Tommee Tippee Perfect-Prep pullonvalmistuslaite ja aloitussarja Advanced Anti-Colic-pullonvalmistuslaite

Tommee Tippee Perfect-Prep pullonvalmistuslaite ja aloitussarja Advanced Anti-Colic-pullonvalmistuslaite


Vaihtoehdot:
 • tommee tippee Perfect-Prep pullohoitoaine mustana
 • Tommee Tippee Pullohoitoaine ylimääräisellä suodattimella Perfect-Prep mustalla pullollaan
 • Tommee Tippee Perfect-Prep pullonvalmistuslaite ja aloitussarja Advanced Anti-Colic-pullonvalmistuslaite

Hinta
146,65 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A313643

Tommee Tippee Perfect-Prep pullonvalmistuslaite ja aloitussarja Advanced Anti-Colic-pullonvalmistuslaite
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Perfect Prep™ nopeuttaa ja tarkentaa injektiopullojen valmistusta. Se antaa sinulle mielenrauhaa, kun tiedät, että pienen lapsesi pullo on täydellinen joka kerta.
Sisäänrakennettu suodatusjärjestelmä poistaa vedestä epäpuhtaudet ja annostelee oikean vesimäärän tarkan nestekonsistenssin saavuttamiseksi.
Perfect Prep -laite antaa aluksi "kuuman laukauksen" vettä, joka tappaa kaikki maidonkorvikejauheessa mahdollisesti olevat bakteerit. Tämä ensimmäinen kuuma vesipisara auttaa myös liuottamaan jauheen nopeasti ja vaivattomasti.
Viileämpää vettä annostellaan "kuuman paukun" jälkeen, jotta varmistetaan, että jokainen pullo valmistetaan ruumiinlämpöisenä - aivan kuten rintamaito.
Perfect Prep toimii kaikkien maidonkorvikejauheiden kanssa, ja siinä on säädettävä pohja, joka sopii eri muotoisille ja kokoisille pulloille. Mittaa vain jauhe ja Perfect Prep hoitaa loput.


Suodatin
Suodatin poistaa vedessä olevat epäpuhtaudet, ja se on suunniteltu Perfect Prep -laitteeseen osoitteesta Tommee Tippee . Vaihtosuodattimien kapasiteetti on 150 litraa, joka poistaa vedessä olevat epäpuhtaudet jopa 3 kuukauden ajan (6 x 260 ml:n pulloa päivässä). Varoitusvalo, kun suodatin on vaihdettava.

Hakemus
Perfect Prep toimii kaikkien maidonkorvikejauheiden kanssa, ja siinä on säädettävä pohja, joka sopii erimuotoisiin ja -kokoisiin pulloihin. Mittaa vain jauhe ja Perfect Prep hoitaa loput.

Pullosarja:
Erityinen muotoilu anti-koliikkivalikoiman Closer - Nature välillä auttaa estämään ilmakuplien muodostumisen maitoon ja helpottaa telakointia, jotta vauva ei nielisi ilmaa ruokinnan aikana. Ilma ohjataan venttiilin kautta pullon pohjassa olevaan ilmakammioon ilman, että maitoon muodostuu kuplia.

Anti-koliikkitekniikka
Ainutlaatuinen antikoliikkitekniikka mahdollistaa optimaalisen tuuletuksen syöttämisen aikana putki- ja venttiilijärjestelmän avulla. Ilma tulee pulloon ja poistuu putkea pitkin pullon pohjalla olevaan tilaan. Tämä vetää ilman pois maidosta, mikä tarkoittaa vähemmän kaasuja ja enemmän hymyjä.

Palkittu rintaa muistuttava nänni
Rintaa muistuttavan nännin ansiosta vauva imee helposti ja helpottaa siirtymistä rinnan ja pullon välillä. Pehmeä silikoninen nänni muistuttaa äidin ihoa ja liikkuu, taipuu ja venyy imetyksen aikana jäljitellen luonnollista imetystoimintaa.

Lämpötilan tunnistustekniikka
Koliikkivastainen putki muuttaa väriä, kun maito on liian kuumaa. Näet lämpötilan upottamalla putken 10 sekunniksi. Vaaleanpunainen väri osoittaa, että lämpötila on liian kuuma.

Ei vuotoja
Koliikkivasta-aineen poistoputken pohjassa oleva tähdenmuotoinen ilmahajotin estää maidon virtaamisen ylöspäin putken läpi.

BPA-vapaa
Kaikki Advanced anti-koliikkiset tuttipullot Tommee Tippee ovat BPA-vapaita, mikä antaa sinulle täydellisen turvallisuuden.

Eri virtausnopeudet
Tommee Tippee tarjoaa nännejä, joissa on eri virtausnopeudet, jotta ne pysyvät kasvavan vauvasi vauhdissa. Jokainen vauva on erilainen, mutta ohjeeksi Tommee Tippee suosittelee hidasta virtausta 0+ kuukauden iässä, keskivirtausta 3+ kuukauden iässä ja nopeaa virtausta 6+ kuukauden iässä. Closer to Nature -nännit sopivat vain Closer to Nature -pulloihin.

Tuotetiedot:
 • Käytettäväksi vain Tommee Tippeen Perfect Prep -koneen kanssa.
 • Suodatinjärjestelmä poistaa vedessä olevat epäpuhtaudet
 • Suodatin kestää jopa 3 kuukautta
 • Sisäänrakennettu suodatinjärjestelmä
 • Tappaa kaikki bakteerit
 • Pullo kehon lämpötilassa
 • Toimii kaikkien maidonkorvikejauheiden kanssa
 • Säädettävä pohja sopii erimuotoisille ja -kokoisille pulloille.
 • Patentoitu thermo sensitive s putki, joka poistaa ilmakuplat ja säätelee maidon lämpötilaa palovammojen välttämiseksi.
 • Kolminkertainen tuuletusjärjestelmä ja tähtiventtiili parantavat putken suorituskykyä ja estävät vauvan ilman imeytymisen.
 • Jäljittelee äidin rintojen muotoa ja jäljittelee imetysliikkeitä vauvan paremman ilmanvaihdon varmistamiseksi.
Toimituksen laajuus:
 • 1 x Pullonvalmistaja suodattimella ja pullolla.
 • 2 x 150ml pulloa, joissa on hidas virtausnänniitti
 • 2 x 260 ml pulloa, joissa on hidas virtausnänniitti
 • 2 x keskikokoinen nielu
 • 1 x pulloharja (pullolle ja tutille)
 • 1 x tikkari 0-6 kuukautta

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Tommee Tippee Perfect-Prep pullonvalmistuslaite ja aloitussarja Advanced Anti-Colic-pullonvalmistuslaite
4.5
18 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 14
 
4 tähteä
| 2
 
3 tähteä
| 2
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Tommee Tippee Perfect-Prep pullonvalmistuslaite ja aloitussarja Advanced Anti-Colic-pullonvalmistuslaite
Tommee Tippee Perfect-Prep pullonvalmistuslaite ja aloitussarja Advanced Anti-Colic-pullonvalmistuslaite
146,65 €