Träumeland-patja OCTASMART 60 x 120 cm
vastuullinen -16%
Träumeland-patja OCTASMART 60 x 120 cm
ovh¹
175,90 €
Hinta
146,99 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
28,91 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A304022

EAN: 9120088887247

Träumeland-patja OCTASMART 60 x 120 cm
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Vauvat viettävät suurimman osan ajastaan ??makaamalla patjalla. Siksi yhä useammat vanhemmat pitävät erittäin tärkeänä oikeaa tuotevalintaa.
Kaikki Träumeland-vauva- ja lastenpatjat valmistetaan erittäin huolellisesti Itävallan tehtaalla. Käytetään vain valikoituja materiaaleja, jotka tulevat melkein yksinomaan Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä.

Träumelandin Octasmart-vauvapatja sisältää patentoidun Octaspring-tekniikan optimaalisen ilmanläpäisevyyden takaamiseksi.

Vapaasti seisova, ilmastoitu 3D-mukavuustyynyt tukevat selkärankaa. Ne ovat myös kahdeksan kertaa ilmaa läpäisevämpiä kuin tavallinen vaahto ja tarjoavat yksilöllisen kehon sopeutumisen.
Kaksi kovuusastetta: vaaleanvihreä puoli sopii vauvoille, toinen puoli pikkulapsille. Ensimmäisten turvallisten seisomiskokeiden saavuttamiseksi patja on varustettu askelmilla. Patjanpäällinen vakuuttaa luonnollisella kuidulla TENCEL ™, joka takaa miellyttävän nukkumisilmaston, sekä integroidulla kosteussuojalla. Kansi on erotettavissa ja pestävä tarvittaessa 60 ° C: ssa.


Tuotetiedot:
  • Mitat: leveys x syvyys x korkeus 60 x 120 x 11 cm.
  • vauvan ja taaperoen puoli
  • jaettava jako
  • integroitu kosteussuojatoiminto
  • turva-askelreuna
  • 3D- mukavuusalustat
  • Sopii allergikoille
  • Hoito-ohje: Patjanpäällinen pestävä 60 ° C: ssa
  • Sopii kuivausrumpuun
  • Öko-Tex -sertifikaatti luokassa 1 vauvoille testin nro. 47693 ÖTI: ssä, Wienissä

Aineiston selitys:
  • Monitoimilaitteet lepoturvasta
    38% Lyocell (TENCEL®), 62% polyesteriä.

  • tikattu pesuhuopalla
    100% polyesteriä. Pestävä fleece on pestävä ontto kuitu ja sopii siksi ihanteellisesti allergisille vauvoille. Pesuhuopalla on suuri palautumiskyky ja se pehmentää Träumeland-patjanpäälliset.

  • Tencel®
    Tencel®: n kanssa on alkanut uusi kuitutekniikan aikakausi. Tencel® on selluloosakuitu, joka uutetaan puusta ympäristöystävällisellä prosessilla (European Environmental Award). Siinä yhdistyvät monien kuitujen edut: hieno silkki, vahva kuin polyesteri, helppo puhdistaa kuten akryyli, viileä ja mukava kuin pellava, lämmin kuin villa ja imee 130% enemmän vesihöyryä kuin puuvilla.

  • Kylmä vaahto
    Pehmeään vaahtoon verrattuna kylmissä vaahdoissa käytetään korkealaatuisia tiger e -raaka-aineita. Kylmä vaahto osoittaa parantuneen kimmokäyttäytymisen, on hengittävämpää ja sen vuoksi pitkäikäinen. Sisältämällä ilmakanavat ja ääriviivat, tärkeitä tekijöitä, kuten ilmanvaihto ja joustavuus, parannetaan ratkaisevasti.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Vastuullisuus

Ympäristöystävällinen tuotanto

Ympäristöystävällisesti tuottaviin yrityksiin kuuluvat valmistajat, jotka ovat tietoisia ekologisesta vastuustaan ja toimivat sen mukaisesti. Nämä yritykset keskittyvät korkealaatuisten ja kestävien tuotteiden tuotantoon. Tähän kuuluu paitsi kestävien raaka-aineiden hankinta myös tuotantoprosessien seuranta ja optimointi. Tavoitteena on käyttää resursseja mahdollisimman tehokkaasti ja välttää kielteisiä ympäristövaikutuksia. On myös olemassa useita sinettejä, joilla erottaa kestävän tuotannon tuotteet toisistaan. Tällaisia ovat esimerkiksi Joutsenmerkki, Grüner Knopf tai bluesign.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Träumeland-patja OCTASMART 60 x 120 cm
5
9 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 8
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Träumeland-patja OCTASMART 60 x 120 cm
Träumeland-patja OCTASMART 60 x 120 cm
ovh¹ 175,90 €
146,99 €