Tommee Tippee lähempänä Nature Baby -lasisarjaa
Vaihtoehdot:
  • Tommee Tippee lähempänä Nature Baby -lasisarjaa
  • Tommee Tippee Starter -sarja Advanced Anti colic, sininen koristeella

Hinta
34,13 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A310899

EAN: 5010415227133

Tommee Tippee lähempänä Nature Baby -lasisarjaa
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Closer to Natouren anti-colic -sarjan erityinen muotoilu auttaa estämään ilmakuplien muodostumista maidossa ja helpottaa telakointia välttääksesi vauvan nielemästä ilmaa ruokinnan aikana. Ilma ohjataan venttiilin läpi pullon pohjassa olevaan ilmakammioon ilman, että maitoon muodostuu kuplia.

Todistettu vähentävän koliikkia *
Vauvoilla voi olla koliikkioireita jos he nielevät liikaa ilmaa ruokinnan aikana. 80% pullotamme testanneista äideistä sanoo, että pullo on onnistuneesti vähentänyt vauvan koliikkioireita.

Anti-Colic Technology
Ainutlaatuinen anti-colic -tekniikka tarjoaa optimaalisen tuuletuksen aikana Ilma syötetään pulloon ja pääsee putkea pitkin pohjassa olevaan tilaan. Tämä vetää ilman pois maidosta, mikä tarkoittaa vähemmän turvotusta ja enemmän hymyjä.

Palkittu rintamainen tutti
Rintamainen nänni helpottaa vauvan imemistä ja kannustaa siirtymään rintojen ja pullon välillä. Pehmeä silikoninen tutti on samanlainen kuin äidin iho ja liikkuu, taipuu ja venyy imetyksen aikana jäljittelemään luonnollista hoitotyötä - hyväksyntä taattu *.

Lämpöanturitekniikka
koliikkiputki värjää, jos maito on liian kuuma. Upota putki vain 10 sekunniksi nähdäksesi lämpötila. Vaaleanpunainen osoittaa, että lämpötila on liian kuuma.

Ei vuotoja
Kolliikkaputken pohjassa oleva tähtimäinen ilmalaite estää maitoa virtaamasta putken läpi .

BPA-vapaa
Kaikki Tommee Tippeen kehittyneet koliikkia estävät tuttipullot ovat BPA-vapaita, mikä antaa sinulle täydellisen turvallisuuden.

Eri virtausnopeudet
Tommee Tippee tarjoaa eri virtausnopeuksilla varustetut nännit pysyäkseen kasvavan vauvasi mukana. Jokainen vauva on erilainen, mutta ohjeena Tommee Tippee suosittelee hidasta virtausta 0+ kuukautta, keskimääräistä virtausta 3+ kuukautta ja nopeaa virtausta 6+ kuukautta. Closer to Nature -tutit sopivat vain Closer to Nature -pulloihin.

Kolikolien vastaisten tunnisteiden tunnistaminen
Kolikolien vastaiset tutit on selvästi merkitty ""koliikkia estävällä"" merkillä nännissä. Pakkauksessa on sinivihreä tausta, jotta alue olisi helpompi tunnistaa. Advanced Anti-Colic -tutit eivät sovi Closer to Nature -pulloihin.

Tuotetiedot:
  • Patentoitu lämpöherkkä putki ilmakuplien evakuoimiseksi ja lämpötilan säätämiseksi. maitoa palamisriskin välttämiseksi
  • Kolminkertainen ilmanvaihtojärjestelmä ja tähtiventtiili parantavat putken suorituskykyä ja estävät vauvan ilman imeytymisen
  • matkivat äidin rinnan muotoa ja toistavat imetysliikkeet vauvan paremman ilmanvaihdon takaamiseksi
Toimitussisältö:
  • 2 x 150 ml: n pulloa, jossa on hitaasti virtaava tutti.
  • 2 x 260 ml pulloa, jossa on hidas virtaus
  • 2 x keskikokoista tutti
  • 1 x pulloharja (pullolle ja tutille)
  • 1 x tikkari 0-6 kuukautta
"

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

Tommee Tippee lähempänä Nature Baby -lasisarjaa
Tommee Tippee lähempänä Nature Baby -lasisarjaa
34,13 €