Extra alennus vaatteista!
Extra alennus vaatteista!
Vain tänään:
30% Appi | 25% Netti
00
t
00
min
00
s
Katso lisääi
Träumeland KesäUnipussi LIEBMICH kaktusrakkausTräumeland KesäUnipussi LIEBMICH kaktusrakkaus

Träumeland KesäUnipussi LIEBMICH kaktusrakkaus


Kokotaulukko
Vaihtoehdot:
 • Träumeland KesäUnipussi LIEBMICH kaktusrakkaus
 • Träumeland KesäUnipussi LIEBMICH tähtiharmaa
 • Träumeland KesäUnipussi LIEBMICH Flowery
 • Träumeland KesäUnipussi LIEBMICH Little Bear

Hinta
37,09 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A287538

Träumeland KesäUnipussi LIEBMICH kaktusrakkaus
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Kun teet sänkyäsi, sinun on makaa se. Tämä sananlasku on totta myös pienimmillemme. Vauvat ja taaperoikäiset tarvitsevat yleensä vähintään neljätoista tuntia unta päivässä. Optimaalinen nukkumisympäristö on välttämätöntä vauvan terveydelle. Oikean patjan ja hengittävän vauvan makuupussin yhdistelmä auttaa estämään haitallisen ilman ja lämmön muodostumisen vauvan sängyssä.

Suosittelemme hengittävää vauvan makuupussi, joka voidaan säätää vallitsevaan huoneen lämpötilaan.

Träumelandin LIEBMICH-kesämakuupussissa on lämmönkertymisen torjunnassa myös innovatiivinen ominaisuus: Se on ensimmäinen hengittävä vauvamakuupussi! Tämä on mahdollista kahdella tuuletusaukolla, jotka voidaan helposti avata ja sulkea vetoketjulla - huoneen lämpötilasta ja tarvittavasta ilmansyötöstä riippuen.

tuotetiedot:
 • materiaali: 100% puuvillaa
 • Pestävä 60 ° C: seen saakka
 • sopii kuivausrumpuun
 • TOG-arvo: 0,5
 • Ilmava & kevyt
 • Ei lämmönkerääntymistä ilmanvaihtoaukon ansiosta
 • Turvatiikeri vetoketjulla
 • Ilman optisia valkaisuaineita
 • Suunnittelu: Kaktusrakkaus


Säädettävä ilmanvaihto
Kesämakuupussin jalkapäässä oleva tuuletusaukko voidaan avata vetoketjulla ja antaa siten optimaalisen ilmansyötön sinun tarpeesi. Tämä estää vauvan ylikuumenemista. Hengittävä makuupussi - turvallisen ja terveellisen vauvan nukkumiseksi.

Taattu haitallisille aineille testattu
Tuotteiden laatu on Träumelandin mielestä erittäin tärkeä, ja siksi kaikki tuotteet on testattu useita kertoja riippumattomasti haitallisille aineille ja ovat todistettavasti sopivia käytettäväksi vauvan sängyssä. Hellävarainen tuotanto ja huolellinen materiaalivalinta ovat Träumelandin kurssin aiheita! Kysymyksiä ja vastauksia
 • Miksi minun pitäisi mieluummin lapselleni tarjota makuupussi huovan sijaan?
 • S Makuupusseja tulisi pitää parempina kuin huovia, koska niitä ei voida potkaista pois tai vetää pään yli. Tämä estää lämmön kertymisestä johtuvaa ylikuumenemista ja varmistaa turvallisen ja terveellisen vauvan unen.
   <+
  • Minkä kokoisen makuupuskin minun pitäisi valita vauvalleni?
  > Vauvan makuupussin sopiva koko riippuu ensisijaisesti lapsen korkeudesta. Vihje: Varmistaaksesi, että vauvasi ei rypisty, jalkojen ja makuupussin pohjan välisen etäisyyden ei tulisi olla alle 10 cm.

  Ollakseen turvallisella puolella, mittausten tulisi kuitenkin tapahtua otetaan:

  Kehon pituus
  = - pään pituus
  = + 10 cm
  = oikean kokoinen makuupussi
   Minkä vaatteeni minun tulee vauvan kuluminen makuupussissa?
  Monet vanhemmat ovat hieman epävarmoja yöpukuista. Onko vauva liian lämmin vai jäätyykö? Koska ulkona on kuumia kesäyöjä ja viileitä talvikuukausia, myös lastenhuoneessa on lämpötilaeroja yöllä. Jotta vauva voi nukkua kunnolla, on tärkeää säätää nukkumisvaatteet optimaalisesti. Emme halua tehdä tässä mitään yleisiä lausumia. Yksi asia on kuitenkin välttämätön: makuupussi-materiaalin paksuus ei saa sinua pettää, koska materiaaleilla on erilaiset lämpöarvot.
  Mittayksikköä ""TOG"" voidaan käyttää ohjeena. ""TOG"" osoittaa tekstiilien lämmönkestävyyttä ja antaa tietoa siitä, kuinka lämmin vauva on makuupussissa tietyssä huoneen lämpötilassa. Mitä suurempi ""TOG"" -arvo, sitä lämpimämpi vauva on. Makuupussilla on erilaiset ""TOG-arvot"". LIEBMICH-kesämakuupussin ""TOG-arvo"" on 0,5!
  • Hoitovinkki
  Käytä pesemiseen mietoa puhdistusainetta ilman optisia valkaisuaineita.

  Löydät monivuotisen makuupussin LIEBMICH-käyttöohjeet täältä! "

Lisätarvikkeita

Hinta
24,95 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

Träumeland KesäUnipussi LIEBMICH kaktusrakkaus
37,09 €