❤ 7x babypoints ❤
❤ 7x babypoints ❤
Vain tänään!
00
t
00
min
00
s
Träumeland rullapatja Easy 70 x 140 cm
Hinta
88,76 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A277011

EAN: 9120064857967

Träumeland rullapatja Easy 70 x 140 cm
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Kaikki Träumelandin vauva- ja lastenpatjat valmistetaan erittäin huolellisesti Itävallan tehtaalla. Käytetään vain valittuja materiaaleja, jotka tulevat melkein yksinomaan Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä.

Träumelandin Easy-patja tarjoaa lapsellesi hyvän nukkumisilmaston pehmeän vaahdon ansiosta. Se on hengittävä, sillä on hyvä lämmöneristys ja puuvillapeite, joka on tikattu pestävällä ontolla kuidulla, ns. ""Pesu-fleecellä"". Toinen fleecemateriaalin ominaisuus on sen korkea talteenottokyky, joka tekee patjasta riittävän pehmustetun.


Tuotetiedot:
 • Mitat: leveys x pituus x korkeus 70 x 140 x 9 cm
 • Patjan ydin: 100% polyuretaania (pehmeää vaahtoa)
 • Kansi tikattu pesupehmusteella
 • kansi irrotettava ja pestävä
 • Hengittävä pehmeä vaahto
 • Patjapeite: 100% puuvillaa, tikattu 100% polyesterillä (pestä fleeceä)
 • Pestävä 60 ° C: seen saakka
 • Sopii kuivausrumpuun

Kysymyksiä ja vastauksia

Valinta tällaisten eri mallien perusteella ei tee päätöksestä helppoa. Siksi tarjoamme pistejärjestelmän, joka palvelee nopeaa ja turvallista suuntautumista vauvapatjaohjelmamme kautta: Mitä korkeammat patjan laatupisteet ovat, sitä korkeampi on tiikeri. Periaatteessa on otettava huomioon muutama tekijä ja tarkistettava niiden tärkeys: Hyvä ilmanvaihto, materiaali ja lisätoiminnot.

 • Minkä kannen minun tulisi valita patjoilleni?
Lisätietoja: www.traeumeland.com/DE/matratzenbezug

 • Minkä ytimen minun tulisi valita patjalleni?
Yksityiskohtaiset tiedot: www.traeumeland.com/DE/matratzenkern

aineelliset olosuhteet

 • Ostetut vauvapatjat haisevat ...
Uusilla patjanytimillä voi joskus olla uusi haju, joka ei pääse pakenemaan kokonaan pakkauksen vuoksi. Haju on vaaraton vauvalle ja häviää viimeistään kahden tai neljän viikon kuluttua. Ihannetapauksessa sinun tulisi tuulettaa vauvanpatja ennen kuin käytät sitä ulkona ensimmäistä kertaa, mutta varmista, että vauvan patja ei kastu tai se ei seiso suoraan auringossa. Kaikissa Träumeland-patjoissa on testattu useita kertoja haitallisten aineiden varalta, ja ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi vauvan sängyssä.

 • Vauvanpatjan ydin on yhtäkkiä keltainen - mitä minun pitäisi tehdä?
Älä huoli - keltainen patjanydin on täysin vaaraton. Jokainen vaahto muuttuu kellertäväksi, kun se altistetaan auringonvalolle tai keinovalolle. Tämä on täysin vaaratonta eikä missään nimessä vaarallista tai vahingollista vauvallesi.

 • Vauvapatjassa on yhtäkkiä ontto
Vauvanpatjan kannet on tikattu sisäpuolelle fleecellä. Tämä fleessi menettää osan massavuoteestaan ??ensimmäisen käytön yhteydessä. Jos lapsesi nukkuu aina samalla patjan kohdalla, se voi näyttää ontolta, koska pää lepää patjalla tietyissä kohdissa. Jos sijoitat lapsesi patjan eri osiin tai jos lapsi liikkuu myöhemmin enemmän vauvan patjalla, fleece puristuu koko kannessa ja ""ontto"" katoaa jälleen. Tämä kannen puristaminen ei ole haitta lapsellesi.

 • Onko patjan ydin myös pestävä?
Ei. Träumeland käyttää vesipohjaista liimaa tuotantoon, jolloin yksittäiset osat irtoavat.

kosteussuojavaatimukset

 • Tarvitsen lisätuen kannen integroituun kosteussuojaukseen?
Vauvanpatjoille, joissa on ""uni Träumeland safety"" tai ""uni kuiv"", et tarvitse lisätyynyä suojaamaan kosteutta vastaan ??edellyttäen, että vauva on vaipan kanssa. Näiden kansien kosteussuojatoiminto on integroitu patjapeitteeseen. Lisäkosteussuojat eivät vain estä kosteutta, vaan myös tuuletusta, joten niitä ei pidä käyttää.

 • Milloin voin aloittaa ilmatiivis kosteussuojakerroksen käyttämisen?
Suosittelemme, että käytät vedenpitäviä tai ilmatiiviitä kosteussuojatyynyjä vain lapsesi ollessa puhdas. Kahden ensimmäisen elämän vuoden aikana sinun tulee välttää ilmatiiviitä materiaaleja pinnasängyssä. Tätä ikää varten patja Träumeland peittää ""nukkumisturvallisuuden"" ja ""nukkua tuoreena"" suojaa patjan ytimen riittävästi."

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

Träumeland rullapatja Easy 70 x 140 cm
88,76 €