Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Tommee Tippee Twist & Click Advance-vaippasäiliö, sis. 4 kasettia, joissa on kestävästi tuotettu, antibakteerinen Green kalvo, valkoinen.
vastuullinen
Tommee Tippee Twist & Click Advance-vaippasäiliö, sis. 4 kasettia, joissa on kestävästi tuotettu, antibakteerinen Green kalvo, valkoinen.
toistaiseksi loppuunmyyty

Tommee Tippee Twist & Click Advance-vaippasäiliö, sis. 4 kasettia, joissa on kestävästi tuotettu, antibakteerinen Green kalvo, valkoinen.


Hinta
58,44 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A314843

Tommee Tippee Twist & Click Advance-vaippasäiliö, sis. 4 kasettia, joissa on kestävästi tuotettu, antibakteerinen Green kalvo, valkoinen.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Twist & Click -vaippasäiliö Tommee Tippee on ainoa hävitysjärjestelmä, jossa jokainen vaippa kierretään sisään erikseen. Tämä pitää epämiellyttävät hajut ja bakteerit turvallisesti kurissa.

Monikerroksinen antibakteerinen Green kalvo on 100 kertaa tehokkaampi kuin vaippapussit, sillä se on varustettu Biomasterilla ja tappaa 99 % kaikista vaarallisista bakteereista, kuten E. colista ja Staphylococcus aureuksesta. Kosketuksessa se estää bakteereja hajottamasta proteiineja. Tämä prosessi aiheuttaa monia epämiellyttäviä hajuja. Twist & Click -vaippahävitysjärjestelmän tiiviisti istuva kansi sulkee kaikki epämiellyttävät hajut. Integroitu tampperi työntää vaipan syvälle roskakoriin, joten kätesi pysyvät puhtaina.

Jokainen täydennyskasetti sisältää antibakteerista kalvoa kokonaisen kuukauden vaippojen tarpeisiin, riippuen käytetystä koosta ja määrästä. Kompaktista koostaan huolimatta Twist & Click -vaippasäiliöön mahtuu jopa 28 vaippaa, ja se säästää sinut usein toistuvalta roskikseen menemiseltä. Ainoastaan folio tarjoaa antibakteerisen suojan, mutta eivät tuotteen muut osat.

Ympäristösyistä Twist & Click -vaippasäiliöt ja -kasetit on valmistettu 98-prosenttisesti kierrätetystä ja täysin kierrätettävästä muovista. Monikerroksinen antibakteerinen Green -kalvo on biopohjainen ja valmistettu kestävästi tuotetusta sokeriruo'osta.

Twist & Click -vaippahävitysjärjestelmä on yhteensopiva vain vastaavien Tommee Tippee -täydennyskasettien kanssa. Sangenic TEC & Simple e Sangenicin täydennyskasetit eivät sovellu tähän vaippasäiliöön.

Miten vaippakippo toimii:
Avaa kansi ja laita käytetty vaippa vaippa-astiaan, kunnes se on kiinni. Käännä sitten kahvaa, kunnes se napsahtaa. Sulje kansi, valmis!

Kasetin vaihtaminen:
Aseta täydennyskasetti paikalleen ja vedä osa foliosta ulos. Ota folio ja työnnä se vaippasäiliön reiän läpi. Ota sitten vaippasäiliön kansi pois, tee solmu folioon ja kiinnitä se mukana olevaan koukkuun. Sitten voit laittaa kannen takaisin päälle ja olet valmis.

Näin tyhjennät vaippa-astian:
Kun poistat vaippasäiliön kannen, näet ketjun yksittäispakattuja vaippoja. Irrota solmu koukusta ja pudota vaipat vaippa-astiaan. Sitten sinun on vedettävä läpi lisää foliota ja leikattava folio integroidulla leikkurilla ja solmittava yläreunaan solmu käytetyn folion sulkemiseksi. Käytä kantokahvaa viedäksesi vaipat ulos roskikseen.

Tuotetiedot:
  • Design : Valkoinen
  • Taattu suoja hajuja vastaan
  • Ainoa vaippasäiliö, joka kääntää jokaisen vaipan yksitellen sisään
  • Monikerroksinen antibakteerinen Green kalvo tappaa 99 % kaikista bakteereista.
  • Ympäristöystävällisempi: 53 % pienempi hiilidioksidijalanjälki verrattuna original en Twist & Click -järjestelmään.
  • Järjestelmään mahtuu jopa 28 vaippaa vaippakoon 1 (2-5 kg) mukaan.
  • Kansi on helppo käsitellä, ja se voidaan avata mitä tahansa seinää vasten tilan säästämiseksi.
  • Vain original Twist & Click -täydennyskasetteja saa käyttää.
  • Kansi, jossa on integroitu sulkulaite

Toimituksen laajuus:
  • 1x Twist & Click Advance vaippasäiliö
  • 4x foliokasetti

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Tommee Tippee Twist & Click Advance-vaippasäiliö, sis. 4 kasettia, joissa on kestävästi tuotettu, antibakteerinen Green kalvo, valkoinen.
4.5
49 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 37
 
4 tähteä
| 9
 
3 tähteä
| 3
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme