuman turvallisuuden.

Maksu veloitetaan luottokortilta vasta siinä vaiheessa, kun tilaus on lähetetty. Jos tilausta muutetaan myöhemmin, eli jos laskun summa muuttuu, luottokortilta varataan vain lopullisen tilauksen arvoa vastaava summan. Vain toimitukseen sisältyvistä tuotteista laskutetaan.

Klarna-verkkomaksu

Jos haluat maksaa verkkomaksulla, valitse oman pankkisi logo ja siirryt suoraan verkkopankkisi kirjautumissivulle. Siellä voit suorittaa maksun tavalliseen tapaan pankkitunnuksillasi.

Discover/Diners

Maksaminen Diners Club- tai Discover-luottokortteilla on helppoa. Tilausta suoritettaessa käytetään 3DS-varmennusta (vahvistanut Diners / Discover Protectbuy). Jos haluat maksaa muulla, kuin Diners/Discover luottokortilla, valitse maksutavaksi "Pankki- tai luottokortti". Discovers/Diners on turvallinen ja yksinkertainen maksutapa ilman lisäkustannuksia.

Paypal Express

PayPal on internetissä toimiva maksujärjestelmä, jonka avulla ostokset maksetaan turvallisesti, helposti ja nopeasti – eikä PayPal-tili maksa mitään!

Omat pankki- tai luottokorttitiedot tallennetaan PayPaliin, jolloin niitä ei tarvitse rahojen siirtoa varten enää lähettää uudestaan – PayPal tekee sen luotettavasti. Maksaminen hoituu helposti kahdella klikkauksella. PayPal käyttää tilille tallennettuja pankki- tai luottokorttitietoja, eikä näitä siksi tarvitse joka oston yhteydessä antaa uudestaan.

Avaa ilmainen PayPal-tili ja tee ostosten tekemisestä pinkorblue.fi -verkkokaupassa vielä helpompaa!

Lisää tietoa PayPalista englanniksi osoitteessa www.paypal.com.

Ennakkomaksu

Tilauksen jälkeen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta ilmenee maksettava summa, pankkitiedot ja tilausnumero. Tilatut tuotteet lähetetään, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Rahojen siirtymiseen tarvittava aika vaihtelee pankista riippuen. Tästä syystä toimitusaika voi pidentyä muutamalla päivällä.

Pankkiyhteytemme:

Saaja: babymarkt.de GmbH
Pankki: Sparkasse Dortmund
BIC = DORTDE33XXX
IBAN = DE61440501990001315706

Kirjoita viestikenttään tilausnumerosi ja tilauksen tekijän nimi.

Toimitus

Tilaukset toimittaa perille PostNord Logistics.

Lähetyskuluihin sisältyy kulloinkin voimassa oleva myyntivero.

Tilaukset toimitetaan lähimpään PostNord-noutopisteeseen, esimerkiksi K-Markettiin. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Toimituskulut ovat 5,90 €, jos tilauksen arvo on vähemmän kuin 100 €. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Ilmainen toimitus, jos tilauksen arvo ylittää 100 €.

Kun tilaus on lähetetty, saat lähetysvahvistusviestin ja paketin seurantanumeron.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1-2 arkipäivää.

HUOM.! Emme toimita Ahvenanmaalle.

Palautus

Voit palauttaa tilaamasi tuotteen meille 14 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos haluat palauttaa tuotteen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin saat lisätietoja ja ilmaiseen palautukseen oikeuttavan lähetysdokumentin.

Lue lisää palautuksesta ja perumisesta yleisistä sopimusehdoistamme.