Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Smoby Rookie -liukusäädin, vaaleanpunainen
toistaiseksi loppuunmyyty

Smoby Rookie -liukusäädin, vaaleanpunainen


Vaihtoehdot:
 • Smoby Rookie -liukusäädin, vaaleanpunainen
  toistaiseksi loppuunmyyty
 • Smoby Rookie Potkupyörä punainen

Hinta
38,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A276393

EAN: 3032167214010

Smoby Rookie -liukusäädin, vaaleanpunainen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Pienet voivat tehdä ensimmäiset itsenäiset matkansa neljällä pyörällä tyylikkäällä liukuvalla alokaskärillä. Pehmeä pieni rynnäkkö valloittaa sekä lasten että vanhempien sydämet houkuttelevalla suunnittelullaan ja harmonisella värimallissaan herkissä pastellisävyissä. Tyylikäs alokas ja vakaa metallikehys on erittäin vankka ja turvallinen kumppani heti, kun pienet ottavat ensimmäiset askeleensa.

Koska suuren osan ajamisen hauskaa ja ensimmäisiä liikkeitä kohti liikkuvuutta, lasten ajoneuvo kouluttaa myös uuden sukupolven motorisia taitoja ja itseluottamusta kouluttamalla ohjaus-, jarrutus-, kääntymis- ja suunnanmuutoksia tarvittavat jalkaliikkeet. Kuljetusta varten Rookie-koneessa on käytännöllinen kantokahva ergonomisesti muotoillun, korkealaatuisesta muovista valmistetun istuimen alla. Neljä kuiskaavan hiljaista EVA-pyörää sallii äänettömän liikkeen.

Liukuajoneuvo on lisäksi varustettu pienellä säilytyslaatikolla, johon suosikki lelujasi voi viedä seikkailumatkalle. Ohjausrajoituksesta johtuen turvallinen käsittely ja vakaus taataan jopa nopeamman kääntymisen aikana.

Yksityiskohdat:
 • Mitat: 52 x 30 x 38 cm
 • Turvallinen liukuajoneuvo kippilaitteilla
 • Käytännöllinen kantokahva istuimen alla
 • Pienellä säilytyslaatikolla
 • Hiljaiset hiljaiset EVA-pyörät
 • Ohjausrajoitus
 • Ikä: 12 kuukaudesta alkaen


Tietoja Smobystä:
Smoby Toys tietää yhtenä kuuluisimmista ranskalaisista leluvalmistajista, mikä tekee lapsista onnelliseksi ja vanhemmat onnellinen - innovatiiviset lelut, jotka auttavat pieniä löytämään ja kouluttamaan omia kykyjään, värikkäitä ja täynnä ideoita. Koska lapset ovat syntyneet löytäjiä! He ymmärtävät ja kokevat maailman pelaamalla ja kokeilemalla asioita. Siksi ikäystävälliset, turvalliset lelut ovat niin tärkeitä. Smoby Toys on uusimpien pedagogisten tutkimusten perusteella testattujen lelujen asiantuntija vauvasta kouluikäiseen. Mutta tärkein asia on: Pelaaminen Smoby-tuotteilla on yksinkertaisesti hauskaa!

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme