Träumeland Nuorten patja täysikuu 90 x 200 cm
vastuullinen -26%
Träumeland Nuorten patja täysikuu 90 x 200 cm
Vaihtoehdot:
  • Träumeland Nuorten patja täysikuu 90 x 200 cm
  • Träumeland Patja Täysikuu 100 x 200 cm
  • Träumeland Patja Full Moon 120 x 200 cm
  • Träumeland Patja Täysikuu 140 x 200 cm
  • +3

ovh¹
379,90 €
Hinta
279,99 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
99,91 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A116204

EAN: 9120018351756

Träumeland Nuorten patja täysikuu 90 x 200 cm
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Kaikki Träumeland vauvojen ja lasten patjat valmistetaan huolella tehtaalla Itävallassa. Käytetään vain valikoituja materiaaleja, jotka tulevat lähes yksinomaan Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä.

Lasten ja nuorten Träumeland full moon -patja on suunniteltu 70 kg:n painolle ja se sopii 2-15-vuotiaille lapsille ja nuorille. Patjan ytimen kuutiomaisen ääriviiltoleikkauksen ansiosta patja takaa erittäin hyvän makuumukavuuden.

Patjaytimen tuotetiedot:
  • Mitat: leveys x pituus x korkeus 90 x 200 x 12 cm.
  • Materiaali: 100 % kylmävaahto
  • Laadukas tiger , pistejoustava kylmävaahtoydin takaa optimaalisen makumukavuuden.
  • Erinomainen ilmanvaihto molempien makuupintojen pintakontuurileikkauksen ja pystysuuntaisten ilmakanavien ansiosta.
  • Kaksi kovuusastetta: pehmeä (syvät viillot) ja keskikovaa (medium firm)
  • Tilavuuspaino: 35 kg/m³

Patjasuojan tuotetiedot
  • Päällysmateriaali: 68 % polyesteriä, 32 % TENCEL™.
  • Päällinen on irrotettava ja erotettava
  • Hoito-ohjeet: Patjanpäällinen pestävissä enintään 60 °C:ssa.
  • Soveltuu rumpukuivaukseen hellävaraisella ohjelmalla
  • Sopii allergikoille
  • Testattu antimonin ja haitallisten aineiden osalta
  • Ilmaa läpäisevä
  • Öko-Tex-sertifioitu luokkaan 1 vauvoille ÖTI:n testissä nro 47693 Wienissä.

Materiaali-ilmoitus

Kylmä vaahto
Pehmeään vaahtomuoviin verrattuna kylmävaahdossa käytetään korkealaatuisia tiger e raaka-aineita. Kylmävaahtomuovilla on parempi piste-elastinen käyttäytyminen, se on hengittävämpi ja sen käyttöikä on pidempi. Ilmakanavien ja muotoleikkausten ansiosta tärkeät tekijät, kuten ilmanvaihto ja elastisuus, paranevat merkittävästi.

Polyesteri
Polyesteri on erityisen kestävä ja joustava kuitu, joten se soveltuu erityisen hyvin patjasuojiin ja lisää niiden arvoa.

Tencel™
Tencel™-kuituteknologian uusi aikakausi on alkanut. Tencel™ on selluloosakuitu, ja sitä saadaan puusta ympäristöystävällisessä prosessissa. Siinä yhdistyvät monien kuitujen edut: Hieno kuin silkki, vahva kuin polyesteri, helppohoitoinen kuin akryyli, viileä ja miellyttävä kuin pellava, lämmin kuin villa ja imee huomattavasti enemmän vesihöyryä kuin puuvilla.

Pese fleece
Wash fleece on pestävä ontto kuitu ja sopii siksi erinomaisesti allergisille vauvoille. Pesufleece on erittäin kimmoisaa ja pehmentää Träumeland patjasuojia.

Miksi minun pitäisi ostaa erityinen lasten patja/nuorten patja, kun on olemassa myös aikuisille tarkoitettuja patjoja?
Yksinkertaisesti: lasten paino ja koko eroavat merkittävästi aikuisen painosta ja koosta. Lisäksi nuorilla on erilaiset tarpeet kuin aikuisilla.

Mikä lasten patja / nuorten patja on oikea?
Kun valittavana on niin monta erilaista mallia, päätöksen tekeminen ei tietenkään ole helppoa, minkä vuoksi tarjoamme pistejärjestelmän, joka auttaa sinua löytämään nopeasti ja helposti tietäsi lasten patjojen valikoimasta: mitä enemmän laatupisteitä lasten patjalla / nuorisopatjalla on, sitä korkeampi on tiger . Periaatteessa on muutamia tekijöitä, joiden tärkeys on otettava huomioon: Hyvä ilmanvaihto, patjan päällysteen ja ytimen laatu sekä lisätoiminnot.

Kuinka kauan voin käyttää lasten patjaa / nuorisopatjaa?
Lasten patjamme / nuorisopatjamme soveltuu 2-vuotiaasta alkaen ja on suunniteltu 70 kilon painolle asti.

Milloin minun pitäisi kääntää lasten patja / nuorisopatja pehmeältä puolelta keskikovalle puolelle?
Suosittelemme patjan kääntämistä pehmeältä puolelta keskikovalle puolelle noin 35 kilon painon kohdalla.

Uusi lasten patjani / nuorisopatjani haisee....
Erityisesti uusissa patjasydämissä voi olla uusi haju, joka ei valitettavasti pääse pakkauksen vuoksi kokonaan pois. Tämä haju on vaaraton ja häviää viimeistään 2-4 viikon kuluttua. Ihannetapauksessa patja kannattaa tuulettaa ulkona ennen ensimmäistä käyttökertaa. Varmista kuitenkin, ettei patja pääse kostumaan tai seisomaan suoraan auringossa. Kaikki tuotteemme on luonnollisesti testattu useaan kertaan haitallisten aineiden varalta riippumattomissa testauslaitoksissa, ja siksi ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi lasten sängyissä.

Lasten/teini-ikäisten patjan ydin on yhtäkkiä muuttunut keltaiseksi - mitä minun pitäisi tehdä?
Älä huoli - keltaiseksi värjäytynyt patjan ydin on täysin vaaraton. Mikä tahansa vaahtomuovi voi kellastua auringonvalolle tai keinovalolle altistumisen seurauksena. Tämä on täysin vaaratonta eikä mitenkään haitallista vauvalle.

Lasten patjassani / nuorten patjassani on ontto pinta.
Lasten patjojemme päälliset on tikattu ja niiden sisäpuolella on fleeceä. Tämä fleece menettää hieman pörröisyyttään ensimmäisellä käyttökerralla. Jos lapsesi nukkuu aina samassa osassa patjaa, patja saattaa vaikuttaa onttolta, koska pää lepää patjan päällä tietyissä kohdissa. Jos asetat lapsesi eri puolille patjaa tai jos lapsi myöhemmin liikkuu enemmän patjalla, fleece tiivistyy koko peitteen päälle ja "onttous" häviää jälleen. Tämä päällisen pakkautuminen ei ole haitaksi lapsellesi.

Onko patjani ydin pestävä?
Ei, sillä Träumeland käyttää valmistuksessa vesipohjaista liimaa, joka aiheuttaisi yksittäisten osien irtoamisen.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
29,49 €

Vastuullisuus

Ympäristöystävällinen tuotanto

Ympäristöystävällisesti tuottaviin yrityksiin kuuluvat valmistajat, jotka ovat tietoisia ekologisesta vastuustaan ja toimivat sen mukaisesti. Nämä yritykset keskittyvät korkealaatuisten ja kestävien tuotteiden tuotantoon. Tähän kuuluu paitsi kestävien raaka-aineiden hankinta myös tuotantoprosessien seuranta ja optimointi. Tavoitteena on käyttää resursseja mahdollisimman tehokkaasti ja välttää kielteisiä ympäristövaikutuksia. On myös olemassa useita sinettejä, joilla erottaa kestävän tuotannon tuotteet toisistaan. Tällaisia ovat esimerkiksi Joutsenmerkki, Grüner Knopf tai bluesign.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Träumeland Nuorten patja täysikuu 90 x 200 cm
5
359 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 303
 
4 tähteä
| 50
 
3 tähteä
| 6
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Träumeland Nuorten patja täysikuu 90 x 200 cm
Träumeland Nuorten patja täysikuu 90 x 200 cm
ovh¹ 379,90 €
279,99 €