Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
superfit  Poikien kävelytuki Flexy sininen (medium)
-17%
Kokotaulukko
Vaihtoehdot:
  • superfit Girls Flexy kävelijä punainen (medium)
  • superfit  Poikien kävelytuki Flexy sininen (medium)
  • superfit  Joustava vaaleanpunainen vauvan kenkä
  • superfit Pikkulasten kenkä Flexy Green
  • +2

ovh¹
59,95 €
Hinta
49,98 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
9,97 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A306553

superfit Poikien kävelytuki Flexy sininen (medium)
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotemerkin laatu alkaen superfit - Suuri vastuu jaloistasi!

Legero-kenkätehtaan alaisuudessa valmistetaan kolmen tuotemerkin Legero, Legero ja Think kenkiä. Superfit Legero ja Think valmistetaan. Superfit on Euroopan johtava lasten kenkien tuotemerkki. 98 prosenttia haastatelluista lastenlääkäreistä ja ortopedeistä antoi LEGERO-kengille parhaan arvosanan. Superfit lasten kengät, joilla on korkein laatu. Kaikki kengät on kehitetty yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa. Korkokorkki, roll-off-pohja, liukuvuori, hengittävä vuori ja pohjaprofiili ovat tärkeimpiä asioita; kenkä yksinkertaisesti "sopii".

Legero pyrkii jatkuvasti käyttämään uusinta teknologiaa varmistaakseen, että saat ensiluokkaisen tuotteen, jossa käytettyjen materiaalien terveysnäkökohdat otetaan huomioon Design , työnjäljen, materiaalin ja istuvuuden lisäksi. Yrityksen omassa laadunhallintajärjestelmässä sovelletaan käytetyille materiaaleille jopa tiukempia standardeja kuin laissa säädetään, jotta kengät täyttävät korkeimmat laatu- ja terveysvaatimukset. superfit LEGERO - yksinkertaisesti hyvät kengät.

FLEXY on uusi vauvan kävelytuoli, jonka valmistaja on superfit . Nimi kertoo kaiken: erityisesti luodussa pohjassa on erityisiä joustovyöhykkeitä, jotka tekevät mallista erittäin pehmeän ja joustavan. Yhdessä pehmeän, irrotettavan sisäpohjan ja nahkavuoren kanssa nämä kengät antavat kaikille lapsille paljain jaloin olemisen tunteen. Tämä helpottaa varmasti pienten lasten tottumista tukeviin kenkiin. Käytännölliset tarranauhakiinnikkeet tekevät siitä erittäin helpon pukea ja riisua, ja se voidaan säätää yksilöllisesti pikku jalkojen mukaan. Päällinen on valmistettu hansikkaan pehmeästä nappanahasta, jossa on upeita mokkanahkaisia yksityiskohtia. FLEXY on saatavana WMS-leveydellä M IV.

Tuotetiedot:
  • Materiaali: nappanahka/mokkanahka
  • Vuori: nahkavuori
  • Tarranauhakiinnikkeillä
  • Liukumaton pohja
  • Leveys: keskikokoinen (WMS)

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: superfit Poikien kävelytuki Flexy sininen (medium)
4.5
27 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 23
 
4 tähteä
| 2
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 2
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

superfit  Poikien kävelytuki Flexy sininen (medium)
superfit Poikien kävelytuki Flexy sininen (medium)
ovh¹ 59,95 €
49,98 €