Etukoodi-yllätys ☼
Etukoodi-yllätys ☼
Katso Etukoodit
00
t
00
min
00
s
Schleichin eläinlääkärikäynti tilalla 42503

Schleichin eläinlääkärikäynti tilalla 42503


Hinta
38,09 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A278847

EAN: 4059433047706

Schleichin eläinlääkärikäynti tilalla 42503
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tilalla vasikka nyrkisti jalkansa. Eläinlääkäri menee heti noutoautoonsa ja lähtee Labradorin ja kissanpennun kanssa tutkimaan vasikkaa. Eläinlääkärillä on aina matkalaukunsa lääkkeiden kanssa ja siteet hänen kanssaan noutoauton lastausrampilla. Hän panee välittömästi siteen vasikkaan ja vie sen eläinlääkärin käytäntöön. Siellä hän voi toipua röntgenkuvauksen jälkeen, ennen kuin hänet tuodaan takaisin tilaan.

Tietämisen arvoinen
Eläinlääkärin vastaanotto on riittävän suuri pentujen kuljettamiseen, Labrador ja hänen potilaansa.

tuotetiedot:
 • Teemamaailma: Maatilamaailma
 • Ikä: 3 vuotta
Toimitukseen sisältyy:
 • 1x noukintrukki
 • 1x eläinlääkäri
 • 1x vasikka
 • 1x Labradorinnoutaja-narttu
 • 1x kissanpentu
 • 1x alumiinirunko
 • 1x stetoskooppi
 • 1x sidos
 • 1x kulho
 • 1x luu
 • 1x puunrunko
 • 1x tarra-arkki
Huomio
Ei sopii alle 3-vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia, jotka voidaan niellä. Tukahtumisvaara!

Lisätarvikkeita

Hinta
4,90 €
Hinta
3,25 €
Hinta
8,07 €
Hinta
8,85 €
Hinta
8,00 €
Hinta
6,00 €
Hinta
5,00 €
Hinta
3,95 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Schleich

Schleich ilahduttaa pieniä ja vähän isompiakin

Schleich tuo niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläimet ja erilaiset myyttiset olennot lastenhuoneisiin. Suositut tuotteet ovat löytäneet tiensä lisäksi myös keräilijöiden hyllyille. Hevosia, koiria ja kissaeläimiä löytyy ympäri maailmaa, mutta lisäksi Schleichin valtavaan valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi yksisarvisia ja keijukaisia. Laadukkaat tuotteet tarjoavat jo pienillekin lapsille mahdollisuuden tutustua luonnon ihmeisiin luovan ja mielikuvitusta tukevan leikin lomassa.

Schleich rikastaa lapsen elämää

Schleichin lelut kehittävät lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Leikin lomassa lapsen hienomotoriikka kehittyy ja lapsi oppii tunnistamaan monenlaisia eläimiä, mikä voimistaa lapsen tunnesidettä luontoon.

Schleichin tuotekirjo

Schleichin valikoimaan kuuluu kuusi erilaista teemamaailmaa. Maatalouteen keskittyvä ”Farm World” tutustuttaa lapset maataloustuotannon jännittävään maailmaan. Bayala-teemamaailma on taas täynnä mielikuvitusolentoja, kuten yksisarvisia ja haltioita. Yksi suosituimmista tuotteistamme tässä maailmassa on Schleichin Ratsastuskeskus. Joulun alla Schleichin joulukalenteri ja sen 24 ovea tuovat iloa lapsen kuin lapsen maailmaan. Muita maailmoita ovat ”Horse Club” ja ”Wild Life”. Näin valikoimassamme on jokaiselle jotakin, joko keräiltäväksi tai leikkejä rikastamaan.

Suosituimmat tuotteemme

Schleichin eläinlääkärikäynti tilalla 42503
38,09 €