Träumeland Patja Moonlight 60 x 120 cm 60 x 120 cm
vastuullinen -16%
Träumeland Patja Moonlight 60 x 120 cm 60 x 120 cm
ovh¹
139,90 €
Hinta
117,99 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
21,91 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A021763

EAN: 9120018350018

Träumeland Patja Moonlight 60 x 120 cm 60 x 120 cm
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Kaikki Träumeland vauvojen ja lasten patjat valmistetaan huolella tehtaalla Itävallassa. Käytetään vain valikoituja materiaaleja, jotka ovat peräisin lähes yksinomaan Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä.

"Naturglück" on vauvapatja kategoriassa "Nature" yritykseltä Träumeland .

Vauvapatja Moonlight, jossa on hyvän makuuasennon takaava ilmanvaihtoleikkaus, tarjoaa myös turvaporrasreunan ensimmäisiä seisomiskokeiluja varten.

Tuotetiedot:
  • Mitat: leveys x pituus x korkeus 60 x 120 x 11 cm.
  • Patjan ydin: kylmävaahto, jossa on ilmanvaihtoleikkaus.
  • Hyvä ilmanvaihto pystysuorien ilmakanavien ansiosta
  • Vauvapuoli (syväleikkaukset) ja pikkulasten puoli.
  • Pituussuuntaiset turvareunat ensimmäisiä yrityksiä varten seisoa pinnasängyssä.
  • Tilavuuspaino: 35 kg/m³
  • Patjan päällinen: 38 % TENCEL™ ja 62 % polyesteriä.
  • Ilmaa läpäisevä
  • Pesukelpoinen jopa 60 °C:ssa
  • Sopii kuivausrummulle
  • Kansi vetoketjulla
  • Antimoni & saasteet testattu!

Kysymyksiä ja vastauksia

Kun valittavana on niin monia eri malleja, päätöksen tekeminen ei ole helppoa. Siksi tarjoamme pistejärjestelmän, jonka avulla voit nopeasti ja turvallisesti tutustua vauvapatjavalikoimaamme: mitä korkeammat laatupisteet patjalla on, sitä korkeampi se on tiger . Periaatteessa on muutamia tekijöitä, jotka on otettava huomioon ja tarkistettava niiden merkitys: Hyvä ilmanvaihto, materiaali ja lisätoiminnot.

  • Minkä suojuksen minun pitäisi valita patjoihini?
Lisätietoja osoitteessa: www.traeumeland.com/DE/matratzenbezug

  • Minkä ytimen minun pitäisi valita patjaani?
Yksityiskohtaiset tiedot osoitteessa: www.traeumeland.com/DE/matratzenkern

Aineelliset olosuhteet
  • Ostamani vauvan patja haisee....
Uusissa patjasydämissä voi joskus olla uuden haju, joka ei pääse pakkauksen vuoksi kokonaan pois. Haju on vauvalle vaaraton, ja se häviää viimeistään kahden tai neljän viikon kuluttua. Ihannetapauksessa vauvapatja tuuletetaan ulkona ennen ensimmäistä käyttökertaa, mutta varmista, että vauvapatja ei pääse kastumaan tai seisomaan suoraan auringonpaisteessa. Kaikki patjamme on testattu useaan kertaan riippumattomissa testauslaitoksissa haitallisten aineiden varalta, ja ne soveltuvat erinomaisesti vauvansängyssä käytettäviksi.

  • Vauvapatjan ydin on yhtäkkiä keltainen - mitä minun pitäisi tehdä?
Älä huoli - keltainen patjan ydin on täysin vaaraton. Kaikki vaahtomuovi muuttuu keltaiseksi, kun se altistuu auringonvalolle tai keinovalolle. Tämä on täysin vaaratonta eikä mitenkään vaarallista tai haitallista vauvallesi.

  • Minun vauvan patja on yhtäkkiä ontto
Vauvapatjan päälliset on tikattu ja sisäpuolella on fleeceä. Tämä fleece menettää hieman bulkkisuuttaan ensimmäisellä käyttökerralla. Jos lapsesi nukkuu aina samassa osassa patjaa, se voi antaa onton vaikutelman, kun pää nojaa patjaan paikoitellen. Jos asetat lapsesi eri puolille patjaa tai jos lapsi liikkuu myöhemmin enemmän vauvapatjalla, koko päällisen fleece tiivistyy ja "ontto" katoaa jälleen. Tämä kannen pakkautuminen ei ole haitaksi lapsellesi.

  • Onko patjan ydin myös pestävä?
Ei. Träumeland käyttää tuotannossa vesipohjaista liimaa, jolloin yksittäiset osat irtoaisivat.

Kosteussuojakannet

  • Tarvitsenko lisäpehmusteen suojakoteloon integroitua kosteussuojaa varten?
Vauvapatjoissa, joissa on Träumeland "sleep safety " tai "sleep dry" -päällinen, ei tarvita kosteussuojaa varten lisäpehmustetta, jos vauvalla on vaippa.
Näissä suojissa kosteussuojaus on integroitu patjanpäälliseen.Kosteussuojatut lisäsuojat eivät ainoastaan pysäytä kosteutta vaan myös ilmanvaihtoa, joten niitä ei pitäisi käyttää.

  • Milloin voin alkaa käyttää ilmatiivistä kosteussuojapeitettä?
Suosittelemme, että vedenpitäviä tai ilmatiiviitä kosteussuojia käytetään vain silloin, kun lapsi on puhdas. Kahden ensimmäisen elinvuoden aikana sinun on ehdottomasti vältettävä ilmatiiviiden materiaalien käyttöä vauvasi pinnasängyssä. Tässä iässä Träumeland patjasuojat "sleep safety " ja "sleep fresh " suojaavat patjan ytimen riittävästi.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Vastuullisuus

Ympäristöystävällinen tuotanto

Ympäristöystävällisesti tuottaviin yrityksiin kuuluvat valmistajat, jotka ovat tietoisia ekologisesta vastuustaan ja toimivat sen mukaisesti. Nämä yritykset keskittyvät korkealaatuisten ja kestävien tuotteiden tuotantoon. Tähän kuuluu paitsi kestävien raaka-aineiden hankinta myös tuotantoprosessien seuranta ja optimointi. Tavoitteena on käyttää resursseja mahdollisimman tehokkaasti ja välttää kielteisiä ympäristövaikutuksia. On myös olemassa useita sinettejä, joilla erottaa kestävän tuotannon tuotteet toisistaan. Tällaisia ovat esimerkiksi Joutsenmerkki, Grüner Knopf tai bluesign.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Träumeland Patja Moonlight 60 x 120 cm 60 x 120 cm
5
10 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 9
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Träumeland Patja Moonlight 60 x 120 cm 60 x 120 cm
Träumeland Patja Moonlight 60 x 120 cm 60 x 120 cm
ovh¹ 139,90 €
117,99 €