Sterntaler vauvan jäähdytysrasia Mabel

Hinta
32,60 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotteita sarjasta Sterntaler Mabel-hiiri

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A291217

EAN: 4055579958739

Sterntaler vauvan jäähdytysrasia Mabel
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Itse puhuttu nukkumistarina, musiikkilaatikkoäänet, äänikirjat tai ääniviesti äidin tai isän nukkumiseen - fleecestä, polypuuvillasta ja Jerseystä valmistettu Sterntaler Baby Chilling Box -hiiren Mabel voi tehdä kaiken. Liitä vain pieni äänilaatikko Bluetooth-yhteyden kautta matkapuhelimeesi, tablet-laitteesi tai muuhun Bluetooth-yhteensopivaan laitteeseen ja toista äänet, jotka auttavat vauvoja ja taaperoita nukahtamaan tai ovat vain mukava keskustelu.

tuotetiedot :
 • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 24 x 19 x 8 cm
 • materiaalifleece: 100% polyesteriä
 • materiaali Polypuuvilla: 60% puuvillaa, 40% polyesteriä
 • materiaalipaita: 100% puuvillaa
 • Vetoketjulla
 • Puhdistus: Normaali pesusykli 40 ° C
 • Vauvaystävällinen äänenvoimakkuuden rajoitin
 • Virransäästötoiminto
 • Ladattava akku
 • 1-2 tunnin käyttöaika
 • Helppo käsitellä
 • sis. USB-kaapeli
 • Ikä: 0 kuukaudesta alkaen
Huomio
Käyttöohje: Vedä taivutettu paperiliitin turvavetoketjun aukon läpi. Nosta salpaa ja avaa vetoketju. Sulje sulje vetoketju ja poista paperiliitin. Huomio! Bluetooth-kaiutin ei saa joutua vauvojen ja pienten lasten käsiin, ja se on asetettava takaisin tuotteeseen pesun jälkeen! Bluetooth-kaiutin on irrotettava: Poista se lelusta ennen pesua! Huomaa, että kun asetat kaiuttimen, sen pään, joka on / on-kytkin on osoitettu ulospäin, on oltava vetoketjulla! Vain aikuisten tulee käyttää kaiutinta. Poista kaiutin lelusta ennen käyttöä. Bluetooth-kaiuttimessa on sisäänrakennettu akku, ja sitä ei pidä altistaa liialliselle kuumuudelle, kuten auringonpaisteelle, tulelle tai vastaavalle. Akku voi räjähtää. Suojaa kosteudelta ja kosteudelta. Säilytä min. Maksimi -20 ° C 60 ° C. Pidä kaiutin poissa lasten ulottuvilta. Se on pieni ja voidaan niellä. Hävitä tuote oikein sen käyttöiän lopussa ja älä heitä sitä talousjätteisiin. Vialliset tai käytetyt paristot on kierrätettävä direktiivin 2006/66 / EY ja sen muutosten mukaisesti. Palauta paristot ja / tai tuote saatavissa olevaan keräyspisteeseen. Paristojen / akkujen virheellisestä hävittämisestä aiheutuvat ympäristövahingot: Paristoja / akkuja ei tule hävittää tavallisen talousjätteen mukana. Ne voivat sisältää myrkyllisiä raskasmetalleja, ja niihin sovelletaan vaarallisten jätteiden käsittelyä koskevia sääntöjä ja määräyksiä. Raskasmetallimetallien kemialliset symbolit ovat seuraavat: CD = kadmium, Hg = elohopea, Pb = lyijy. Käytetyt akut on siksi hävitettävä paikallisessa keräyspisteessä. Kloorivalkaisu ei ole mahdollista. Kuivaus kuivausrummussa ei ole mahdollista. Älä silitä.

Lisätarvikkeita

Hinta
17,86 €
Hinta
28,42 €
Hinta
28,50 €
Hinta
22,64 €
Hinta
25,38 €
Hinta
16,42 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

Sterntaler vauvan jäähdytysrasia Mabel
32,60 €