Smallfoot® Pastelli vauvan kävelijä
-11%
ovh¹
52,99 €
Hinta
46,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
6,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A304090

EAN: 4020972117663

Smallfoot® Pastelli vauvan kävelijä
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Opi kävelemään pupun, Panda & Co: n kanssa

Tämä trendikkäillä pastelliväreillä varustettu vauvankävelijä auttaa lapsia ensimmäisissä vaiheissaan. 34 puista rakennuspalikkaa lupaa kaksinkertaisen hauskanpidon. Osittain luonnolliset, osittain pehmeissä pastellisävyissä ja iloisilla eläimillä koristeltuina ne edistävät muodon ymmärtämistä, motorisia taitoja ja luovuutta pienissä rakennusmestareissa pinottaessa ja rakennettaessa. Kumipyörät suojaavat lattiaa ja takaavat hiljaisen ajonautinnon. Jatkuvalla akselilla! Kävelijä tekee vaikutuksen jatkuvalla muotoilukonseptillaan ja monilla rakastavilla yksityiskohdillaan, jotka ovat erityisen houkuttelevia lapsille. Joten mikään ei estä ensimmäisiä kävelyyrityksiä!

Tämä rakennuspalikoilla varustettu vauvankävelijä on osa ""Pastel"" -tuotesarjaa ja tekee vaikutuksen korkealla näkyvällä puupitoisuudellaan ja modernilla pastellin e-värimaailmallaan. trendivärit.

Tuotetiedot:
  • Mitat: noin. 34 x 27 x 36 cm
  • kahvan korkeus: 36 cm
  • Materiaali: puu, metalli l
  • Sisältö: 34 osaa
  • Edistää motoriset taidot sekä värien ja muodon ymmärtäminen
  • Kumipyörät lattiaa suojaavaan ajamiseen
  • Ikä: 12 kuukaudesta
Huomio
Tarkista vauriot ennen käyttöä. Säilytä ruuvit ja pienet osat poissa lasten ulottuvilta. Vauvan kävelijän on oltava aikuisen kokoama."

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Smallfoot® Pastelli vauvan kävelijä
4.5
59 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 45
 
4 tähteä
| 11
 
3 tähteä
| 2
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Smallfoot® Pastelli vauvan kävelijä
Smallfoot® Pastelli vauvan kävelijä
ovh¹ 52,99 €
46,99 €