Träumeland makuupussi tähti sininen
Kokotaulukko

Hinta
25,50 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A227662

Träumeland makuupussi tähti sininen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Kun teet sänkyäsi, sinun on makaa se. Tämä sananlasku pätee myös pienimpiin joukossa: vauvat ja taaperoikäiset tarvitsevat yleensä vähintään neljätoista tuntia unta päivässä. Optimaalinen nukkumisympäristö on välttämätöntä vauvan terveydelle. Oikean patjan ja hengittävän vauvan makuupussin yhdistelmä auttaa estämään haitallisen ilman ja lämmön muodostumisen vauvan sängyssä.

Suosittelemme hengittävää vauvan makuupussi, joka voidaan säätää vallitsevaan huoneen lämpötilaan kuten paras mahdollinen. 3-in-1-järjestelmät, yhdistelmä sisä- ja ulkopusseja, jotka voidaan yhdistää erikseen, ovat tässä erityisen sopivia. Jos se on erityisen kuuma, riittää, kun laitat vauvalle kevyen puuvillaisen sisäsäkin. Ulompaa säkkiä, joka on esimerkiksi valmistettu ilmastoystävällisistä TENCEL®-luonnonkuiduista, käytetään viileämmissä lämpötiloissa. Kun on todella kylmä, ulko- ja sisäsäkki voidaan helposti yhdistää.

Träumelandin LIEBMICH-vauvamakuupussissa on lämmönkeruun torjunnassa myös innovatiivinen ominaisuus: se on ensimmäinen vauvan makuupussi. se hengittää! Tämä on mahdollista kahdella tuuletusaukolla, jotka voidaan helposti avata ja sulkea vetoketjulla - huoneen lämpötilasta ja tarvittavasta ilmansyötöstä riippuen. Mitä muuta sinun tulisi kiinnittää huomiota ostaessasi vauvan makuupussi?

 • Kasvaa, älä kasva sisään, lampaan säkki ei saa olla liian suuri, jotta lapsi ei voi liukastua sisään ja tukahduttaa. Optimaalisen istuvuuden saavuttamiseksi aikuisen sormen tulee mahtua kaulan ja pääntien väliin.
 • Jos makuupussi on liian suuri, on olemassa riski jäähtyä.
 • Sivuvetoketju on käytännöllinen jotta voit avata koko jalkaosan ja kääriä sen mukavasti yöllä
 • Toisin kuin napit, vetoketjut estävät hallitsemattoman lämpöhäviön


Tuotetiedot:
 • Päällyskangas: 100% puuvillaa: 70% polyesteri, 30% TENCEL®
 • Pestävä 60 ° C: seen saakka.
 • Sopii kuivaimille
 • Ei lämmönkertymistä kaksinkertaisen säädettävän ilmanvaihdon ansiosta.
 • Taattu antimonin ja epäpuhtauksien testaus
 • Terveellinen nukkumisilma korkealaatuisen luonnonkuidun avulla
 • Sisältää karhun ripustimet
 • Kasvaa mukanasi säädettävien hihnojen (sydämen muotoisilla puristimilla) avulla
 • Monipuolinen vetoketju helpottaa vaihtoa
Kysymyksiä ja vastaukset
  Miksi lapseni pitäisi nukkua makuupussissa?
nukkuminen b ags ovat parempi vaihtoehto huopille, koska vauvojen makuupussien käyttäminen perinteisten peittojen sijaan vähentää merkittävästi lämmön muodostumisen tai vauvan peittämisen riskiä.

  < abil
 • Mikä koko on oikea vauvalleni?
Vauvan makuupussin sopiva koko riippuu ensisijaisesti lapsen korkeudesta. Vihje: Jotta vauvasi ei tarvitse potkaista, jalkojen ja makuupussin pohjan välisen etäisyyden ei tulisi olla pienempi kuin 10 cm.
Seuraava ohjearvojen taulukko auttaa sinua tekemään valintasi:


Ollakseen turvallisella puolella, mittaukset tulisi kuitenkin tehdä :

Rungon pituus
= - pään pituus
= + 10 cm
= oikean kokoinen makuupussi

  Minkä vaatteen tulisi olla vauvani makuupussiin?
Monet vanhemmat ovat hieman epävarmoja yöpukuista. Onko vauva liian lämmin vai jäätyykö hän? Koska ulkona on kuumia kesäyöjä ja viileitä talvikuukausia, myös lastenhuoneessa on lämpötilaeroja yöllä. Jotta vauva voi nukkua kunnolla, on tärkeää säätää nukkumisvaatteet optimaalisesti. Emme halua tehdä tässä mitään yleisiä lausumia. Yksi asia on kuitenkin välttämätön: makuupussi-materiaalin paksuus ei saa sinua pettää, koska materiaaleilla on erilaiset lämpöarvot.
Mittayksikköä ""TOG"" voidaan käyttää ohjeena. ""TOG"" osoittaa tekstiilien lämmönkestävyyden ja ilmoittaa kuinka lämmin vauva on makuupussissa tietyssä huoneen lämpötilassa. Mitä suurempi ""TOG"" -arvo, sitä lämpimämpi vauva on. Makuupussilla on erilaiset ""TOG-arvot"". LIEBMICH-makuupussin ""TOG-arvo"" on 2,5!

Löydät LIEBMICH-käyttöohjeet monivuotiseen makuupussiin täältä! "

Lisätarvikkeita

Hinta
19,00 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

Träumeland makuupussi tähti sininen
25,50 €