Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Snugglebundl Kantolaite Mint Honey Bee - luomupuuvilla
vastuullinen
toistaiseksi loppuunmyyty

Hinta
57,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A296599

EAN: 0635797397950

Snugglebundl Kantolaite Mint Honey Bee - luomupuuvilla
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tämä Snugglebundl on todellinen hyöty äideille ja isille!
Tämän avulla vauva voidaan nostaa ja laskea herättämättä häntä. Tämä puhdasta puuvillaa valmistava innovatiivinen kantoapu helpottaa elämää. Snugglebundl on valtava rikastutus kaikille äideille ja isille, koska tällä uudella keksinnöllä jokainen pieni ja isompi liike onnistuu herättämättä pientä rakkaasi: Olkoon sitten makuulla, nostettava tai liikuttava - kaikki menee ilman suuria ongelmia ja vauva voi jatkaa nukkumistaan rauha ja halailevat. Tämä puhdasta puuvillaa valmistava innovatiivinen kantolaite tekee elämästäsi paljon helpompaa ja huoletonta.

Lastenistuinten ja -istuinten silmukka
Snugglebundl -hihna äänestettiin kahden viime vuoden parhaaksi vauvatuotteeksi, ja se on voittanut useita palkintoja useita kertoja. Sillä on innovatiivinen muotoilu ja se on valmistettu puhtaasta puuvillasta. Tukevilla kahvoillaan se on ihanteellinen nostamaan vauvasi turvaistuimilta ja vaunuista herättämättä lasta.

Lastenvaunujen ja lastenistuinten turvallisuusvaatimukset
Snugglebundl-rintareppu täyttää lastenistuinten ja -istuinten EU: n turvallisuusstandardit ja testattiin EU / USA -sääntöjen mukaisesti törmäystesti 3- ja 5-pistevyöllä. Sitä suosittavat kätilöt, kiropraktikot, unen asiantuntijat ja turvaistuinten asiantuntijat.

Vauvan niskatuki
Snugglebundlilla on innovatiivinen muotoilu, joka tukee ihanasti vauvan pään ja niska-alueen sekä vartalon tukemista. Erityisesti pieni herkkä pää on siis ihanan suojattu ja tuettu. Vauvasi tuntuu mukavasti turvalliselta ympäri.

Ainutlaatuinen lastenhihna vauvan käsittelemiseen syntymän jälkeen
Snugglebundl on ainutlaatuinen rintareppu lieventämään selkääsi ja pitämään hyvää asentoa sekä suojaamaan lantionpohjan lihaksia synnytyksen jälkeen. , etenkin keisarileikkauksen jälkeen.

Vauvan helppo nostaminen ja laskeminen herättämättä häntä!
Snugglebundl mahdollistaa vauvan nostamisen ja laskemisen helposti ja turvallisesti ilman herättäen hänet. Se lievittää selkääsi ja estää siten selkänojan liiallisen rasituksen.

Vauvan pehmusteliina
Snugglebundl -rintareppu sopii 0–6 kuukauden ikäisille vauvoille (enintään max 30 kg paino) ja sillä on erittäin monipuolinen käyttö, kuten imetys, punnitus kevyesti, vaippapeitteenä, leikkipeitona tai halauksena ja vauvan rintareppuna.

Tekniset tiedot:
  • Ikä: 0 kuukaudesta alkaen
  • Mitat (pituus x leveys): 84 x 84 cm
  • Materiaali: 100% orgaanista puuvillaa

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
4,08 €

Vastuullisuus

Biopuuvilla

Biopuuvilla on peräisin valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä. Viljelyssä kielletään kemiallisten torjunta-aineiden ja lannoitteiden, sekä muuntogeenisten siementen käyttö. Tämä suojaa maaperää ja pohjavettä saastumiselta. Myös vettä käytetään vähemmän, kuin tavanomaisesti tuotetussa puuvillassa, koska maaperä pystyy varastoimaan vettä paremmin. vuoroviljely takaa myös terveemmän ja siten kestävämmän maaperän. GOTS (Global Organic Textile Standard), Organic Content Standard ja Better Cotten Initiative (BCI) ovat muun muassa sinettejä, joilla tunnistaa luomupuuvillasta valmistetut tuotteet. Luomupuuvillan merkinnän lisäksi GOTS ja BCI takaavat myös sosiaalisten normien noudattamisen toimitusketjussa.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Snugglebundl Kantolaite Mint Honey Bee - luomupuuvilla
4.5
167 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 128
 
4 tähteä
| 28
 
3 tähteä
| 8
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 2
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme