Silver Cross  Jalkapehmuste Wave Charcoal
ovh¹
119,00 €
Hinta
113,05 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
5,95 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A303961

EAN: 5055836919229

Silver Cross Jalkapehmuste Wave Charcoal
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Kun sää muuttuu epämiellyttäväksi, kun kova tuuli puhaltaa tai kun sade tekee kävelystä haastavaa, haluamme suojella pikku kullanmurujamme erityisen hyvin. Wave-jalkapussin avulla pikkuinen on aina lämmin ja turvallinen. Voit siis lähteä luontoon ja tutustua maailmaan lastesi kanssa mihin vuodenaikaan tahansa.

Ihanteellinen jalkatuki Wave-vaunuihin.
Wave-jalkaistuin on kauniisti suunniteltu sopimaan yhteen Wave-istuimen kanssa, ja se on ihanteellinen lisävaruste Wave-lastenrattaiden istuimelle. Pehmeä sisustus tarjoaa lapsellesi maksimaalisen mukavuuden ja pitää hänet erityisen lämpimänä. Vauvat eivät vielä pysty itse säätelemään lämpötilaansa, joten he tarvitsevat ulkopuolista tukea. Wave-jalkapehmusteemme avulla he ovat täydellisesti valmistautuneet tähän jopa talvella.

Makuupussi on myös tuulenpitävä ja vettähylkivä, joten lapsesi on turvassa ulkoisilta vaikutuksilta kaikissa sääolosuhteissa. Kun avaat makuupussin vetoketjulla, saat mukavan makuualustan, joten sinulla on talvinen jalkamatto ja makuualusta yhdessä.

Lämpimämpiä päiviä varten lastenvaunujen jalkamyssyssä on käytännöllinen vetoketjullinen jalkatilan aukko alareunassa.

Tuotetiedot:
  • Käytännöllinen jalka-aukko
  • Lastenrattaiden kiinnitystä varten
Tekniset tiedot:
  • Mitat (pituus x leveys): 95 x 32,5 cm.
  • Materiaali: 100 % polyesteriä
  • Käsin pestävä

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Palvelut

Kun asioit kanssamme, voit tuntea olosi turvalliseksi.

Tarjoamme verkkokaupassamme erittäin laajan tuotevalikoiman ja samalla asiantuntevan asiakaspalvelun, jonka puoleen voit kääntyä, jos tarvitset apua tai neuvoja. Puuttuuko tuotekuvauksesta jokin olennainen tieto? Etkö löydä etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua niin pian kuin mahdollista!

Yhteydenottolomake

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Silver Cross Jalkapehmuste Wave Charcoal
5
5 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 5
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Silver Cross  Jalkapehmuste Wave Charcoal
Silver Cross Jalkapehmuste Wave Charcoal
ovh¹ 119,00 €
113,05 €