babypoints-ehdot

1. Yleistä

Babypoints-bonuspisteohjelmaa harjoittaa babymarkt.de GmbH, Suttner-Nobel-Allee 4, 44149 44803 Bochum, Saksa, (Bochumin kaupparekisterinumero HRB 18909; Amtsgericht Bochum) yrityksen johdon (Jenny Fleischer, Tobias Merz) edustamana (tästä eteenpäin „babymarkt.de“). Asiakastilin avatessasi hyväksyt babypoints-bonuspisteohjelman ehdot. Babypoints-bonuspisteitä voi kerätä tekemällä tilauksen pinkorblue.fi asiakastilillä, joita asiakas voi lunastaa tulevissa pinkorblue.fi-sivuston tilauksissaan.

2. Osanotto

Osanotto on maksutonta ja automaattista asiakkaille, joilla on asiakastili.

3. Bonuspisteet

Pisteitä kertyy vain tilauksista, jotka asiakas tekee ollessaan kirjautunut asiakastililleen. Pisteitä ei kerry jo tehdyistä tilauksista jälkeenpäin. Babymarkt.de antaa jokaisesta tilauksessa maksetusta eurosta tietyn määrän babypoints-pisteitä. Yksi babypoints-piste on yhden eurosentin arvoinen. Asiakas voi lunastaa bonuspisteet alennuksena tulevien tilausten yhteydessä. Joidenkin kampanjoiden aikana babypoints-pisteiden vaihtokurssi voi nousta asiakkaalle edullisemmaksi. Kampanjan aikaisen vaihtokurssin päättää babymarkt.de ja se kerrotaan asiakkaalle kampanjan aikana.

Bonuspisteet suoritetaan asiakastilille 14 päivän päästä tilauksen lähetyksestä. Bonuspistesaldonsa asiakas voi nähdä asiakastililtään. Mahdolliset valitukset bonuspisteiden kertymisestä tulee lähettää kuukauden sisällä päivämäärästä, jolloin bonuspisteet suoritettiinasiakastilille. Jos valitusta ei lähetetä tämän ajan sisällä, oletamme, että asiakas on tietoinen virheestä ja hyväksyy asiantilan. Palautuksen tapahtuessa, syystä riippumatta, bonuspisteiden suoritus perutaan. Bonuspisteet ovat voimassa 12 kuukautta tilille suorittamisesta ja ne erääntyvät automaattisesti aikarajan umpeutuessa. Bonuspisteitä ei voi lunastaa sellaisten tuotteiden kohdalla, joihin pätee kirjojen hintasopimus. Bonuspisteitä ei hyvitetä artikkeleista, joihin sovelletaan kirjojen hintasopimusta, lääkinnällisistä tuotteista, kirjoista, aikakauslehdistä eikä äidinmaidonkorvikkeista.

4. Bonuspisteiden lunastaminen

Bonuspisteitä voi käyttää pinkorblue.fi-sivustolla etukoodin tapaan. Yksi babypoints-bonuspiste on yhden eurosentin arvoinen. Asiakas voi lunastaa keräämänsä bonuspisteet seuraavan tilauksensa yhteydessä. Tätä varten asiakkaan pitää valita ostoskoriaan tarkastellessaan vaihtoehto ”lunasta babypoints-pisteesi”. Lunastetut babypoints-bonuspisteet suoritetaan tilauksen arvon mukaisesti. Bonuspisteitä ei voi käyttää artikkeleihin, joihin sovelletaan kirjojen hintasopimusta, eikä lahjakorttien, kirjojen, aikakauslehtien, lääkinnällisten tuotteiden eikä äidinmaitokorvikkeiden ostamiseen. Bonuspisteitä ei voi yhdistää lahjakorttien kanssa. Bonuspisteitä ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi, eikä niitä voi käyttää kukaan muu kuin tilin haltija. Bonuspisteitä ei myöskään voi lahjoittaa tai siirtää. Etukoodien ehdot näet täältä.

Babypointseja voidaan lunastaa vain siinä kansallisessa babymarkt-verkkokaupassa, jossa ostos on tehty ja jonka perusteella babypointsit on hyvitetty sinulle. Babypointsien lunastaminen babymarkt.de GmbH:n ulkomaisissa verkkokaupoissa, jotka sijaitsevat ostamiseen käytetyn verkkokaupan ulkopuolella, on suljettu pois.

5. Irtisanominen ja ehtojen muutos

Asiakas voi halutessaan irtisanoa oman asiakastilinsä. Irtisanomisilmoitus pitää toimittaa babymarkt.de:lle kirjallisena. Irtisanominen astuu voimaan irtisanomiskuukautta seuraavan kuun lopussa. Irtisanominen painavasta syystä (esimerkiksi asiakastilin väärinkäyttö) on mahdollista tehdä aina kirjallisesti. Babymarkt.de pidättää oikeudet bonuspisteohjelman muutoksiin ilman ilmoitusaikaa syyn ollessa painava.

Babymarkt.de pidättää oikeudet bonuspisteohjelman ehtojen muutoksiin, jotka perustuvat teknisiin tai laillisiin seikkoihin ja ovat välttämättömiä ohjelman harjoittamiseen. Lakimuutoksista johtuvat muutokset ja muutokset, joista ei ole asiakkaille haittaa, astuvat voimaan välittömästi. Muut muutokset tulevat toimeen vasta, kun babymarkt.de on ilmoittanut asiakkaalle muutoksista, eikä asiakas ole irtisanonut tiliään kirjallisesti kuukauden sisällä ilmoituksesta. Bonuspisteohjelman ehtojen muutosilmoituksessa kerrotaan asiakkaan kannalta tärkeistä seuraamuksista. Babymarkt.de pidättää oikeudet bonuspisteohjelman ehtojen muutoksiin, joiden tarkoitus on suojella asiakkaan oikeuksia.