sigikid ® lämpöpatja siili Green
vastuullinen
Vaihtoehdot:
  • sigikid ® Traktorin lämmitystyyny Green
  • sigikid ® Auton lämpötyyny Green
  • sigikid ® Lämpötyyny Lion Green
  • sigikid ® lämpöpatja siili Green
  • sigikid ® Lämpötyyny Fox Green

ovh¹
34,99 €
Hinta
33,24 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A330701

EAN: 4001190395521

sigikid ® lämpöpatja siili Green
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
LUONNOLLINEN - KESTÄVÄ - REILU - EKOLOGINEN - BIO: Kestävät tuotteet, jotka on tuotettu reilusti ja vastuullisesti Euroopassa, luonnonmateriaalit, jotka ovat peräisin valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä, ja esteettisesti hienostunut Design ovat perusta, jolle sigikid antaa arvoa luodessaan GREEN -sarjaa.

Kaikki tässä sarjassa käytetyt kankaat ovat 100-prosenttisesti luonnonmukaisia - pintakankaat ovat peräisin valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä (kbA), ja täytemateriaalina käytetään lampaan villaa. Myös GREEN -mallistossa käytetyt värit ja viimeistelyt ovat ekologisia ja terveydelle vaarattomia.

Noin 20 cm korkea siili, jonka värit ovat beige ja mudanruskea ja jossa on värikkäitä nauhoja piikkeinä, on täydellinen lelu vauvan ensimmäisiin heräämisvaiheisiin, ja se toimii myös lämmittimenä sisällä olevan kirsikkatyynyn ansiosta. Pehmeät teddy-, nicky- ja jersey-kankaat sekä toimitukseen sisältyvä kirsikkakuoppa-pussi luovat erityisen tunnelman. Täyte tuottaa liikkuessaan ääniä, jotka kiehtovat vauvaa ja kannustavat sitä tarttumaan eläimeen yhä uudelleen ja uudelleen.

Kirsikkakivet on ommeltu tiukasti ja turvallisesti puuvillapussiin. Se voidaan poistaa takaosassa olevasta aukosta ja lämmittää joko lämpöpatterilla tai lyhyesti uunissa 50 °C:n lämpötilassa (noudata ohjeita). Tämä tekee pehmoeläimestä mukavan lämpimän tyynyn vauvoille ja 0-4-vuotiaille lapsille. Päällinen on helppo pestä 30 °C:ssa villapesussa. Kirsikkakuoppatyyny voidaan poistaa etukäteen. Lämpötyyny voidaan kiinnittää silmukan avulla myös telineen yläpuolelle (esim. sigikid -sivustolta saatavan kannattimen avulla).

Kaikki materiaalit on testattu akkreditoidussa testauslaitoksessa leludirektiivin 2009/48/EY mukaisesti. Brändi sigikid edustaa pehmoisia tuotteita, jotka herättävät tunteita ja antavat sekä vanhemmille että lapsille hyvän mielen.
Yli 50 vuoden ajan sigikid on noudattanut selkeää periaatetta: FIRST CLASS KIDS FOR KIDS! Teemme perheiden maailmasta viihtyisämmän ja värikkäämmän heti alusta alkaen.

Tuotetiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 20 x 13 x 3 cm.
  • Ulkopuolinen materiaali: 100 % luomupuuvillaa
  • Materiaali sisällä: Kirsikankivet
  • Puhdistus: Peitto pestään 30 °C:ssa villasyklillä, poista lämpöalusta kirsikkakivillä ennen pesua.
  • Ikä: alkaen 0 kuukautta

Huomio
Huomaa! Orgaanisia täytemateriaaleja koskevat huomautukset: Orgaaniset täytemateriaalit (kuten kirsikansiemenet, viljalevitteinen täyte, spelttivehnä, hirssi) imevät hyvin lämpöä ja kylmää ja luovuttavat sitä uudelleen annoksina. Viihtyisää lämpöä:
- Poista tyyny pehmolelusta lämmittääksesi sitä. Älä kuumenna pehmolelua!
- Uuni (max. 50°C, max. 1 min.)
- Patteri (muutama minuutti) - Ei sovi mikroaaltouuniin! Älä ylitä lämpötiloja ja aikoja (palovaara!).
- Älä pese tyynyjä, vaan pidä ne aina kuivina ja tuuleta niitä säännöllisesti.
- Allergisia reaktioita voi esiintyä riskiryhmissä, kuten heikentyneen immuunijärjestelmän omaavilla henkilöillä tai allergikoilla.
- Liitteenä olevia hoito- ja käyttöohjeita on ehdottomasti noudatettava.
- Tyynyjen pysyvää käyttöä on vältettävä. Tyynyt on tuuletettava säännöllisesti ja säilytettävä kuivassa paikassa.
- Pitkäaikaista kosteuden tunkeutumista, kuten hikoilusta johtuvaa hikoilua voi esiintyä vuodepotilaiden kohdalla, on vältettävä.
- Bioaerosoleja ei tulisi mahdollisuuksien mukaan vapauttaa ravistelemalla tyynyjä tai vastaavaa suljetuissa tiloissa tai mahdollisten riskiryhmien läsnä ollessa.
- Orgaanisella täytteellä varustettujen tyynyjen käyttöä on vältettävä, jos tyynyissä esiintyy hajuja, jotka yleensä liittyvät homeen kertymiseen (homeinen, homeinen), jos tyynyihin muodostuu kosteita tahroja ja jos esiintyy allergioita tai hengityselinsairauksia, joiden syyt ovat selittämättömiä.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
7,99 €

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Merkki

Sigikid

Sigikid – lasten onnen asialla!

Sigikid auttaa täyttämään lasten pieniä ja suuria unelmia. Sigikid on tunnettu pehmeistä leluista, unileluista ja repuista. Yhtiöllä on 45 vuotta kokemusta laatutuotteiden valmistuksesta. Nykyiset vanhemmat, jotka leikkivät aikanaan sigikid-tuotteilla, voivat jatkaa perinnettä omien lastensa kanssa. Sigikid – laatua lasten ehdoilla.

Tervetuloa elämään!

Vauvat ansaitsevat parasta. Sigikidin tuotteet vastaavat vauvojen tarpeisiin täydellisesti. Ne ovat mukavan pehmeitä, söpöjä ja laadukkaita. Sigikidin tuotteet ovat mukana vauvojen leikeissä ensimmäisinä elinvuosina. Tarjolla on tarttumisleluja, uniliinoja, leikkimattoja tai musiikkileluja, jotka valloittavat lapsen sydämen hetkessä.

Leikki tekee onnelliseksi ja älykkääksi!

Leikkiminen on tärkeä osa lapsen kehitystä. Leikin lomassa lapsi oppii tärkeitä taitoja ja valmiuksia. Leikkiessään lapsi tutkii maailmaansa, kehittää omaa kehontuntemustaan ja mielikuvitustaan. Sigikid auttaa lapsia leikkimään vetolelujen, rakennuspalikoiden, nukkejen ja pehmolelujen kanssa. Lelut herättävät lapsen uteliaisuuden ja takaavat leikkimisen ilon.

Lastenvaatteet: mielikuvituksellisia, mukavia ja kestäviä

Hyvät lastenvaatteet tunnistaa sopivasta suunnittelusta, kestävyydestä ja helppohoitoisuudesta. Sigikidin lastenvaatteet ihastuttavat käyttäjiä ja vanhempia, oli kyse sitten paidoista, farkuista, mekoista, takeista tai huiveista. Vaatteet sopivat herkällekin iholle ja ovat tyylikkäitä, eivätkä ne rajoita liikkuvuutta leikin lomassa. Kokoelmassa on tarjolla vaatteita koosta 50 kokoon 128.

Laukut ja juomapullot

Lapset tahtovat muistaa parhaiten pienet asiat, kuten ensimmäisen oman laukun, joka seurasi mukana monta vuotta tai mukavan pehmeän ja tutun lempityynyn. Sigikidin tuotteet luovat hyviä muistoja kauniin ulkomuotonsa, mukavuutensa ja ihanien yksityiskohtiensa takia. Eväsrasiat, tyynyt, reput ja peitot on suunniteltu muuttumaan lasten lempiseuralaisiksi, jotka saavat hymyn kareilemaan lasten kasvoilla.

Suosituimmat tuotteemme

sigikid ® lämpöpatja siili Green
sigikid ® lämpöpatja siili Green
ovh¹ 34,99 €
33,24 €