🍦 Sulavat HINNAT 🍦
🍦 Sulavat HINNAT 🍦
Vain tänään:
jopa 70€ EKSTRAA
00
t
00
min
00
s
Valitse etukoodisii

Teemanurkka OutdoorVihdoinkin voi viettää lisää aikaa ulkona! Lapsiperheille auringon valon lisääntyminen ja lämpötilojen nouseminen tarkoittaa vain yhtä asiaa: Ulos raikkaaseen ilmaan! Alla annamme vinkkejä leluihin, jotka ovat täydellisiä kotipihalle, puistoon ja matkoille.Pienille lapsille keväisin ja kesäisin parhainta on saada juosta avojaloin nurmikolla kotipihalla tai leikkipuistossa. Luonto on täynnä jännittäviä pieniä eläimiä ja mielenkiintoisia kasveja. Esimerkiksi kivet, hiekka ja puun oksat tarjoavat pienokaiselle ihmeteltävää. Isot ulkoleikkikalut kuten hiekkalaatikko tai leikkiteltta voivat olla päivän kohokohtia.

Hiekkalaatikolla

Kun sana “ulkoleikkikalut“ mainitaan, ajatellaan usein nimenomaan hiekkalaatikoita. Hiekkalaatikko asetetaan sille sopivalle paikalle pihalla ja täytetään sitten hiekalla. Ostettava hiekka tulee olla suhteellisen puhdasta ja hygieenistä. Aseta hiekkalaatikko siten, että sinulle tulee hyvä näköyhteys lapsiin. Voit asettaa hiekkalaatikon myös varjoon, jolloin lapset ovat suojassa kuumalta auringolta. Turvallisin paikka hiekkalaatikolla on hieman maanpinnan alapuolella. Tasaisen ja kovan alustan saa esimerkiksi kivien tai betonin avulla. Ole huolellinen, että hiekkalaatikkoon ei tule ajan mittaan teräviä reunoja tai repeämiä joihin lapset voisivat satuttaa itsensä. Tällaisia voi syntyä esimerkiksi, kun ruohoa leikataan hiekkalaatikon ympäriltä.

Vinkki: Pidä hiekkalaatikon hiekka mahdollisimman hygieenisenä vaihtamalla se vuosittain. Peitä hiekkalaatikko talviajaksi ja myös silloin kun sillä ei ole pitkään aikaan käyttöä. Muuten eläimet voivat ottaa sen omakseen tai lähialueen kissat voivat käyttää sitä omana hiekkalaatikkonaan.

Hiekkalaatikko
Hiekkalelut

Leikkiteltta – Minun pieni oma taloni

Leikkiteltta tai leikkimökki on täydellinen lapselle, jolla on vilkas mielikuvitus ja joka mielellään viettää aikaa fantasiamaailmoissa. On olemassa monia erilaisia leikkitelttoja ja leikkimökkejä. Jotkut ovat muovisia ja jotkut toiset taas puusta. Monia erilaisia värivaihtoehtoja on myös saatavilla. Useimmissa leikkimökeissä on ikkunoita ja ovia, joita voi avata ja sulkea. Joissakin on jopa liukumäki tai keinu sisäänrakennettuna. Valinnanvaraa todellakin on!
Leikkiteltta ja leikkimökki

Liukumäet ja keinut

Liukumäet ja keinut voi tietenkin ostaa myös erikseen. Korkea laatu on näissä leluissa todella tärkeää. Keinun maksimipaino on yksi oleellinen asia tietää, jotta keinu ei rikkoonnu käytössä. Jotkut keinut ovat sopivia myös pienille vauvoille ja niistä on maininta sivuillamme erikseen. Emme suosittele pienelle vauvalle keinuja ennen kuin hän osaa itse istua. Ennen keinumista tulee varmistaa, että lapsi istuu tai seisoo kunnolla ja keinu on kiinnitetty paikoilleen oikein.

Lasten keinut
Liukumäet ja keinulaudatVesilelut lapsille esimerkiksi matkalle

Vesileluja isoille ja pienille!

Vesilelut ovat aina mielenkiintoisia! Muun muassa merkit BIG ja Aquaplay tarjoavat kaikkia mahdollisia vesileluja kuten esimerkiksi sulkuportteja, veneitä, vesipyssyjä, vesipalloja, uima-altaita sekä ilmapatjoja. Kaikki BIG:in ja Aquaplay:n vesilelut ovat testattuja, tunnettuja korkeasta laadusta sekä turvallisia. Molempien merkkien omia sulkuportteja voi yhdistellä ja luoda upeita kokonaisuuksia.
Kahluualtaat
Vesipyssyt ja -pommit

Ulkolelut


Ulkolelujen valikoima on suuri ja löydät aina jotain jokaiselle sopivaa. Alta löydät muutamia klassikoita, jotka ovat aina haluttuja.
Rullaluistimet ja rullalaudat
Pallo- ja heittopelit

Trampoliinit
PomppueläimetUsein lasten ulkoleikit ovat vasta alkaneet kun pari vesipisaraa osuu maahan. Oikealla vaatetuksella lapset voivat hyppiä vesilätäköissä, pelata mudassa ja leikkiä tuntien ajan kastumatta. Ja vähän viileämmälläkin säällä pysyy varmasti lämpimänä, sillä laadukkaat lasten ulkovaatteet pitävät tuulen, kosteuden ja lian varmasti poissa.
Lasten ulkovaatteet

Lasten sadeasu yleensä sisältää:

✓ Sopivat ja hyvälaatuiset kumisaappaat resorikiristyksellä
✓ Sadehousut resorikiristyksellä tai henkseleillä
✓ Hupullinen sadetakki


Varmista että koko on sopiva, kun ostat lapsillesi sadevaatteita. Huomioi myös minkälaisiin ulkoleikkeihin sadevaatteiden on tarkoitus tulla. Valmistajasta riippuen koot hieman vaihtelevat, sama koskee myös lasten kenkiä.

Lasten sadevaatteet
Jos suunnittelet retkeä tai lomalle lähtöä, suosittelemme vaatteiden pakkaamista säätyypin mukaisesti. Toisaalta, meillä Suomessa sadekuuro voi aina silloin tällöin yllättää tai aurinko alkaa paistamaan sateisen aamun jälkeen.Ajettavat lelut ovat aina olleet lasten suosikkeja! Meillä on vaihtoehtoja kaikenikäisille lapsille. Kaupastamme löydät paljon erilaisia menopelejä monilta valmistajilta.

Täältä löydät kaikki valikoimamme lasten menopelit!

Checklista


Kolmipyöräiset
Traktorit
Bobby Cars -autot lapsille

Checklista

Lasten polkupyörissä on kosolti valinnanvaraa ja apupyörien avulla pienokaiset voivat pyöräillä noin kolmesta ikävuodesta lähtien itsekseen. Joka tapauksessa tämä on tietenkin hyvin yksilöllistä, sillä jokainen lapsi on erilainen ja oppii eri asiat eri aikaan. Siksipä onkin tärkeää ettei pakota lasta oppimaan, ellei hän sitä halua. Kaikelle on nimittäin aikansa ja on turha kiirehtiä näiden asioiden kanssa. Lapsukaiset, jotka ovat jo harjoitelleet ajelemaan esimerkiksi potkupyörillä, oppivat myös pyöräilyn nopeammin ja pääsevät kokemaan vauhdin tunteen aikaisemmin!


Lasten polkupyörät
Pyöräilykypärät lapsille
Tarvikkeet lasten pyöräilyynIstuin polkupyörään
Polkupyörien peräkärryt