12% Sovelluksessa | 10% Netissä
12% Sovelluksessa | 10% Netissä
Säästä tänään EKSTRAA
Turvaistuimista
00
t
00
min
00
s
Valitse etukoodi
sigikid ® Lämpötyyny Lion Green
vastuullinen
Vaihtoehdot:
  • sigikid ® Traktorin lämmitystyyny Green
  • sigikid ® Auton lämpötyyny Green
  • sigikid ® Lämpötyyny Lion Green
  • sigikid ® lämpöpatja siili Green
  • sigikid ® Lämpötyyny Fox Green

ovh¹
43,99 €
Hinta
41,79 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A330696

EAN: 4001190395514

sigikid ® Lämpötyyny Lion Green
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
LUONNOLLINEN - KESTÄVÄ - REILU - EKOLOGINEN - BIO: Kestävät tuotteet, jotka on tuotettu reilusti ja vastuullisesti Euroopassa, luonnonmateriaalit, jotka ovat peräisin valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä, ja esteettisesti hienostunut Design ovat perusta, jolle sigikid antaa arvoa luodessaan GREEN -sarjaa.

Kaikki tässä sarjassa käytetyt kankaat ovat 100-prosenttisesti luonnonmukaisia - pintakankaat ovat peräisin valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä (kbA), ja täytemateriaalina käytetään lampaan villaa. Myös GREEN -mallistossa käytetyt värit ja viimeistelyt ovat ekologisia ja terveydelle vaarattomia.

Noin 25 cm korkea leijona, jonka värit ovat kullankeltainen, beigenruskea, turkoosi ja Orange , on täydellinen lelu vauvan ensimmäisiin heräämisvaiheisiin ja toimii myös lämmittimenä sisällä olevan kirsikkatyynyn ansiosta. Pehmeät teddy-, nicky- ja jersey-kankaat sekä toimitukseen sisältyvä kirsikkakuoppa-pussi luovat erityisen tunnelman. Täyte tuottaa liikkuessaan ääniä, jotka kiehtovat vauvaa ja kannustavat sitä tarttumaan eläimeen yhä uudelleen ja uudelleen.

Kirsikkakivet on ommeltu tiukasti ja turvallisesti puuvillapussiin. Se voidaan poistaa takaosassa olevasta aukosta ja lämmittää joko lämmittimellä tai lyhyesti uunissa 50 °C:ssa (noudata ohjeita). Tämä tekee pehmoeläimestä mukavan lämpimän tyynyn vauvoille ja 0-4-vuotiaille lapsille.
Päällinen on helppo pestä 30 °C:ssa villapesussa. Kirsikkakuoppatyyny voidaan poistaa etukäteen.

Kaikki materiaalit on testattu akkreditoidussa testauslaitoksessa leluturvallisuusdirektiivin 2009/48/EY mukaisesti. Brändi sigikid edustaa pehmoisia tuotteita, jotka herättävät tunteita ja saavat niin vanhemmat kuin lapsetkin viihtymään.
Yli 50 vuoden ajan sigikid on noudattanut selkeää periaatetta: FIRST CLASS KIDS FOR KIDS! Teemme perheiden maailmasta viihtyisämmän ja värikkäämmän alusta alkaen.

Tuotetiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 25 x 12 x 9 cm.
  • Ulkopuolinen materiaali: 100 % luomupuuvillaa
  • Materiaali sisäpuolella: 100 % neitseellinen villa, kirsikkakivet.
  • Puhdistus: Päällinen pestävissä 30 °C:ssa villan pesuohjelmassa, poista lämpötyyny kirsikkakivillä ennen pesua.
  • Ikä: alkaen 0 kuukautta

Huomio
Huomaa! Orgaanisia täytemateriaaleja koskevat huomautukset: Orgaaniset täytemateriaalit (kuten kirsikansiemenet, viljalevitteinen täyte, spelttiruoko, hirssi) imevät hyvin lämpöä ja kylmää ja luovuttavat sitä uudelleen annoksina. Viihtyisää lämpöä:
- Poista tyyny pehmolelusta lämmittääksesi sitä. Älä kuumenna pehmolelua!
- Uuni (max. 50°C, max. 1 min.).
- Lämmityselementti (muutama minuutti) - Ei sovellu mikroaaltouuniin! Älä ylitä lämpötiloja ja aikoja (palovaara!).
- Älä pese tyynyä, pidä se aina kuivana ja tuuleta sitä säännöllisesti.
- Allergisia reaktioita voi esiintyä riskiryhmissä, kuten heikentyneen immuunijärjestelmän omaavilla henkilöillä tai allergikoilla.
- Liitteenä olevia hoito- ja käyttöohjeita on ehdottomasti noudatettava.
- Tyynyjen pysyvää käyttöä on vältettävä. Tyynyt on tuuletettava säännöllisesti ja säilytettävä kuivassa paikassa.
- Pitkäaikaista kosteuden tunkeutumista, kuten hikoilusta johtuvaa hikoilua voi esiintyä vuodepotilaiden kohdalla, on vältettävä.
- Bioaerosoleja ei tulisi mahdollisuuksien mukaan vapauttaa pörröttämällä tyynyjä tai vastaavaa suljetuissa tiloissa tai mahdollisten riskiryhmien läsnä ollessa.
- Orgaanisella täytteellä varustettujen tyynyjen käyttöä on vältettävä, jos tyynyissä esiintyy hajuja, jotka yleensä liittyvät homeen kerääntymiseen (homeinen, homeinen), jos tyynyihin muodostuu kosteita tahroja ja jos esiintyy allergioita tai hengitystiesairauksia, joiden syyt ovat selittämättömiä.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
29,49 €
Hinta
7,99 €

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Merkki

Sigikid

Sigikid – lasten onnen asialla!

Sigikid auttaa täyttämään lasten pieniä ja suuria unelmia. Sigikid on tunnettu pehmeistä leluista, unileluista ja repuista. Yhtiöllä on 45 vuotta kokemusta laatutuotteiden valmistuksesta. Nykyiset vanhemmat, jotka leikkivät aikanaan sigikid-tuotteilla, voivat jatkaa perinnettä omien lastensa kanssa. Sigikid – laatua lasten ehdoilla.

Tervetuloa elämään!

Vauvat ansaitsevat parasta. Sigikidin tuotteet vastaavat vauvojen tarpeisiin täydellisesti. Ne ovat mukavan pehmeitä, söpöjä ja laadukkaita. Sigikidin tuotteet ovat mukana vauvojen leikeissä ensimmäisinä elinvuosina. Tarjolla on tarttumisleluja, uniliinoja, leikkimattoja tai musiikkileluja, jotka valloittavat lapsen sydämen hetkessä.

Leikki tekee onnelliseksi ja älykkääksi!

Leikkiminen on tärkeä osa lapsen kehitystä. Leikin lomassa lapsi oppii tärkeitä taitoja ja valmiuksia. Leikkiessään lapsi tutkii maailmaansa, kehittää omaa kehontuntemustaan ja mielikuvitustaan. Sigikid auttaa lapsia leikkimään vetolelujen, rakennuspalikoiden, nukkejen ja pehmolelujen kanssa. Lelut herättävät lapsen uteliaisuuden ja takaavat leikkimisen ilon.

Lastenvaatteet: mielikuvituksellisia, mukavia ja kestäviä

Hyvät lastenvaatteet tunnistaa sopivasta suunnittelusta, kestävyydestä ja helppohoitoisuudesta. Sigikidin lastenvaatteet ihastuttavat käyttäjiä ja vanhempia, oli kyse sitten paidoista, farkuista, mekoista, takeista tai huiveista. Vaatteet sopivat herkällekin iholle ja ovat tyylikkäitä, eivätkä ne rajoita liikkuvuutta leikin lomassa. Kokoelmassa on tarjolla vaatteita koosta 50 kokoon 128.

Laukut ja juomapullot

Lapset tahtovat muistaa parhaiten pienet asiat, kuten ensimmäisen oman laukun, joka seurasi mukana monta vuotta tai mukavan pehmeän ja tutun lempityynyn. Sigikidin tuotteet luovat hyviä muistoja kauniin ulkomuotonsa, mukavuutensa ja ihanien yksityiskohtiensa takia. Eväsrasiat, tyynyt, reput ja peitot on suunniteltu muuttumaan lasten lempiseuralaisiksi, jotka saavat hymyn kareilemaan lasten kasvoilla.

Suosituimmat tuotteemme

sigikid ® Lämpötyyny Lion Green
sigikid ® Lämpötyyny Lion Green
ovh¹ 43,99 €
41,79 €