Top B right   Toys® Yummy Bear -vaaka
Hinta
28,69 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A330977

EAN: 6971325133879

Top B right Toys® Yummy Bear -vaaka
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Yummy-lus tiger Oppimispeli hauskaa

Nami - mutta kuppikakut näyttävät herkullisilta. Kuinka paljon ne painavat?

Vähintään 3-vuotiaat lapset ostavat herkullisia kuppikakkuja opetuspelissä Yummy Bear 123 Balance alkaen. Top B right Toys® käy ostamassa herkullisia kuppikakkuja. Opetuslelu koostuu vaa'an keskellä olevasta söpöstä karhukondiittorista, värikkäistä kuppikakuista ja numeroiden muotoisista painoista. Pienet kuppikakkujen ystävät laittavat hienoja kuppikakkuja jompaankumpaan punnitusmaljoista ja tasapainottavat vaa'an vastaavalla numerolla. He voivat todeta, että he ovat laskeneet oikein, kun vaaka on Balance , koska numerot painavat yhtä paljon kuin vastaava määrä kuppikakkuja. Tämä tekee laskemisen oppimisesta ja ensimmäisistä aritmeettisista laskutoimituksista lastenleikkiä!

Ihanteellinen myös roolileikkeihin

Sarjaan sisältyvä leikkiraha tarjoaa entistäkin realistisempaa leikkihupia. Lapset käyttävät sitä mennäkseen kuppilaan ja maksaakseen ostoksensa aivan kuten oikeassa elämässä. Leikkiessään he ovat luovia ja keksivät jännittäviä tarinoita kuppilasta. Vapaa leikki edistää myös mielikuvitusta ja sosiaalista vuorovaikutusta.

Numeroiden oppiminen on helppoa

Leikkiessään lapset oppivat ensimmäiset numeronsa ja tutustuvat leikkimielisesti tasapainoon ja Balance . Samalla he harjoittelevat ensimmäisiä aritmeettisia laskutoimituksiaan ja laskemista yksinkertaisilla yhteen- ja vähennyslaskuilla sekä harjoittelevat hienomotoriikkaansa ja silmä-käsi-koordinaatiota.

Korkein laatu

Tiukan laadunvalvonnan ja modern ster-tulostustekniikan ansiosta... Top B right Toys®-opetuslelu Yummy Bear -vaaka, jossa on pehmeät vesipohjaiset pastellivärit. Vaa'an vakaan pohjan puu on peräisin kestävästä tiger metsätaloudesta, ja vaa'assa on käytetty vain korkealaatuista tiger -muovia, joka on erityisen kestävää.

Lelut alkaen Top B right Toys® on jo yli 30 vuoden ajan noudattanut yksinkertaista missiota: lasten monien lahjakkuuksien sytyttäminen. Siksi jokaisen lapsen luontainen löytämisen halu on opettavaisten lelujen etusijalla. Top B right Toys® seuraa lapsia pienestä pitäen löytämään maailmaa yhdessä vanhempiensa kanssa. Niitä seurataan, kun ne kasvavat, oppivat leikkiessään ja tutkivat ympäristöään.

Tuotetiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 37 x 14 x 18,5 cm.
  • Edistää ensimmäisiä laskutoimituksia ja aritmeettisia taitoja, hienomotoriikkaa ja luovuutta.
  • Opetuspeli, jossa on yksi vaaka, jossa on kaksi punnituskulhoa, 10 kuppikakkua, 10 numeropainoa, 10 leikkirahalappua.
  • Materiaali: ABS, PP
  • Ikä: alkaen 3 vuotta

Huomio
Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia, jotka voi niellä. Tukehtumisvaara!

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

Top B right   Toys® Yummy Bear -vaaka
Top B right Toys® Yummy Bear -vaaka
28,69 €