Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
Träumeland patja Naturglück 70 x 140 cm
vastuullinen -16%
ovh¹
249,90 €
Hinta
210,49 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
39,41 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A277008

EAN: 9120064852245

Träumeland patja Naturglück 70 x 140 cm
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Kaikki Träumelandin vauva- ja lastenpatjat valmistetaan erittäin huolellisesti Itävallan tehtaalla. Käytetään vain valittuja materiaaleja, jotka tulevat melkein yksinomaan Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä.

""Naturglück"" on yrityksen luokan ""Natur"" vauvapatja.

Vauvapatja Babyglück, joka on valmistettu korkealaatuisesta luonnollisesta lateksista ja 100% orgaanisista materiaaleista, mitat 70 x 140 cm, lateksilla päällystetyn kookospähkinän ytimen kanssa.

Tuotetiedot:
  • Mitat: leveys x pituus x korkeus 70 x 140 x 9 cm
  • Patjan ydin: korkealaatuinen tiikerilateksi-kookospähkinä
  • Hyvä ilmanvaihto luonnollisessa lateksissa olevien pystysuorien ilmakanavien takia
  • Vauvan puoli (luonnollinen lateksi) ja taaperoiden puoli
  • Patjapeite: 100% KBA orgaanista puuvillaa
  • Ilmaa läpäisevä
  • Pestävä 40 ° C lämpötilaan saakka
  • Soveltuu kuivausrumpuun
  • Peite vetoketjulla

Kysymyksiä ja vastauksia

Valinta tällaisten eri mallien joukosta ei tee päätöksestä helppoa. Siksi tarjoamme pistejärjestelmän, joka palvelee nopeaa ja turvallista suuntautumista vauvapatjaohjelmamme kautta: Mitä korkeammat patjan laatupisteet ovat, sitä korkeampi on tiikeri. Periaatteessa on otettava huomioon muutama tekijä ja tarkistettava niiden tärkeys: Hyvä ilmanvaihto, materiaali ja lisätoiminnot.
  • Minkä kannen minun tulisi valita patjoilleni?
  • >
Lisätietoja: www.traeumeland.com/DE/matratzenbezug

  • Minkä ytimen minun tulisi valita patjalleni?
Yksityiskohtaiset tiedot osoitteessa www.traeumeland.com/DE/matratzenkern

aineelliset olosuhteet
  • Ostani vauvan patja haisee ...
Uusilla patjanytimillä voi joskus olla uusi haju, joka ei pääse pakenemaan kokonaan. Haju on vaaraton vauvalle ja häviää viimeistään kahden tai neljän viikon kuluttua. Ihannetapauksessa sinun tulisi tuulettaa vauvanpatja ennen kuin käytät sitä ulkona ensimmäistä kertaa, mutta varmista, että vauvan patja ei kastu tai seistä suoraan auringossa. Kaikki riippumattomat testauslaitokset ovat testanneet kaikki patjojamme useita kertoja haitallisten aineiden suhteen, ja ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi vauvan sängyssä.

  • Vauvan patjan ydin on yhtäkkiä keltainen - mitä minun pitäisi tehdä?
Älä huoli - keltainen patjanydin on täysin vaaraton. Jokainen vaahto muuttuu kellertäväksi, kun se altistetaan auringonvalolle tai keinovalolle. Tämä on täysin vaaratonta eikä missään nimessä vaarallista tai vahingollista vauvallesi.

  • Vauvapatjassa on yhtäkkiä ontto
Vauvanpatjan kannet on tikattu sisäpuolelle fleecellä. Tämä fleessi menettää osan massavuoteestaan ??ensimmäisen käytön yhteydessä. Jos lapsesi nukkuu aina samalla patjan kohdalla, se voi näyttää ontolta, koska pää lepää patjalla tietyissä kohdissa. Jos sijoitat lapsesi patjan eri osiin tai lapsi liikkuu myöhemmin enemmän vauvanpatjalla, fleece puristuu koko kannessa ja ""ontto"" katoaa jälleen. Tämä kannen puristaminen ei ole haitta lapsellesi.

  • Onko patjan ydin myös pestävä?
Ei. Träumeland käyttää vesipohjaista liimaa tuotantoon, jolloin yksittäiset osat irtoavat.

kosteussuojavaatimukset

  • Tarvitsen lisätuen kannen integroituun kosteussuojaukseen?
Vauvanpatjoille, joissa on ""uni Träumeland safety"" tai ""uni kuiv"", et tarvitse lisätyynyä suojaamaan kosteutta vastaan, edellyttäen että vauva käyttää vaippaa.
Näiden suojusten kosteussuojatoiminto on integroitu patjapeitteeseen. Lisäkosteussuojat eivät vain estä kosteutta, vaan myös tuuletusta, joten niitä ei pidä käyttää.

  • Milloin voin aloittaa ilmatiivis kosteussuojakerroksen käyttämisen?
Suosittelemme, että käytät vedenpitäviä tai ilmatiiviitä kosteussuojatyynyjä vain lapsesi ollessa puhdas. Kahden ensimmäisen elämän vuoden aikana sinun tulee välttää ilmatiiviitä materiaaleja pinnasängyssä. Tätä ikää varten patja Träumeland peittää ""nukkumisturvallisuuden"" ja ""nukkua tuoreena"" suojaa patjan ytimen riittävästi."

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Vastuullisuus

Ympäristöystävällinen tuotanto

Ympäristöystävällisesti tuottaviin yrityksiin kuuluvat valmistajat, jotka ovat tietoisia ekologisesta vastuustaan ja toimivat sen mukaisesti. Nämä yritykset keskittyvät korkealaatuisten ja kestävien tuotteiden tuotantoon. Tähän kuuluu paitsi kestävien raaka-aineiden hankinta myös tuotantoprosessien seuranta ja optimointi. Tavoitteena on käyttää resursseja mahdollisimman tehokkaasti ja välttää kielteisiä ympäristövaikutuksia. On myös olemassa useita sinettejä, joilla erottaa kestävän tuotannon tuotteet toisistaan. Tällaisia ovat esimerkiksi Joutsenmerkki, Grüner Knopf tai bluesign.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Träumeland patja Naturglück 70 x 140 cm
4.5
6 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 4
 
4 tähteä
| 2
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Träumeland patja Naturglück 70 x 140 cm
Träumeland patja Naturglück 70 x 140 cm
ovh¹ 249,90 €
210,49 €