15% Lastenvaunu LÖYTÖ ☀️
15% Lastenvaunu LÖYTÖ ☀️
Kopioi etukoodi:
LAST4713
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
Tommee Tippee Digitaalinen lämpömittari InBath
ovh¹
19,99 €
Hinta
18,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A432444

EAN: 5010415230300

Tommee Tippee Digitaalinen lämpömittari InBath
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Tämän tähden muotoisen kylpy- ja huonelämpömittarin avulla voit mitata vauvasi kylpy- ja huoneveden lämpötilan nopeasti, helposti ja tarkasti. Ei enää arvailua, onko se liian lämmin.
  • Kaksikäyttöinen: Lämpömittari on täysin vedenpitävä ja kelluu vedessä nopeaa kylpyveden lukemista varten tai se voidaan sijoittaa lastenhuoneeseen laitteeseen kiinnitetyn jalustan avulla
  • Nopea lämpötilan lukeminen: Näyttö aktivoituu kevyesti napauttamalla laitetta, ja lämpötila näkyy celsiusasteina selkeällä LCD-näytöllä 3 sekunnin kuluessa.
  • Korkean lämpötilan hälytys: Vauvan kylpyveden optimaalinen lämpötila on 36,5 °C-38 °C. Näytössä oleva LED-varoitusvalo palaa punaisena, kun veden lämpötila ylittää 39 ˚C:n lämpötilan
  • Mukana paristo ja automaattinen sammutus: Mukana toimitetaan CR2032-paristo. Toiminto pidentää pariston käyttöikää, kun sitä ei käytetä

Materiaali ja mitat:
  • Mitat: pituus 10.5cm x leveys 4.6 cm x korkeus 10.2 cm.
  • Avainsana
  • Pistokohta

Toimitukseen sisältyy:
  • 1x Digital es lämpömittari
  • 1x CR2032 paristo

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

Tommee Tippee Digitaalinen lämpömittari InBath
Tommee Tippee Digitaalinen lämpömittari InBath
ovh¹ 19,99 €
18,99 €