#stayathome
#stayathome
5 Etukoodia:
Säästä jopa 40 €
00
t
00
min
00
s
Katso kooditi
Tommee Tippee Anti-Spill Cup 190ml 6m + sininen

Tommee Tippee Anti-Spill Cup 190ml 6m + sininenHinta
10,00 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-8 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A274544

EAN: 5010415472007

Tommee Tippee Anti-Spill Cup 190ml 6m + sininen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Maailman ensimmäinen vauvalle turvallinen kuppi. No-knock Anti-Klecker -kuppi on avoin kuppi, joka ei voi kaatua. Säästä viattomia mattoja, vilttejä ja pöytätasoja lialta ja tahroilta. Nauti perheen ruokailusta joutumatta puhdistamaan jälkikäteen.
Clevergrip ™ -teknologian ansiosta tämä kestävä pieni kuppi kestää iskuja, iskuja ja iskuja pienistä käsistä. Tommee Tippee ® No-Knock ™ Anti-Spill Cup seisoo tukevasti kovilla pinnoilla ja säästää pöytiä, lattioita ja muuta taaperoiden vuotamista. Rentoudu ja nauti ateriasi ilman vaivaa puhdistamisessa.

Aterioiden pelastaja
Erityisesti kehitetty tietämällä, että lapset ovat lapsia. Ja riippumatta siitä, mitä teet, he osuivat vahingossa tai tahallisesti kuppiinsa ja juovat siihen. Tommee Tippee ® No-Knock ™ -läikkyntorjuntamukin avulla voit rentoutua ja nauttia ateriasi tarvitsematta puhdistaa niitä jälkeenpäin.

Vahvempi kuin pelaajan lapsen käsi
Tommee Tippee ® No-Knock ™ -vuodomuki on vaikea kaataa, mutta helppo nostaa. Aseta kuppi vain tasaiselle, tasaiselle ja tukevalle alustalle. Se tarttuu heti ja estää pieniä käsiä lyömästä sitä. Kun on aika juoda, nosta vain suoraan. Helppo kuin piirakka!

Juomat ylös hihallesi oppiaksesi juomaan
Juoman oppiminen avoimesta kupista on olennainen osa vastasyntyneen kehitystä. Yleensä siitä voi tulla tahroja, stressiä ja täydellistä sekaannusta. Tommee Tippee ® No-Knock ™ tahranestomuki eliminoi kaiken tämän vaivan. Auta aikuisen tavoin juotavaa lastasi ilman, että tarvitset siivousta koko ajan.

Hammaslääkärien suosittelemat
Tommee Tippee ® No-Knock ™ -vuodomuki on avoin muki, joka rohkaisee pieniä juomaan imemisen sijaan. Hammaslääkärit suosittelevat, että lapset juovat kupista niin pian kuin mahdollista pitkäaikaisen imemisen aiheuttaman hampaiden rappeutumisen estämiseksi. Se tukee suun kehitystä kannustamalla heitä käyttämään suun lihaksia, jotka auttavat heitä puhumaan.

Helppo puhdistaa
Kuten tavallinen avoin kuppi, Tommee Tippee ® No-Knock ™ Anti- Spill Cup on helppo puhdistaa. Pese pois lämpimällä saippuavedellä tai puhdista astianpesukoneen ylälokero. Poista Clevergrip ™ -lattia perusteellista puhdistusta varten.

Hauskat ateriat
Valitse useista värikkäistä suunnittelija- ja sarjakuvahahmoista animoidaksesi pikkuisen juodaksesi avoimesta kuppi. Muotoilu ja värit antavat taaperoille helpon löytää erityisen mukinsa perheen illallisilla.

Clevergrip ™ -maakerroksen uudelleenaktivointi
Jos Tommee Tippee ® No-Knock ™ -silmukuppisi ei ole aivan yhtä vankka kuin sen pitäisi olla, lattia on todennäköisesti peitetty pölyä tai likaa.
Clevergrip ™ -teknologian uudelleenaktivoimiseksi puhdista Tommee Tippee ® No-Knock ™ Anti-Spill -kupin alapinta: Testaa Clevergrip ™ -pohja asettamalla se sileälle, tasaiselle, kiinteälle alustalle ja napauttamalla. se.
Vaihtoehto 1: Huuhtele vesi huolellisesti Clevergrip ™ -lattian keskeltä. Nosta silikonin reuna varovasti ja anna veden valua. Ravista vettä pohjasta ja pyyhi kaikki pisarat silikonilevyltä.
Varmista, että
Clevergrip ™ -lattia
on
kuiva ennen käyttöä
.
Vaihtoehto 2: Poista Clevergrip ™ -alusta asettamalla kämmen jalustan päälle ja kääntämällä se vastapäivään, puhdista sitten vaihtoehdossa 1 kuvatulla tavalla tai aseta se astianpesukoneen ylälokeroon. Anna lattian kuivua hyvin ennen käyttöä.
Vaihtoehto 3: Puhalta paineilmalla Clevergrip ™ -lattian keskelle. Testaa Clevergrip ™ -alusta asettamalla se kuppipohjaan, asettamalla se sileälle, tasaiselle, tukevalle alustalle ja napauttamalla sitä.

Tuotetiedot:
  • Lapsille turvallinen avoin kuppi, joka ei kaadu - suunniteltu erityisesti lapsille
  • Tahattomista iskuista huolimatta - ei roiskeita ja loputonta puhdistusta
  • CleverGrip ™ -teknologialla varustettu erityinen lattia tarttuu sileään pintaan , mutta on helppo nostaa.
  • Kannustetaan juoda avoimesta mukista roiskumatta
  • Hammaslääkärit suosittelevat avoimia kuppeja tukemaan suun ja puheen kehitystä
  • Ihanteellinen stressiin ilmaiset ateriat
  • Kuudennesta kuusta alkaen
  • Saatavana kahdessa koossa: 190ml ja 300ml
  • Värikäs sisustus

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

Tommee Tippee Anti-Spill Cup 190ml 6m + sininen
10,00 €