Smoby Bubble go Original
Hinta
109,80 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A276529

EAN: 3032167201058

Smoby Bubble go Original
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Bubble Go Original sopii lapsen motoriselle kehitykselle, todellinen monipuolinen: se on peliasema, rattaat, liukumäki ja vauvankävelijä yhdessä.

Kuudennesta kuukaudesta lähtien tämä taapero Ystävällinen nopeusmittari seuraa nuoria liikkumaan askel askeleelta. Turvalaitteet, joita ei enää tarvita, voidaan poistaa asteittain lapsen kehityksen mukaisesti.

Onko Bubble Go Original käytännöllinen työntövaunu jännittäville retkille tai yksinkertaisesti istumiseen ja pelaamiseen, se on todellinen monipuolinen reunattomalla turvapalkillaan, mukavalla kauhan istuimella ja säädettävällä selkänojalla. leveät jalkatuet ja irrotettava työntötanko. Tässä vaiheessa erityinen taitosmekanismi helpottaa turvaraudan avaamista ja sulkemista. Kolme hauskaa ääntä sisältävä äänitorvi tarjoaa hauskaa. Jos halu seistä omilla jalkoillaan on suuri, uskollisesta seuralaisesta tulee jopa kävelyapua. Ensimmäiset askelet voidaan harjoitella selkänojan kahvalla.

Noin ensimmäisestä syntymäpäivästään suojakotelo voidaan poistaa muutamalla helpon vaiheen avulla ja pienet voivat aloittaa ajamisen yksin.

Tiedot:
  • mitat: 70 x 51 x 62 cm
  • Ikä: alkaen 6 kuukautta
Tietoja Smobystä:
Smoby Toys on yksi tunnetuimmista ranskalaisista lelujen valmistajista, mikä tekee lapsista onnellisia ja vanhempia onnelliseksi - innovatiivisia lelut, jotka auttavat pieniä löytämään ja kouluttamaan omia kykyjään, värikkäitä ja täynnä ideoita. Koska lapset ovat syntyneet tutkijoita! He ymmärtävät ja kokevat maailman leikin ja kokeilun kautta. Siksi ikäystävälliset, turvalliset lelut ovat niin tärkeitä. Smoby Toys on tutkittujen lelujen asiantuntija koulutustutkimuksen kärjessä vauvoista koululapsille. Mutta tärkein asia on: Leikkiä Smoby-tuotteilla on yksinkertaisesti hauskaa!

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

Smoby Bubble go Original
109,80 €