Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
Steiff T-paita b oikea valkoinen
-27%
Kokotaulukko

ovh¹
22,95 €
Hinta
16,75 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
6,20 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A304666

Steiff T-paita b oikea valkoinen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Ainutlaatuinen Steiffin lastenmuoti!
Vain paras on tarpeeksi hyvää lapsille - Steiff-filosofia heijastuu myös lasten muotiin. Hienostunut asumallisto, klassinen muotoilu ja imartelevat värit.

Tässä hienossa T-paidassa on paljon löydettävissä pienille seikkailijoille. Kevyt, erittäin pehmeä trikoo tarjoaa upean yllätyksen. Olkapään painonapit mahdollistavat mutkattoman pukeutumisen. Löysä istuvuus antaa seikkailunhaluisille pojille runsaasti liikkumisvapautta koko päivän. Lumoava Allover - Tulos kuorilla, jäätelöllä, varvastossuilla ja monilla muilla kesäkuvioilla valloittaa pienten maailmanmatkailijoiden sydämet. Pörröinen Steiff-nallekuvio on myös aina liikkeellä ja seuraa pienokaisiasi jokapäiväisessä elämässä ja juhliin. Pidä hauskaa!

Tuotetiedot:
  • Pääväri: valkoinen
  • Värikuvio: kuvio / painettu
  • Suojattu pikakiinnikkeet
Materiaali- ja hoito-ohjeet:
  • Materiaali: 95% puuvillaa, 5% elastaania
  • 40 ° C värillinen pesu
  • Hellävarainen kuivaus
  • Älä silitä kuumana

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

Steiff T-paita b oikea valkoinen
Steiff T-paita b oikea valkoinen
ovh¹ 22,95 €
16,75 €