Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Tommee Tippee tutin yö, 18-36 kuukautta, sarja 6, sininen
toistaiseksi loppuunmyyty

Tommee Tippee tutin yö, 18-36 kuukautta, sarja 6, sininen


Vaihtoehdot:
  • Tommee Tippee tutin yö, 18-36 kuukautta, sarja 6, sininen
    toistaiseksi loppuunmyyty
  • Tommee Tippee tutin yö, 18-36 kuukautta, sarja 6, sininen

Hinta
17,28 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A310811

EAN: 5010415335142

Tommee Tippee tutin yö, 18-36 kuukautta, sarja 6, sininen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Vaistonvarainen imeminen rauhoittaa ja lohduttaa vauvoja, ja mikä voisi olla parempaa vanhemmille kuin onnellinen vauva? Tommee Tippee -tuttimen avulla yöksi voit laittaa hymyn itkevän vauvasi kasvoille ja auttaa häntä nukkumaan rauhallisesti. Tutin kahva hehkuu pimeässä, joten löydät sen helposti lastentarhasta yöllä häiritsemättä vauvaa. Tutteja kutsutaan myös tuteiksi tai nukiksi. Tommee Tippee käyttää mieluummin sanaa tutti, koska tutti tekee juuri sen: se rauhoittaa vauvaa.

Vauvan terve kehitys on tärkeä tiikeritekijä, kun valitset tutin. Siksi Tommee Tippee tutit on muotoiltu tukemaan vauvasi suun kehitystä. Symmetrinen tutti pitää vauvan kielen ja leuan oikeassa asennossa ja tukee luonnollista suun, hampaiden ja kitalaen kehitystä. Yömutkassamme on symmetrinen pehmeästä silikonista valmistettu tutti, joka ei välitä kumpi puoli on ylöspäin. Tutti istuu aina oikein, vaikka lapsesi panisi sen itse suuhun. Pyöristetty suu S-lapsi saa tutin istumaan mukavasti nenän ja leuan välissä, ja sivuleikkaukset takaavat maksimaalisen ilmankierron. Joten kosteutta ei kerry ja ihoärsytyksiä vältetään.

BPA-vapaa silikonitutka on miellyttävän pehmeä ja taipuisa, mutta tukeva ja kestävä. Sileä silikonipinta on helppo puhdistaa, eikä se ime tahroja tai hajuja. Voit puhdistaa tutin helposti sterilointilaitteessa, käsin tai astianpesukoneessa. Tommee Tippww suosittelee tutin vaihtamista neljän viikon välein ja heti kun ilmenee kulumista tai vaurioita. Tommee Tippee Nighttime tutit sopivat mihin tahansa, milloin tahansa nykyaikaisen, huomaamattoman muotoilunsa ansiosta. Katso Tommee Tippee on kokonaan poistanut kertakäyttöisen muovin käytön uusien Anytime-tuttien pakkauksissa. Pahvipakkaukset ovat 100% kierrätettäviä.

Terve suullinen kehitys
Symmetrinen nasta edistää oikeaa kielen asemaa imettäessä ja tukee lapsesi luonnollista suun, hampaiden ja kitalaen kehitystä.

Ylä- ja alaosa ovat samat
Pehmeästä silikonista valmistetun symmetrisen nännin kanssa ei ole väliä kumpi puoli on ylöspäin. Tessi istuu aina oikein, vaikka lapsesi panisi sen itse suuhunsa.

Pehmeä, mutta kestävä
Tutit on valmistettu 100% lääketieteellisestä silikonista. Silikoni on pehmeä ja taipuisa, mutta myös erittäin kestävä materiaali, joka on mautonta eikä saa hajuja tai värimuutoksia. Se voidaan pestä käsin, mutta se voidaan sijoittaa myös astianpesukoneen ylähyllyyn.

Erinomainen mukavuus
Suun lapsen pyöristetty ylä- ja alaosa varmistaa, että Tutti istuu mukavasti vauvan leuan ja nenän välissä. S-lapsen syvennykset takaavat maksimaalisen ilmankierron. Tämä kosteus ei keräänny ja välttää ihon ärsytystä.

Hehkuu pimeässä
Perinteisesti muotoiltu suun lapsi, moderni muotoilu, huomaamaton muotoilu, sopii aina ja estää kaikkialla. Tutin kahva hehkuu pimeässä, joten löydät sen helposti pimeästä lastentarhasta.

Tuotetiedot:
  • Symmetrinen, leualle sopiva muoto: Tommee Tippee -yötutissa on symmetrinen silikonivedin.
  • Valmistettu silikonista ja sitä voidaan käyttää molemmin puolin: tutti on valmistettu 100% lääketieteellisestä silikonista ja on pehmeä, joustava ja erittäin kestävä.
  • Ihoystävällinen: pyöristetty suu S-lapsi saa tutin istumaan mukavasti nenän ja leuan väliin, ja syvennykset takaavat maksimaalisen ilmankierron.
  • Pimeässä hohtava kahva: kädensija Tutti hehkuu pimeässä, joten löydät sen helposti pimeästä lastentarhasta häiritsemättä vauvaa.
  • Ympäristöystävällinen: 6: n sarjan tutit on pakattu 100% kierrätettävään pahviin. Tommee Tippee on poistanut kertakäyttöisen muovin pakkauksista kokonaan.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme