Tommee Tippee Vauvapullo Advanced Anti-Colic, Super pehmeä tuttipullo, 260ml, 4 kpl:n paketti
-12%

Tommee Tippee Vauvapullo Advanced Anti-Colic, Super pehmeä tuttipullo, 260ml, 4 kpl:n paketti


37,18 €
Hinta
32,65 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
4,53 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A314812

Tommee Tippee Vauvapullo Advanced Anti-Colic, Super pehmeä tuttipullo, 260ml, 4 kpl:n paketti
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Erityinen muotoilu anti-koliikkivalikoimassa Closerista Nature auttaa estämään ilmakuplien muodostumisen maitoon ja helpottaa telakointia, jotta vauva ei nielisi ilmaa ruokinnan aikana. Ilma ohjataan venttiilin kautta pullon pohjassa olevaan ilmakammioon ilman, että maitoon muodostuu kuplia.

Anti-koliikkitekniikka
Ainutlaatuinen antikoliikkitekniikka mahdollistaa optimaalisen tuuletuksen syöttämisen aikana putki- ja venttiilijärjestelmän avulla. Ilma tulee pulloon ja poistuu putkea pitkin pullon pohjalla olevaan tilaan. Tämä vetää ilmaa pois maidosta, mikä tarkoittaa vähemmän turvotusta ja enemmän hymyjä.

Palkittu rintaa muistuttava nänni
Rintaa muistuttavan nännin ansiosta vauva imee helposti ja helpottaa siirtymistä rinnan ja pullon välillä. Pehmeä silikoninen nänni muistuttaa äidin ihoa ja liikkuu, taipuu ja venyy imetyksen aikana jäljitellen luonnollista imetystoimintaa.

Lämpöanturitekniikka
Anti-koliikkiputki värjäytyy, jos maito on liian kuumaa. Näet lämpötilan kastamalla putken 10 sekunniksi. Vaaleanpunainen väri osoittaa, että lämpötila on liian kuuma.

Tarkista venttiili
Tarkista tähtiventtiili aina kun se puhdistetaan ja ennen kuin valmistat kaavan. Jos tähtiventtiilin rako on tiukasti kiinni, voit helposti puristaa sitä sormillasi avataksesi sen uudelleen.

Sekoita - älä ravista
Pulloa ei saa ravistaa äidinmaidonkorvikkeen sekoittamiseksi, sillä tällöin maitoon voi päästä ilmaa, mikä voi lisätä koliikkioireita. Tommee Tippee suosittelee, että ruokaa sekoitetaan varovasti lusikalla. Pulloa ei saa ravistaa, kun se on täynnä.

Älä kokoa kuumana
Älä valmista äidinmaidonkorvikepulloa keitetyllä vedellä suoraan vedenkeittimestä. Anna veden jäähtyä 30 minuuttia ennen kuin valmistat kaavan. Ilmanpoistoputken asettaminen kiehuvaan tai kuumaan nesteeseen ei vahingoita sitä, mutta se voi pakottaa nestettä putkeen, mikä voi aiheuttaa pullon vuotamisen, kun se on koottu. Älä kiinnitä kierrerenkaalla varustettua koliikkivastaista tissiä kokonaan pullon pohjaan, jos sisältö on liian kuumaa.

Tuotetiedot:
  • Erityinen venttiilirakenne takaa optimaalisen ilmanvaihdon ruokinnan aikana
  • Ainutlaatuinen nännin muoto helpottaa telakointia ja helpottaa jatkuvaa ruokintaa.
  • Pehmeä, luonnollinen silikoninen nänni, jonka ansiosta rinnan ja pullon välillä vaihtaminen on helppoa.
  • Helppokäyttöinen pullo, jossa on nänni hitaita syöttöjä varten
  • Pullo on yhteensopiva vain lähempänä Nature olevien koliikkivastaisten tuttien kanssa (ei lähempänä Nature olevien Easi-Vent tuttien kanssa).

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Tommee Tippee Vauvapullo Advanced Anti-Colic, Super pehmeä tuttipullo, 260ml, 4 kpl:n paketti
4.5
4 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 3
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Tommee Tippee Vauvapullo Advanced Anti-Colic, Super pehmeä tuttipullo, 260ml, 4 kpl:n paketti
Tommee Tippee Vauvapullo Advanced Anti-Colic, Super pehmeä tuttipullo, 260ml, 4 kpl:n paketti
37,18 €
32,65 €